Wacom

RompeTegning + jeg gir bort tegnebrettet mitt!Jeg har sett på mye av kunsten til Adam Hughes i det siste. Han tegner for Marvel, og er genial! Jeg anbefaler virkelig å ta en titt på hans fantastiske tegninger:)

Denne skissen er altså resultatet av å ha sugd opp litt inspirasjon fra Adam! Hånden hennes ble lol så jeg gjemte den oppi rompa hennes^^ liksågreit!

 

 


 

 

Det var visstnok stor interresse for at jeg skal gi bort gamle Wacom´en min:) Morro!
OK! Vi gjør det enkelt:

- Skriv på din egen blogg hvorfor du vil ha Wacom´en min + link til meg:)

- Skriv her på bloggen min at du vil være med i trekkningen

 

Jeg trekker vinner imorgen:)

 

 

Tegnekonkurranse - vinn et gavekort på 1000kr! :)

 

 

Begjær: Cintiq 21ux - jeg klør i fingrene!

 

Jeg VET at jeg nesten akkuratt har fått nytt Wacom tegnebrett, men igår måtte jeg bruke litt tid på hjemmesiden deres (for å bruke usannsynlig mye penger på en ny penn til Bamboo´en min - selve pennen var ikke så dyr, det var frakt og greier som ble så masse) - og da så jeg denne:

 Wacom Cintiq21ux - et vidunder av et digitalt tegnebrett. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg har lyst til å prøve en sånn! Og jeg tror man burde prøve det før man kjøper fordi det er ikke alle som er komfortabel med å tegne digitalt på en skjerm, de er mer komfortable med gamle-måten.

Men hallo! Se på den da!!

SE MAN KAN HA DEN PÅ FANGET!! Jeg som heletiden tegner i senga (hold kjeft, det er komfortabelt ok!) ville jo kost meg skakk i hjel med den her!! ååååååååååååå..

Men så er det prisen da: 2000 euro eller 16 000 norske kroner. Det er en god del vet jeg. Jeg har litt sparepenger, men de får jeg ikke før jeg flytter orntlig ut (hysj, jeg er 23 men jeg er 16mentalt og ja jeg bor fortsatt hjemme, men det er beside the point!) og da hadde jeg tenkt til å kjøpe en ny Mac... TEKNISK sett har jeg råd til begge. Ugh penger er dritt.. Nei jeg tror jeg må teste ut å male på en Cintiq før jeg vurderer å kjøpe! Stakars Intuosen min må da få være favoritten litt til:)

Noen som har eller har prøvd et slik digitalt tegnebrett før? Tips, råd, erfaringer? :)

 

SE SÅ GLAD HUN ER I CINTIQ´EN SIN, DA!!! :
ååååå<3 kjærlighet!

 

Tegnekonkurranse - vinn et gavekort på 1000kr! :)

JuneTegninger anbefaler: Wacom

 

Når man tegner digitalt er det greit å ha et digitalt tegnebrett!

Jeg har hatt 4 forskjellige opp gjennom årene og alle har vært av merket Wacom. Dette gjør meg kanskje lite objektiv, men jeg har hatt det utrolig bra med de:)

Idag skal jeg fortelle om Wacom´en jeg bruker idag - Wacom Intuos 4 størrelse Medium

Dette er et stort brett iforhold til mange andre på markedet, og er laget spesielt for grafisk arbeid. Den har hurtigknapper på siden som kan styre brushes, handtool, eyedropper og mer, og disse kan selfølgelig programmeres til å ha den funksjonen du vil! Det beste med funskjonsområdet er Hjulet - her kan du zoome eller snu hele bildet med fingeren! Dette er utrolig nyttig fordi det blir akkuratt som å snu på arket når man skisser på papir:)

Intuos´en kommer med mange pennespisser man kan bytte ut. Dette er litt overflødig, for min del, siden jeg bare bytter brush "effect" i programmet jeg jobber i. Pennen er ekstremt god å holde i, og så lenge man sitter riktig er intuos´en overraskende snill mot ryggen.

Du kan få kjøpt Wacom produkter i mange butikker både på nettet og i nærområdet ditt, men jeg vil anbefale å kjøpe herfra:


Har du prøvd Wacom´s produkter? Er du fornøyd?

 

Min konkuranse der du kan vinne en Daffedress

- June

Q&A - Billig tegnebrett

Spørsmål fra The Kingdom are coming:

Hei takk for søt og hyggelig tilbake melding:) slikt varmer.

Du tegner bra.Min lille datter er 13 år og liker å tegne hun er flink og bærer et talent jeg også hadde.

I dag maler jeg med oljemaling, en sjelden gang.
Ellers skriver jeg masse.

Jeg vil kjøpe det billigste elektroniske tegnebrettet på markedet til min datter ...har du tips til meg.vh.Carl Andreas

 

Svar:

Hei hei! Så flott at datteren din har talent! 13 var da jeg begynte å tegne for alvor.. Bra alder å eksperimenter med digitalt og forskjellige medier:)

Av billige tegnebrett har jeg desverre bare erfaring fra ett merke: Wacom. Billigste modell er Wacom Bamboo Fun - navnet sier alt den er liten og lett å jobbe med, mye morro altså:) den ligger vel på en 500 kr, men hvis du får tak i eldre versjoner så er de sikkert enda billigere:)

Men jeg vet også at det finnes andre merker, men jeg har ingen kjenskap til hverken kvalitet eller pris.

- June

Wacom Bamboo Fun:Tegnebrettet jeg jobber på - Wacom Intuos 4 str Medium:Wacom sine hjemmesider!

 

hits