august 2011

Tegning: superhelt

 

Da har jeg blitt ferdig med del 1 av første lekse på Hihm^^

Oppgaven var å utforske menneskekroppens oppbygning og å design en helt og en monster-slemming. Så dette er min helt!

Denne dama heter Clover og hun har litt magiske evner.. Hu kjitter cløver på folk^^

 

Skolen er kjempe gøy foreløpig. Nå har jeg hatt alle fagene mine og er gira for alle. Spillhistorie virker UTROLIG intressant, design er en selvfølge at jeg liker og interaktivitet var ikke så skummelt alikevel:P Jeg kan faktisk animere littegrann og lage knapper som man kan trykke på :D GØY!!

 

Nå skal jeg male monster! 

 

 

Tegninger: Første malerier på windows-pesemaskin

 

Denne helgen har min kjære Sigurd vært på besøk hos meg:) Det har vært utrolig koselig, men jeg har jo ikke fått gjort noe av det jeg skulle. Sånn skal det være:) Jeg har vist han rundt i Hamar og på skolen min, også har vi spist gatekjøkkenmat på natten og klaget over rånere sammen^^ <3hamar<3

 

Jeg har også fått en ny archenemy: en PC. Et stykke Windows. Et sabla damplokmotiv iforhold til Mac`en min. Alle hurtigtastene er FEIL og alt er mugg. 

MEN den har hele Adobe Master pakken og masse Autodesk programmer..

Jeg malte litt testmalerier:
ref: Ida Sletten Foto

 

Nå drar sigurd snart hjem så da blir jeg alene resten av kvelden. Men jeg skal kose meg med litt jobb og glede meg masse til imorgen. Da er det første ordentlige skoledag også kommer Wictoria på besøk til AnneMarthe og meg^^

 

 

 

June i Hamar!

 

Hurra jeg bor i Hamar! :D

Nå sitter jeg her i min fine hybel første dagen alene i ny by. Jeg flyttet igår morges ved hjelp av snille Sigurd og Carmen. De satte tilogmed opp sengen min for meg! Kontorbordet klarte jeg selv og nå er ting mer eller mindre på plass. Jeg har masse fine bilder på veggen og tilogmed teppe på gulvet. Ordnings! ^^

Jeg har ingen bilder ennå men jeg skal prøve å få tatt noen fine bilder av hvor koselig jeg har det her.

 

Så nå er jeg klar for skolestart. Jeg skal studere Virtuell kunst og design på Hihm, og jeg gleder meg stort^^ Jeg har egentlig MASSE freelance jobb å gjøre men jeg tror det er lov å ta seg en dag og utforske litt av denne merkelige byen. OPPDAGELSESFERD!!

 

<3 Hamar!

 

 

 

Today a young man on acid realized...

 

"Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Heres Tom with the Weather."

- Bill Hicks

 

 

 

 

Tegninger: Christiania og oppdrag

 

Deilig å vise litt ferdige ting for en gangs skyld^^Begge malt i Photoshop Cs5 med min trofaste Wacom Intuos 4

 

 

 

TegneTutorial

Til alle Russ2012

 

Jeg begynner å ta russeoppdrag fra 1 september, men jeg tenkte jeg skulle legge ut litt info:)

Her et par av mine tidligere logoer fra 11 kullet:
Skrillex <3

 

Prisene mine ligger på mellom 2000 og 5000 kr for logo, prisen kommer ann på detaljer og forventet tidsbruk.

Kontakt meg på   june.jenssen@gmail.com  eller  junetegninger@gmail.com for avtale^^

 

 

Tegning: ingen titel foreløpig WipMitt store håp om å få denne ferdig iløpet av gårsdagen var jo selvfølgelig mislykket siden jeg dro på date med kjærsten min, men idag har jeg fått jobbet bittelitt vidre. Denne, itillegg til gruppemaleriet i dette innlegget og et annet oppdrag må være ferdig til søndag.. Jeg trenger treningssekvens musikken til Rocky i bakgrunnen mens jeg jobber, kjenner jeg..

Hva syns folket så langt?

 

 

 

hits