august 2013

Ut av ArtBlock - dag 4

Når man har ArtBlock må man spise sunt og mosjonere. Oversatt til Junsk betyr dette: stor mengder kaffe og tegnekurs(jeg skal trene mine tegnemuskler).

Idag var det mye prating, siden det var første forelesning. Men vi gjorde også en hel rekke 1 minutters studier av objekter:

Det er en type tørket løk ellerno:) morro!

Resten av dagen min har vært litt sånn her:Og nå skal jeg på en festlighet med mine festlige venner^^ Adventure Time!!!

 

 

 

Ut av ArtBlock - dag 3

En ting som ofte hjelper på ArtBlock er å tegne når man er på forelesning. Jeg har vært heldig iløpet av min skolegang, jeg husker da jeg var veldig mye yngre lot lærere meg tegne i timen fordi de visste at jeg fulgte bedre med da. Som om jeg hører bedre når jeg aktiverer den kreative hjernehalvdelen.

Så da prøver vi på det! Dette er resultatet av første forelesning i "Interaktiv 3D" og "Animasjon og Interaktivitet III". Nå skal det påpekes at jeg har klart å få byttet "Interaktiv 3D" med tegning for første klasse:) Luringen meg vil heller ha litt tegnetrening enn rare 3d produksjoner^^

En supertynn gullengel:

Coloseup:


Og litt random karikaturer:

 Når man først er i gang med å skrive: dette semesteret er en lapskaus av fag og prosjekter. Stakars læreren vi hadde i dag er helt ny, og han hadde ikke peiling på hva vi snakket om når vi kom med spørsmål. Han virker dritflink, men han vet lite om vårt studieforløp eller skolens administrasjon. Men jeg har jo lært at man har mye frihet og ansvar på dette studiet:) Skikkelig rart å tenke på at jeg nå er i siste året. Hva i alle dager skal man gjøre etterpå? TEGNE! :D

 

 

 

 

Ut av ArtBlock - dag 2

 

Jeg har gitt meg selv pause fra det vanlige og satt i gang med å prøve andre ting!

Idag ble det "Analog" maling:

Jeg fikk med meg noen fine mennesker jeg kunne male med:

 

Illy som egentlig er programmerer har et skult talent innen maling! Skikkelig allsidig flink til alt, er hun^^ :


 

Resultatet av at jeg gav megselv lov til å ikke tenke:
Intressant. Dette må gjøres mer!! Jeg har planer for litt mere figurative malerier, men det var lurt av meg å begynne med total frihet, tror jeg. 

 

 

 

 

 

ok da...

Midt i tykkeste ArtBlock`en kom jeg på en ting som motiverte meg før i tiden: regel om daglig blogging. Ok.

 

Uferdig:

Uferdig:


Uferdig:
Utstyr til Tegnekurs.
Blogg og sånn...

 

 

hits