september 2012

Tegning: SusanPhotoshop Cs5 - Wacom Intuos 4 

 

 

 

 

Tegning: Luna LovegoodPhotoshop Cs5 - Wacom Intuos 4 

 

 

 

 

Tegninger: Susan Through the AgesJeg spurte meg selv hvor mange ganger jeg har tegnet Susan istad. Og da tok jeg meg en runde i arkivet... Ganske mange! Flere enn dette, men her har jeg plukket ut de som best illustrerer bredden av stiler og teknikker jeg har brukt. Den første der er fra 2003, tror jeg... huff:P Men jeg tror Susan er min Pepper ( forklaring av The Pepper Project ) !

 

Min kjærlighet for Death`s Granddaughter fortsetter:)

 

 

 

Tegning: Susan wipjeg kommer alltid tilbake til Susan... lurer på hvor mange versjoner jeg har nå:P ^^

 

 Work in progress, innimellom skole og jobb:)

 

 

Tegning: Susan LineArt


Jeg måtte bare:) 

Jeg tror Susan er min "default" :P Hver gang jeg tegner uten å egentlig tenke over hva jeg tegner, så dukker hun opp i mange veldig forskjellige former.. Morro!

 

...forresten! Vil noen fargelegge denne? :)

Link til PSD filen^^  

Link til jpg filen^^ 

 

 

Tegning: Mixed FloatLitt komme-i-gang-maling!

Her prøvde jeg å få til effekten av forskjellige naturlige male-teknikker. Vannfarger, kritt og guache^^

Photoshop Cs5  -  Wacom Intuos 4  -  2 timer

Tegne utvikling 2010 - 2012En ny deviantart meme jeg slang meg på! 

Super rask omtegning av det gamle Fleur portrettet mitt^^

 

Orginalen her

 Alle andre tegnebloggefolk må også gjøre denne!!! Kjempe morro:)

 

In other News: Jeg hadde min første opplevelse av plagiat igår:P Gammel russelogo ble maltraktert og voldtatt av en fjortiss fra Drammen og klæsh`a på en facebook side.. Jeg sendte melding og ba de ta den ned, men jeg har ikke fått noe svar ennå. Jeg vet ikke jeg... folk er frekke

 

 In other OTHER news: Jeg har nådd 600 venner på denne bloggen:) Hei folk! :D

 

 

Tegning: TonksEn liten skisse av Nymphadora Tonks^^

 

Photoshop Cs5 - Wacom Intuos 4 - 1 time - Order of the Phoenix på lydbok<3

 

 

 

Selvportrett^^


MEG! :D  

 

 

 

 

Tegning: ØrkenKriger 1 timeJeg har tatt et par sketch-requests på Deviantart og dette er en liten ørken-kriger til Anne^^  Han er en sinna fyr som er ganske tørst etter å ha vandret så lenge i det skumle intet! Men han skal redde drømmeprinsen sin fra en slem farao, så han er veldig bestemt og tøff.

 

Nå skal jeg jobbe litt med jobbting og grue meg til tannlege imorgen...

 

 

 

Om livet akkuratt nå

 

Jeg har fått ønsker om at jeg skal skrive mer om skolen og jobben, og wtf jeg egentlig gjør med livet mitt fortiden. "Ja" sier jeg og gjemmer meg bak tastaturet. Ord er vanskelige.. bilder er lettere^^

Men jeg skal prøve! 

Jeg har akkuratt startet på andre året Virtuell Kunst og DesignHøgskolen i Hedmark. Det betyr at jeg har en liten hybel i Hamar hvor jeg har en seng og en Mac og en pc og en Discworld plakat og Harry Potter skjerfet mitt. Jeg har ikke kjærsten eller Ida´n eller bestemoren min og det er kjipt. Men jeg er her for business og jeg bruker tiden her flittig til forelesninger og egetarbeid for å bli bedre. På skolen har vi forelesning mandag og torsdag. Vi har bare ett fag i år, 3D Kunst, og det virker veldig bra så langt. Jeg går i klasse med masse kule folk, deriblandt Rikke! Vi skal lage en slags filmsnutt der vi bruker 2d film, 2d animasjon, 2.5d og 3d elementer og masse forskjellige special effects for å illustrere en persons indre verden. Filmen må ha en twist, og frembringe en følelse hos publikum. Min ide er å vise den indre verdnen til en veldig voksen person der man ser at på insiden er hun/han egentlig skikkelig barnslig. Bamser, glitter, floopy skyer og vakre blomster. Hvis jeg klarer å modellere Super Mario og Harry potter skal de og bli med^^  Får se hva det blir til..

Mandager skal være teoretisk forelesning mens torsdager blir praktisk arbeid. Veldig greit opplegg. Mine dager ellers går til skolearbeid og research, og hjemmekontor for Ravn Studio, der jeg jobbet i sommer.

Jeg har vært heldig nok til å få jobbe litt mer med de utover høsten, og jeg er kjempe gira for muligheten! Etter sommeren fikk jeg en skikkelig aha opplevelse der jeg så tilbake på alt jeg hadde lært, og jeg kom frem til at jeg tror jeg aldri har lært så mye på så kort tid før! Helt utrolig! Jeg fikk også inntrykk av at dette kontoret er så perfekt for meg som det går ann. Jeg har ambisjon om å bli en allround "potet" for spillfirmaer, og her tror jeg at jeg får muligheten til det. Jeg vil kunne være med på et prosjekt fra preproduksjon til postproduksjon med alt det innebærer. Konseptkunst, 3d, 2d, animasjon, grafisk design og alt muligrart av småting som dukker opp underveis. Jeg vil være nyttig innen mange felt. 

Så nå har jeg altså deltidsjobb der. En dag hjemmekonor og en dag på kontoret i Drammen^^ Helt perfekt! Litt pendling, men tog er noe av det beste jeg vet. 

 

 

Ellers: Sigurd er på besøk! 

Ellers andre ting: jeg har dilla på The Binding of Isaac fortiden <3

 

 

Tegning: Creature design 1 timeLitt creature øving mens min kjærste spiller LoL^^

 

Photoshop Cs5 - Wacom Intuos 4 - 1 time

 

 

 

hits