oktober 2011

Tegning: Den håndløse bandittDenne samen har vært min reddende engel de siste dagene. Det begynner å bli litt mye å jobbe med til skolen og da har jeg innimellom skribblet litt på denne^^ Greit å samle litt krefter til html-lekser med en snæksy gangster chick :)

 

Vet ikke om jeg gjør den ferdig men:P DO I EVER?? :D

 

 

Oppdatering fra en Juun

 

Skole-Update! Jeg lever et fantastisk liv om dagen, noe hektisk men det er gøy. Første store skoleoppgave (Animasjonsteknikker 1900-1920) er levert og det gikk veldig bra. Beste av alt: jeg slipper å fremføre! Jeg er egentlig ikke redd for sånt, jeg kan stå timesvis å forklare om noe jeg selv har laget foran hundrevis av folk, men det å lese opp tørre fakta fra en dataskjerm er ikke helt morro. Jeg har også begynt å lese til eksamen, utrolig nok! Og gjort ferdig en Kunst/Design oppgaver, som er en del av mappe-eksamen: 

Også har jeg glemt å vise denne:
 

Nå skal jeg jobbe med gåsyklus animasjon. Det er dødsvanskelig!!! Wish me luck^^

 

 

Tegning: Emilia

Sitte på skolen og lære basic photoshop = tegne rare damen^^

 

 

 

Tegning: Ginny WiPTegnet på skolen^^ 

 

 

Tegninger: ArtDump!

Jeg har høstferie og da har jeg ikke like mye tegnetid hver dag, men dette er det jeg har skriblet på de siste dagene:) 

Snakkes! 

 

Tegning: Høst i Oslo WiP1

Forferdelig title, som sikkert blir forandret:P Men det er det som inspirerte denne. Jeg tilbringer høstferien min i Oslo og litt i Asker, og på torsdag løp denne jenta forbi meg og hun var så søt. Jeg tviholdt på bildet i hodet mitt til jeg kom hjem til leiligheten til Sigurd, også begynte jeg å male.  

 

 

Tegning: The Emperor of Evilness and Bad StuffzTegnet i forelesning og på tog! ^^

 

 

Tegninger: Landskap og lol-Bøkels!40minutters landskap gjort på skolen, mens jeg holdte på å sovne av forelesningen.BØKELS!! ooooOOOOoooOOOOO!!!! Skummelt! :D Også tegnet på skolen. Jeg følger med!!! Jeg bare tegner samtidig^^

 

 

 

Tegning: Kendra og Ireastørre versjon: http://joovie.deviantart.com/#/d4bktfg

 

Dette skal bli et bokomslag til en fantasy roman skrevet av en svært hyggelig dame^^ Å male denne har vært kjempe gøy og innmari lærerikt.

Photoshop Cs5 - Wacom Intuos4 - 25 timer

 

 

 

Tegning: cityscape 3, mechTegning: Cityscape 2, scifiRocky theme musikken fortsetter! Her har vi en by på en ailien planet. Den har "voks" frem rundt romskipet som landet her for lenge lenge siden. De rikeste bor på toppen, og jo lenger ned man drar jo værre blir forholdene.

 

:D

 

 

Tegning: Cityscape øvingBlah..

Igår hadde jeg besøk vak vakre Anne:) Vi malte masse masse, og jeg fikk låne en bok av henne om landskap og hvordan man tegner byer. Så den har jeg lekt meg med idag og sett på masse tutorials. Jeg føler jeg begynner å få teken på naturlandskap og kan begynne å male med mer selvtillitt, men BYER!! Byer er forfærdelig. Men det blir så sinnsykt bra når man får det til. Rocky Theme Music i bakgrunnen: Jeg skal bli dritgod på byer! :D må bare øve. Øve øve øve:P

 

 

hits