Random

TG!

Snart klart for The Gathering!

Noen andre som skal? Kom og møt meg, jeg sitter i Creative Lounge(rosa på bildet her):Gleder meg!

 

 

 

 

 

Tegninger, Ricky Gervais og begravelse

 

 

Mr. Long-nose McStripey-Vest!
Speedpaint! Grrrr!

 

Livet kommer med de store kontrastene innimellom.. Søndag så jeg Ricky Gervais live i Spektrum og på mandag var jeg i Tante Asbjørgs begravelse. Like gærne mennesker begge to:P Det var veldig tungt, men en vakker dag alikevel. Man tenker liksom litt større på sånne dager. 

 

Nå er det noen jobb-uker på gang før eksamen 21 desember. Den skulle egentlig være 10 desember, men lærer-folk er frekke. For meg går det bra, måtte bare omrokkere på jobbdagene, men for andre som reiser langt og kanskje allerede hadde kjøpt tog/fly-billett er det verre! Man burde klage, men jeg har ikke ork:P Jeg skal bare stå i faget.. Mye mere morro på jobb:P Åååååå... 

 

 

 

 

 

 

Beste Halloween!!

 

 
Jeg vil se sånn ut hver dag!!! 

 

Åååå jeg hadde det så morro igår:D Vi spillstudenterer tar cosplay og halloween svært seriøst. Utrolig mye bra kostymer i Hamars gater igår kveld:D

 

 

 

 

 

 

3d alv

 

Jeg troooor det er en viss sannsynlighet for at det kommer til å komme mye 3d fra meg fremover.
Autodesk Mudbox - Wacom Bamboo - 2 timer

 

SUPERGØY!!

June`s første 3d portrett

 

Dette gjorde jeg idag:) Jeg skulle egentlig modellere en sopp og masse løv, men dette var såååå gøy!!! 

 Level up! New skill acquired: 3d portrett-laging! :D

 

 

 

 

 

 

Stikker til California et par dager^^

 

Imorgen drar jeg over Atlanterhavet for å feire min gode venninne Siri`s bryllupp i San Diego. 

Bilde for å illustrere awesome`heten av denne uttalelsen: 

Jeg tar med iPad`en og skal teste ut litt tegneprogrammer på fly og diverse, så forhåpentligvis har jeg et par tegninger å vise når jeg kommer tilbake:)

 

 

 ...jeg høres ut som verdens største duchebag, gjør jeg ikke? Oh well!

 

 

Hamar!

Jeg er tilbake i Hamar! "yay!" sier Hamar!

Snart TheGathering + tegning

 

 

Om 5 dager er det klart for Tha Gathering igjen, og jeg er klar som et egg! Jeg har er snart ferdig med mitt bidrag til Freestyle Graphics og Themed Graphics er så vidt startet på. Jeg er også på et DemoTeam og jeg troooor vi blir ferdige med demo´en vår til visning. Programmereren vår har blitt sinnsykt mye flinkere det siste året, og jeg gleder meg til å se alle teksturene mine i full sving^^ 

Hvis du skal på TG og har lyst til å komme og skravle litt, vær så snill, kom og finn meg! Det var overaskende mange som tok kontakt i fjor og det gjorde TG til noe helt spesielt for meg. Kom og si hei! Jeg sitter her:
Fullversjon av denne tegning, bare fordi dette er en TegneBlogg:


..fail

 

InOtherNews: Jeg vurderer å Livestream´e litt igjen, bare for å få opp produktiviteten.. (dette skrev jeg bare for å motivere meg selv for å faktisk gjøre det!)

 

 

Tegninger: ArtDump!

Jeg har høstferie og da har jeg ikke like mye tegnetid hver dag, men dette er det jeg har skriblet på de siste dagene:) 

Snakkes! 

 

June i Hamar!

 

Hurra jeg bor i Hamar! :D

Nå sitter jeg her i min fine hybel første dagen alene i ny by. Jeg flyttet igår morges ved hjelp av snille Sigurd og Carmen. De satte tilogmed opp sengen min for meg! Kontorbordet klarte jeg selv og nå er ting mer eller mindre på plass. Jeg har masse fine bilder på veggen og tilogmed teppe på gulvet. Ordnings! ^^

Jeg har ingen bilder ennå men jeg skal prøve å få tatt noen fine bilder av hvor koselig jeg har det her.

 

Så nå er jeg klar for skolestart. Jeg skal studere Virtuell kunst og design på Hihm, og jeg gleder meg stort^^ Jeg har egentlig MASSE freelance jobb å gjøre men jeg tror det er lov å ta seg en dag og utforske litt av denne merkelige byen. OPPDAGELSESFERD!!

 

<3 Hamar!

 

 

 

MGMT og awesum-sauce

 

Idag er alt bare kjedelig. Sånn her ser jeg ut når alt er kjedelig:Det er egentlig ikke sant at alt er kjedelig. Alt er hektisk! Alt for mye surr i jobb og ting..

MEN! Idag skal jeg på MGMT konsert!!! :D Det blir sikkert fantastisk. håper jeg... jeg har aldri sett de live før. Jeg fortjener at de er bra!

Sånn her ser jeg ut når jeg tenker på at jeg skal på MGMT konsert:Awesum-Sauce!!! Og ja, jeg har David Icke tskjorte. Den eier.

 

Noen andre som skal på MGMT?

 

PS: Alle konkuransepremier blir sendt i begynnelsen av neste uke ^^

 

 

Senebetennelsens forbannelse

 

Plutselig var det en ny uke - og jeg har brukt hele helgen på å IKKE tegne!

Jeg slet noe veldig med innmari dårlig samvittighet siden jeg har så mye jobb - men jeg trengte det virkelig. Hånden min var ubeskrivelig vond fredag kveld og jeg tok en velfortjent håndpause.

Jeg er ikke helt bra ennå, men hvis jeg bruker den awesum´e hånd-støtte-badagen min skal jeg nok komme meg gjennom dagens jobber:)

- Line´s oppdrag skal finpusses og leveres

- Flyer for Brukerrådet for psykisk helse Asker skal gjøres før kvelden

- Zombie-prosjektet må påbegynnes... uff jeg er en forferdelig illustratør.. Må lære meg å sette opp planer orntlig!

 

Det blir verre på onsdag når jeg må sortere de millionene av konkuransebidrag jeg har fått! Mæææn det er sinnsvakt mange:P Morro^^ Kommer til å bli EKSTREMT vanskelig å velge vinner!! Kanskje det blir best med andre og tredje plass også?

 

 

 

Alle som leser bloggen min er psycho^

 

Neida ikke alle.

Bare de som er med i Wacom konkurransen min:P Herreminhatt det er ikke en SÅÅÅÅ fin gave! Den er enkli ganske blæ:P Men jeg tror det blir et fint start-brett for noen.. som utropes senere idag:) Og jeg setter veldig stor pris på alle de fine ordene<3

 

In Other News: Fredag<3 Dette betyr fakturering og kylling-spising hos Ida! Og jeg går med skjørt. Jada jeg går med tykk joggebukse hele sommeren - men når det er 10 minus ute drar jeg på strømpbyks og ballong-skjørt. Logisk.

PS: det er lov å skyte meg hvis jeg noen gang legger ut bilde av hva jeg har på meg. Ingenting imot bloggere som gjør dette - men for meg er det helt feil. Ergo: skyt meg hvis dette mot formodning blir en del av min fremtid som blogger.

 

CloseUp av Hermione maleriet (som er skikkelig Work in Progress)Vinn en Wacom eller gavekort på 1000kr:)

 

 

 

Infinite consciousness, and all that jazz

Idag er en slik dag:^^

 

 

ImagineFX og Reptil-dronningen!

 

Jeg må vise 2 ting som har gjort meg hoppende glad de siste dagene!!

ImagineFX i posten!!! Med kalender og tutorial dvd!!! :DOG!! David Icke-genser!!

<3 David Icke <3 <----educate yourself!

Oh yes, jeg er en sånn en! Men det morer meg, så hold munn og spis aspartamen deres!

 

Tegnekonkurranse - vinn et gavekort på 1000kr! :)

 

 

Til den det måtte angå.. - et blogginnlegg om blogging

 

Hei, jeg heter June og jeg er den heldigste bloggeren i hele verden.

Jeg tviler på at noen andre på blogg.no får så mye vakre, søte og inspirerende kommentarer som meg, det er helt utrolig! Det er ikke hver dag jeg er like flink til å svare på tilbakemeldingene jeg får fra dere om tegningene mine, men de leses og settes uendelig stor pris på, tro meg.

Iløpet av tiden min her har jeg fått 4/5 stygge kommentarer, som er temmelig fantastisk med tanke på at jeg har holdt på i 10 måneder. De kommentarene har vært fra folk som tror at jeg ikke tegner det jeg tegner, at jeg har stjålet de fra internett eller fra folk som syns at jeg tegner stygt. No biggie:P

I begynnelsen av tiden min som blogger sa jeg til meg selv at jeg skulle svare på ALLE kommentarene jeg fikk og det klarte jeg en god stund. Så etterhvert skjedde det noe litt rart. En psykologisk ting jeg sliter med er at jeg ofte kobler selv-verdet mitt med hvor bra jeg tegner. Mange kunstnere sliter med dette, vet jeg, og det har rare konsekvenser.. Hvis jeg ikke er helt fornøyd med et maleri og får bra kommentarer foreksempel, blir jeg sjenert og vil ikke svare... De mindre bra kommentarene var også litt ekle i begynnelsen. Men det som begynner å bli ganske fint er det at jeg tror jeg har pushet gjennom det værste! Det å fortsette å dele tegningene er som å skrive en dagbok eller hverdags-blogg: dårlige tegninger = dårlig dag, og motsatt:) Jeg har alltid hatt problemer med å fullføre ting - men 10 måndeder med blogging? Eksepsjonellt bra for å være meg:P Så på en måte har jeg drevet med litt selvterapi med denne bloggen:) Jeg har brutt ut av et ganske tullete skall - og nå begynner jeg å se rewarden!

Jeg mener ikke reward som i jobb og penger, men venner og inspirasjon! Og en morsom måte å bli bedre til å tegne. Selv om mesteparten av kommentarene mine er "Fin tegning!" osv får jeg innimellom kjempe bra konstruktiv kritikk og tips. Dette settes også uendelig stor pris på!!! Jeg jobber hele tiden med å bli bedre, og all hjelp jeg kan få er gull verdt.

 

kan det hende at jeg bytter blogg iløpet av de neste månedene... Jeg og Christoffer jobber sammen på Ravenous prosjektet og vi har såvidt snakket om å starte en tegneblogg sammen! Kanskje også med andre kunstnere:) Jeg tror det kan bli kjempe bra, men det er som sagt ikke sikkert ennå og en god stund til.

Uansett hva som skjer fremover vil jeg bare få utrykke min evige takknemmelighet til alle som leser bloggen min. Dere gjør dagene mine og tegneferdighetene mine bedre!

Takk<3
"Art is much less important than life, but what a poor life without it." ~ Robert Motherwell

 

Ødelagt øye, flybilletter og zombier

I dag da jeg skulle sminke meg presterte jeg å dytte hele maskarabørsten inn i mitt høyre øye. Det var jækla vondt, men det var ekstra uheldig fordi dette øyet akkuratt har fått gjennomgå et par ganger. 1gang var da sigurd skulle kile meg med klarte å dytte hele tommelen inn bak øyet mitt og den andre gangen var da jeg syns det var lurt å trøkke et håndlke inn på netthinnen min. Og nå var det maskara børstens tur. Hvorfor er jeg så uheldig med øyet mitt?? Jeg trenger det jo til å tegne. Kan ikke fortsette med slike hendelser.

Men hvis jeg ødelegger øyet mitt kan jeg være pirat med øyelapp!! Nei..jeg ofrer ikke tegningen for sjørøver-looken.Nå skal jeg bestille flybilletter til Belgia 21 desember! Jeg skal være med Sigurds familie i julen og feire i Brussel:) Det gjorde jeg i fjor og og gleder meg sinnsykt til hele reisen! Unntatt selve flyet.. Ryanair... grøss. Det blir nok min vanlige fly-ned-doping: valium og champanje! :D

 

I Belgia bor vi i den norske ambassaderesidensen siden pappaen til Sig er Mr.Ambassadør-mann. Han røyker sigar og er awesum! Her er det eneste bildet jeg har fra belgia ifjor jul:Norsk våpenskjold over døren! Hele huset er full av de:P Også er det et ekte Munch bilde der som jeg får kunst-orgasme av hver gang jeg går forbi:D

 

 


 

In other news: jeg sov forferdelig dårlig inatt, grunnet Zombie-drømmer. Det var drit ekkelt.. Jeg tror min nye jobb som zombie-illustratør begynner å gå utover helsen min:P

June-zombie-tegning:
Søvn, zombier og lister

I går sovnet jeg faen meg klokken 21 og sov helt til klokken 8! Deiliiiiiig! Jeg drømte om ringenes herre, crystall skulls, Monika og zombier:)

Nå sitter jeg på jobb og lager en flyer til frisører rundt om i Norge.. Kjedelig, men også litt greit:) Jeg kunne helt klart hatt en verre jobb..

Selv om jeg er en harmonisk rosa sky fortiden er jeg litt stressa om alt som står på "listen". Jeg er nesten FOR harmonisk, så det blir ofte til at jeg prioriterer en kopp te fremfor oppdragsarbeid på kvelden. SKJERPINGS! Hehe neida det går så greit så.. når jeg først jobber har jeg det mest imponerende tempoet man kan forestille seg, så harmonien kan få lov å fortsette.

 

Her er ToDo-listen min når det gjelder freelance(i prioritert rekkefølge):

- Line-portrett (70% ferdig)

- Sigurd-Prosjekt - eske, Equipment-kort, regelark, User Interface, redigere Spells-illustrasjonene, ferdigstille alt

- Nina´s Plakat

- IMI Ravenous!!! :D Beste prosjektet EVER!!!

 

- Russebuss logo m/illustrasjon

- JuleGaver - grøss...

 

På fredag skal jeg på Halloween fest og jeg skal SELFØLGELIG kle meg ut som noe fantastisk. Men jeg trenger hjelp...jeg står mellom 2 kostymer... et fra Star Wars og et fra Star Trek.. Og jeg aner ikke hvilken jeg skal velge!!

Hva liker du best: StarWars eller StarTrek ?

 foto: Ida Sletten

Superperfundo on the early eve of your day!

 

Idag har hånden min bestemt seg for å være en skikkelig drittsekk som bare er vond og stikkete... Jeg får ikke tegnet idag, med andre ord. Dessuten har jeg ikke tegnebrett-tilgang hos sigurd denne helgen:( Fordi jeg glemte å ta det med. Så smart er jeg!

Men mens jeg sitter her med tegneabstinenser og smerte har jeg gått igjennom litt gamle greier:)

Jeg vet at denne har blitt blogget før, men "it bears repeating":PROGRESJON, people!!! Progresjon:)

Dette er utvikling man må fokusere på. Være stolt av seg selv og sette nye mål.

 

Til megselv og andre tegnemenneskene der ute: fortsett å pushe dere selv til nye høyder av awesumness! :D

Tegnekonkuransen min! Vinn et maleri :D

- June

Truser, starcraft og søndag

Hallo søndag!

Jeg har en venn. Han er gæærn. Men jeg er veldig glad i han fordet:) Igår før han skulle "på fylla for å få seg pøs" satte han på en anime serie av tvilsom karakter.

Jeg husker ikke hva serien het - og den dagen jeg linker til den er den dagen hell freezes over.

Et lite screenshot til massene:
...hvorfor?

Jeg skjønner at Up-Skirt er sexy - men det finnes grenser... Serien handler altså om et par jenter som starter en "Underwear Club" og hele plotet er om at de er så glade i undertøy fordi truser og kjærlighet hører sammen på en hjerteskjærende moralsk måte som justifier sånne fyrer som går rundt og tar mobiltelefon bilder opp skjørtene deres.

ja.

 


 

Akkuratt nå sitter Sigur (kjærsten) og spiller Starcraft 2 :) Det ser kjempe gøy ut - på en litt stressende venstre-hjernehalvdel-måte. Men det jeg liker så godt er grafikken!Se så vakkert!!! :D Jeg vil jobbe med å lage sånn:) Noen Blizzard folk der ute? Gi meg jobb! :D

For å være helt ærlig så har jeg faktisk søkt på jobb hos Blizzard før:) Bare for gøy. Og det var gøy!

 

Selv om jeg ikke fikk svar:P

 

Ha en god søndag!

Tegnekonkuransen min! Vinn et maleri :D

- June

 

En planet med mulighet for liv...

Dette var min reaksjon igår:

Dagbladets artikkel om denne vakre planeten:D

 

Jeg sier som Cartman: "Screw you guys - I´m going home!" :)

 

 

Tegnekonkuransen min! Vinn et maleri :D

- June

Photoshop, Sunstrider og Southpark

Idag er en dag med gikt. Ja jeg har gikt. 23 år gammel og jeg har GIKT!!

Altfor vondt.. men det er bare i føttene mine for det meste, så hvis jeg bare lar være å gå så mye og tar masse piller - så klarer jeg meg:)

Idag skal jeg bare være hos sigurd og tegne. Mye til oppgaven hans! Han trenger litt textures og et kart. Er ikke helt sikker på om det blir noe fint, men jeg skal prøve. Jeg må jo lære meg å tegne sånne ting også:)

Mitt nye tegneprogram:Photoshop Cs5! Nr. 5 people!!! :D

Det kommer stor vurdering av dette vidunder programmet på onsdag:)

 

BTW: Hos sigurd er det masse leker:Dette er Kael'thas Sunstrider! Han er en liten ramp av en bloodelf!!!

 

Meh, Southpark og kaffe<3

 

Min konkuranse der du kan vinne en Daffedress

- June

Q&A machen

Spørsmål fra machen - Machen.blogg.no :

Hei! Jeg drømmer om og bli like flinkt til og tegne som deg. Vi hadde en lekse om hvem forbildet våres var, og da valgte jeg deg. Folk sa at en tegning du hadde tegna så helt ekte ut. Det så ut som et bilde. Alle syntes du var kjempe flink til å tegne. Folk sytes jeg er flink til å tegne, men jeg vil gjerne lære mer. Så jeg lurte på om du kunne gå inn på bloggen min og se på tegningene mine. Jeg har lagt ut noen bilder. Hadde vært morsomt om du ga meg noen tips?
Hilsen Amalie.


Mitt svar:

Hei hei! Så utrolig hyggelig mail!! Tusen takk for at du setter pris på tingene mine:) Veldig smigret:)

Jeg så på tegningene dine, og de er kjempe flotte! Det står at du er 12 år gammel og du ligger på et ganske høy nivå iforhold til alderen din.

Av tegningene du har på bloggen din liker jeg den siste best! Den ser ut som om den kommer "rett fra deg" hvis du skjønner:) FanArt er bra det, men ofte så er orginale tegninger litt mer intresante:)

Av teknikk og råd har jeg dette å si: Du har en kjempe fin strek! Og er flink med detaljer(i den første spesielt). Hvis du gjør dette for gøy er rådet mitt: Fortsett sånn!

Hvis du vil utvikle deg og kanskje en dag gjøre noe ut av tegning i form av studier og karriere: Fortsett sånn!, + tegn fra virkeligheten (familiemedlemmer mens de ser på tv, husdyr som sover, statuer/arkitektur osv) + eksperimenter med materialer og stiler + les tutorials på nettet/lån tegnebøker på biblioteket!

Når man lærer seg å tegne er det bra å få en forståelse av "reglene" innenfor anatomi, perspektiv, fargeteori og slikt før man kan begynne å bryte de:) Det er derfor jeg vil anbefale deg å ikke fokusere ALTFOR mye på enten Disney eller Manga. Det er MANGE der ute som ble super flinke selv om de bare tegnet manga, men det er alltid greit å ha et bredt spekter av stiler som har grunnmuren sin i realisme.

Takk igjen for søte ord:)

- June

Senebetennelse og "The Nature of Reality"

Jeg har senebetennelse. Men det driter vi i:P Det er mye bedre etter en uke med betennelsesdempende og støttebandasje. Det går bra.

OG!! Hvis det ikke går bra og jeg får beskjed om at jeg ikke kan tegne med høyre hånden lenger:

...skal jeg lære meg å tegne med venstre.


The nature of reality.

Iløpet av det siste året har jeg vært på en reise som er vanskelig å forklare. Men jeg prøver:

Det startet med Michael Tsaron og 2012 teorien. Jeg ble uendelig fasinert og leste ALT jeg kom over. Dette førte med seg Illuminati/Frimurere/SecretSociety-greier og jeg begynte å tvile på alt og alle. Jeg ble sint og redd, men fortsatt utrolig fasinert om teorier om hvordan verdenen vår fungerer.

Det var vanskelig, men jeg er kjempe glad for at jeg gikk igjennom den perioden.

Så "møtte" jeg David Icke, en ekstremt selvsikker og flott mann som holder mye foredrag om lignende saker. Han er mest berømt for å si at dronningen av engeland er en firfisle:) Og det syns jeg er morsomt! Jeg viste ikke hva jeg skulle tro på, men alle disse tingene begynte å gli mer inn i "underholdning" for meg:) Jeg tok ingenting alvorlig, jeg lo av hele svineinfluensa vaksine prosjektet, jeg skjønte at journalister OG konspirasjonsteoretikere bare er mennesker, og jeg må velge det jeg skal tro på selv. Folk tar feil. En større følelse av intuisjon brygget i magen på meg:)

Etter jeg begynte å gå til psykolog på grunn av depresjon(pga mange ting, ikke dette), forandret jeg kostholdet mitt: Null aspartam, null fluor. Dette fikk meg til å føle meg bedre:) Og etter at jeg sluttet på ppillene jeg gikk på fikk jeg en helt sinnsyk intuisjon:) Kjempe morro!

I desember i fjor startet jeg å lese rundt på forumer om mer spirituelle(jeg er ikke noe begeistret for dette ordet:P) saker. Hva er gud? Hvem er jeg? osv :) de store spørsmålene skulle bli besvart! Jeg var ekstremt opptatt av logiske teorier om hvorfor vi lever, hva universet er, hvor vi kommer fra, hva som er utenfor det vi vet. Masse morsomme ufo, quantum physics, biologi og filosofi-dukumentarer var favoritt underholdningen min:) Men jeg var nå på et større oppdrag fra nysgjerrigheten min og jeg viste at jeg ikke kunne finne det i noen andres ord, jeg måtte finne det selv. Når folk sier "the truth is inside you" og lignende i filmer osv, så skjønner jeg hva de mener.

Nå skriver jeg ekstremt kort og lite utfyllende, fordi det tekniske er egentlig bare relevant for meg. Grunnen til at jeg skriver dette nå er fordi iløpet av den siste uken har jeg hatt en ny "level up"-opplevelse:) Jeg vet nå at alt dette over, alt det jeg leste meg til, alle timene foran dataskjermen og i meditasjon var forskjellige "lag" jeg måtte gjennom:) Jeg har gått fra 5-sanser-fakta og logikk, til intuisjon og en større forståelse over vår oppgave på jorden og MIN oppgave i livet mitt.

Jeg forstår også at "reisen" min ikke er over. For hvert nye lag jeg gikk igjennom følte jeg at "aha! Dette er svaret!", men nå ser jeg det store bildet:) Jeg er ikke ferdig! Jeg vet hva jeg må gjøre vidre. Og jeg vet også at for hver "aha" opplevelse jeg har kommer en periode med moderat depresjon. Men denne gangen er jeg forberedt på det, og jeg lurer på hvordan det blir denne gangen..


"Infinite consiousness, all that is, all that ever will be or have been" :)

Underholdningen min nå, BTW, er å prøve våken-drømming og Astral Projection! Siden jeg forstår mer av bevisthet skal jeg prøve å pushe grensene:) Hvis noen av leserene mine har noe tips om disse tingene vil jeg veldig gjerne høre de!


PS: jeg begynner å tegne igjen så fort hånden min er bra:) Ikke fortvil, bloggen min er fortsatt en tegneblogg:P
hits