september 2011

Art Student Owl!

 

Tid for mere Art Student Owl!! Disse er selvfølgelig ikke mine, men fra forskjellig folk rundt på memebase og sånt:)

 

tattoo skal det selvfølgelig stå:)

 

 

Denne er til Ida:
Og denne er til meg:...faaaiiil.. :D

 

 

Tanketing og billige Character Busts

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe litt uvanlig for meg, nemlig SKRIVE litt på bloggen min. Jeg er ikke en "mann av ord" som det så mannlig heter. Jeg er en tegne person. 

 

 

Tanker som tenkes:

 

:: Noen ganger er jeg redd for hvor avhengig jeg er av å tegne. Jeg har skrevet om det før, men dette er tanker som stadig popper opp. "Hva hvis jeg mister høyre hånden i en freak accident?" er en gjenganger. Jeg har tenkt at svaret er "Da starter jeg på venstre hånden!", men jeg tror det er lurt å skjerpe seg litt. Jeg er mye mer enn å tegne.

 

:: Jeg er overhvelmende glad for at jeg dro til Hamar. Det har sine minuser såklart, men for det meste tror jeg at dette er det riktigste jeg kunne gjort nå. Jeg har en kreativitet som er helt ubeskrivelig intens, jeg har fått masse nye venner, jeg klarer meg selv økonomisk og på alle andre voksen-måter, jeg har en kommode(!!) og jeg sover godt om nettene. 

 

 

:: Igår hadde vi forelesning om animasjonshistorie, og det var utrolig intressant. Jeg syns det er en skikkelig tankevekker at teknologien vi bruker idag er såpass "ung", de første tegnefilmene kom på begynnelsen av 1900tallet og det er ikke lenge siden. Jeg lurer på om jeg kommer til å se en like stor utvikling i min livstid. Når jeg tenker på at jeg antagligvis var den siste generasjonen som hadde en mobil/internett/dvd-løs barndom, så virker ikke store teknologiske sprang iløpet av de neste tiår så uvirkelig.

 

:: Jeg savner Sigurd. Og jeg håper han kan flytte hit neste år. Men jeg er relativt fornøyd med hvordan vi har det fortiden. Vi snakker lenge på telefonen hver dag, og hver gang vi besøker hverandre er det sommerfugler og fyrverkeri:)

 

 

:: Nå fortiden hører jeg på alle Harry Potter lydbøkene. Min kjærlighet for HP har jeg skrevet om mange ganger, og det er en del av livet mitt jeg aldri ville vært foruten. Jeg tror tillogmed jeg vil tørre å påstå at jeg ville vært en annen person uten Harry. Også er lydbøkene skikkelig inspirerende mens man maler:) 

 

 

:: Jeg er ganske redd for å møte en ArtBlock på min vei. Jeg har vært igjennom et par før, og de er uhyggelige vesner, skal jeg si deg! Så nå har jeg skrevet en liste over ting man kan gjøre for å komme seg ut av en:

 

- Tving deg selv. Sett av et par timer og press ut noe hva-som-helst av tegninger. Dette bør bare foretas EN gang før man tar seg en pause. Hvis man er uheldig kan overdreven pressing føre til enda dårligere selvfølelse. Fin overgang til neste punkt:

- PAUSE! Gjør alt annet enn å tegne et par dager. Filmer, turer, kaffedrikking med vakre personer, skriv brev, skriv tulleting, skriv liste over fine ting i livet ditt.

- Les tutorials.

- Se på andre kunstnere.

- Skiss en ting du VET at du kan, også legg den fra deg.

- Tegn noe skikkelig stygt, med formål at dette skal bli jævlig stygt.

- Hør på musikk.

- Hør på NY musikk.

- Vær litt romantisk hvis du har en kjærste-person.

- Makrame, strikking eller andre Zen-aktiviteter.

- Tren. meh..

- Prøv et annet medium enn du er vant til. Akvarell, olje, tusjer, rare blyanter, osv.

- Syng.

- Skriv dagbok.

- slutt å klage:)

 

Denne listen er mest til meg selv i fremtiden. Alltid beredt, og alt det der..

 

 

Til slutt vil jeg takke alle dere snodige skapninger som leser min blogg-ting. Jeg er fantastisk takknemmelig for all tilbakemelding jeg får her, og selv om jeg er skikkelig dårlig på å svare på ting, så leser jeg alt.

 

 

 


 

 

Super billige oppdrag!

Jeg vil i løpet av de neste dagene ha salg på oppdrag av typen "Character Bust", altså en figur fra brystet og opp. De kommer ikke til å være realistiske, men i min stil (hvis jeg har noen stil:P).

 

Eksempler:

 

  


De vil heller ikke være sååå detaljerte, men fokus på å fange personlighet og uttrykk. Jeg må også understreke at jeg ikke kommer til å ta oppdrag der jeg tegner av et foto, det må jeg ta litt mere penger for, siden det er så tidskrevende og mer jobb. Dette salget gjelder "fantasi personer":)

 

Pris: 150 kr

 

Send en mail til june.jenssen@gmail.com og beskriv det du vil ha. Jeg sender da faktura og bildet så fort som mulig^^

 

 

Salget varer til søndag 2. oktober.

 

 

 

Tegning: McCandyflossElfTulletegning på skolen^^ 

 

 

Tegning: Happy Halloween! ::ferdig maleri::Forfærdelig tidlig ute, men halloween er den beste dagen i året (etter julaften såklart), og dette må feires!

Photoshop Cs5, Wacom Intuos4, ca 6 timer.

 

 

Tegning: Irea og Kendra WiP2jobbe jobbe jobbe! :)

 

 

Tegning: Irea og Kendra WiPDette er bildet som tar mesteparten av tiden min nå om dagen. Det skal bli et bokomslag til en høyst hyggelig forfatter-dame:) 

Jeg bruker ganske lang tid på detaljene her, fordi jeg vet at bokcover er noe som betyr svært mye, spesielt i "Young adult" kategorien. Men jeg koser meg! Dette skal bli perfekt! :D

 

InOtherNews: Idag var jeg og en del folk og svømte! Det var gøy helt til øynene mine bestemte seg for å bli drittsekker og jeg fikk en svært plagsom hodepine som fortsatt sitter. Klage klage. Men det var gøy å plaske rundt! Skikkelig gøy og:D jeg har funnet meg noen søtinger^^

 

 

Får ikke sove: Halloween maleri WiPMigrene på gang, tror jeg.. Vondt å male, vondt å prøve å sove, vondt å høre lyder.. grrrrr... 

 

 

 

 

 

Tegning: AmarantineLitt kvelds-kunst. 

Malt til Enya sin vakre sang: Amarantine.

 

 

 

Tegninger: HarryPotter og PinUp-wipØvelse: 30 minutters portrett.. masse feil, men gøy!PinUp plakaten begynner å komme seg! 

 

InOtherNews: Jeg hadde besøk av Ida min på torsdag og fredag! Det var veldig veldig fantastisk! Det er vanskelig å være så masse borte fra hun.. Men da hun var her gjorde vi det umulige! Vi monterte en komode!! Verktøyene vi brukte var en saks og en sko. You heard me. Saks. Sko. 

Vi er best!

 

 

 

Tegning: Pin-Up Poster design WiP2

Snart begynner jeg å nærme meg å være bittelitt ferdig! Hurra:)

^^ 

 

 

Tegning: Pin-Up Poster design WiPSkoleoppgave! En plakat. 

Dette blir en retro reklameplakat for en eller annen type såpe.. Jeg kalte den Uff. ...kjedeli, men jeg tror det blir bra tilslutt^^ Hun dama er væffal gøy:D 

 

 

Tegning: Luna Lovegood

<3 Luna!

Hun er en veldig rolig person, selv i kamp, noe som fasinerer meg. Her sparker hun rompene til et par deatheaters^^

 

 

 

Tegning: whitePhotoshop Cs5, Wacom Intuos4, 2 timer

 

 

Tegning: KvinnekroppenDagens første øving^^ ikke at det er damer jeg trenger trening i, men alle monner drar! Jeg får tegne en mann snart.. ugh.. :)

 

 

 

Malerier, tegninger, russelogoer og alt ting godt!

 

Da har jeg tenkt å markedsføre litt!

Jeg tar oppdrag! Jeg maler det meste og kan også hjelpe med diverse design.

 

Portretter:

- Realistisk svarthvitt: 700kr

 


- Realistisk farge: 900kr
 

Charachterdesign/malerier:

- Byste, farger/svarthvitt: 600kr

 


- Fullfigur, farger/svarthvitt: 800kr

 


Illustrasjoner: 

- Full fres! m/awesom bakgrunn: 1500kr

  

 


 

Grafisk design

- Logo: 1000kr
- Brylluppsinvitasjoner: 3000kr

:::Bilde kommer:::

 

- Russelogo: 2000kr 

Send en mail til june.jenssen@gmail.com !

 

OBS! Ta forbehold om at prisene kan endre seg. Jeg sier da i fra på forhånd.

Jeg kan også trykke og sende malerier i posten. Da blir det et lite tillegg.

 

 

 

Tegning: Braided Light ::portrett::

Natta! ^^

 

 

 

Tegning: Environment practiseNå begynner jeg å bli friskere, så da har jeg laget et par halvtimes-skisser av landskap. Men det er bare denne som kan vises:P  Sånne kjappe øvelser tror jeg at jeg skal fortsette med! Bra trening ^^

 

 

Cd cover design Enya - Wip

 

 

I Kunst og Design faget mitt har vi fått 2 nye oppgaver, Cd cover og plakat. 

Jeg ble super-gira, såklart og jeg har allerede skisset mange mange designforslag og jobbet meg frem til dette oppsettet:Dette er design til Enya´s Amarantine cd fra 2005. Hoved inspirasjonen er Art Nouveau. Naturtro-het er lagt til side for å fremme kunst-stilen. Jeg vet at det ikke ligner så mye. Ikke viktig^^

Men nå står jeg altså fast.. Jeg vet at Enya´s cd cover nå fortiden er ganske minimalistiske, og jeg er redd for å legge inn for mange elementer. Hva syns folk? Mere snirkler/blomster/linjer?

 

In other news: Jeg har klart og få meg en mage-basill som har gjort livet mitt litt surt de siste 24 timene, som også gjorde at jeg gikk glipp av Interaktivitets timen idag.. Tok ikke sjangsen på å gå i timen og måtte løpe på do annenhvert minutt, for ikke snakke om å smitte de 69 medstudentene mine. Jeg prøver å la være å stresse meg ihjel med tanker om at nå har jeg gått glipp av så mye info at jeg ikke kommer til å henge med de neste timene, men jeg skal prøve å lese meg til info´en jeg misset. Det ordner seg sikkert! 

In other OTHER news: Jeg hentet Mia´s brulluppsinvitasjoner igår hos Alkopi. Og MÆÆÆÆN de ble bra!!! Jeg har en liten fetisj for å se mine ting i vakkert trykk, men det her er det beste jeg har laget tror jeg. Fantastisk papir-valg! Flinke meg. Håper Mia og Lars blir fornøyde:)

 

Nå skal jeg slafe litt på sofaen min før jeg begynner å skisse litt på Plakat-designet mitt^^ 

 

 

 

Art Student Owl

 

AAAAAHAHAHHAHAHAHAHAhAHahhahahahahahahahahahahah:D:D:D:D:D

  

HAHAHAHAhahahahahahahahhhaaaaaa.... it´s funny because it´s true.

 

 

 

Tegninger: Zombie-skisse og Snape&Lily-WiP2

Ok nå er jeg helt ferdig.. Jeg har malt siden kl 15 idag:P

 

Natta!! :D

 

 

Tegning: Snape & Lilly WiP1


Vakreste historien fra HP i min mening.

Og gøy å tegne! ^^ 

 

 Jeg skal helt klart begynne å fokusere mer på å GJØRE TING FERDIG snart, men for tiden rir jeg på en bølge av bilder som vil og skal ut, så jeg må bare vente til det roer seg. Jeg klager ikke! Leeenge siden jeg har hatt så mange bilder i hodet som jeg bare MÅ tegne^^

Det kan ha noe å gjøre med at jeg er her i Hamar med inspirerende folk og forelesninger, og at jeg faktisk har en kontorplass som funker:)

 

Koser meg!!

 

Tegning: SentientDenne damen er en robot, hvis du lurte^^ Drømme-dama til C3PO :D

 

Nå har jeg vært mange dager i Asker og Oslo, på besøk til familie, venner og kjærste. Imorgen skal jeg tilbake til Hamar, og det er bra fordi jeg står fast på Flash-oppgaven.. Noe basalt enkelt sikkert, men sånn går det:P

 

Tegning: Pot of gold ::skisse::

hihihi Clover konfiskerte bøtta til Leprechaun^^ Sånn går det! hihihiiiiii.. denne skal jeg kose meg med! :D

 

 

 

Tegning: Clover på tur

Til skoleoppgave. Clover i farta! :D

 

 

Tegning: Kicking my own ass WiP2Denne tegner jeg litt på innimellom skole og jobbting^^ Morro lys!

 

Imorgen skal jeg hjem! Det blir godt å se litt av folka og å få hentet de tingene jeg glemte å ta med da jeg flyttet^^

 

 

 

Tegning: Kicking my own ass

 

For 8 år siden tegnet jeg denne:

 Det hadde vært gøy å tegne den på nytt, tenkte jeg!

Så langt har jeg kommet:litt mørkt foreløpig, men det ordner seg, vettu^^

 

...ser ut som om hun skal slå til han:P 

Hvordan tegne Leprechaun! Step-by-step^^

 
Hvordan tegne Clover! Step-by-step^^

 

Tror neppe man kan kalle dette en tutorial, men her er altså prosessen til Clover:


Tegning: Leprechaun, the bad guy

 

Dette er fienden til Clover: http://junetegninger.blogg.no/1314809367_tegning_superhelt.html

 Denne startet jeg på for 2 dager siden og har faktisk klart å gjøre den ferdig selv om jeg er super forkjøla. Snørr på tegnebrettet FTW! 

Nå skal jeg sove litt^^ 

 

hits