juni 2012

En Ravne-dag i bilder

 

Noen gang lurt på hvordan et spillfirma ser ut? Her kommer et par bilder fra idag! Jeg skal være flinkere til å ta bilder fra hverdagen min fremover, siden jeg har det så morro. Det må foreviges^^

 

Dette er Nick og Peter som jeg deler kontor med. Nick er fra Skottland og jobber som Level Designer, og jeg er evig fasinert av han lange vakre hår. Jeg spurte en dag om jeg fikk lov til å flette det som Pippi sitt hår, og da holdt han nesten på å kaste meg ut a vinduet:) 

Peter er QA (Quality Assurance = kvalitetstester) og er svensk. Han er kjempe flink i jobben sin, og jeg har lært masse om hva som gjør et bra spill bra! Litt dårlig bilde av han da...

Dette er Geir. Han og Nick er egentlig forelsket i hverandre tror jeg.. De har hvertfall et ganske sensuelt forhold til å dele bakevarer med hverandre:) I`d ship that!

 

Her ser vi Peter i gang med testingen! Hans jobb består i å sjekke eventuelle feil i spillet før det gis ut. Ser ganske avslappet ut, men det er nok en intens jobb^^

 

Under her er det en hemmelig ting.

 

Og her har vi min mentor! Ivan Horn! Han er Lead Artist og en ordentlig kjernekar. Bare for å skryte, dette er spillene han har jobbet på:

Labyrinthion (Budgie)
Mega-Bucks (Firebird)
Omega One (Mastertronic)
Athena (Ocean Software)
Combat School (Ocean Software)
Operation Wolf (Ocean Software)
Arkanoid 2 (Ocean Software)
Rambo III (Ocean Software)
Total Recall (Ocean Software)
Operation Thunderbolt (Ocean Software)
Parasol Stars (Ocean Software)
Robocop 2 (Ocean Software)
Lethal Weapon 3 (Ocean Software)
Dennis (Ocean Software)
Pitball (Warner Interactive)
Flesh feast (Ingames)
Flaaklypa Grand Prix (Capricornus)
Rally Championship Xtreme (Warthog)
Rally Championship (Warthog)
Battlestar Galactica (Warthog)
Richard burns Rally (Gizmondo Studios)
Siege - Catapult Assault (Nvidia - a tech demo)

...og jeg får leke med han HVER DAG!!! :D


Lars, enda en svenske. Lars er en riktig kunstner og supersøt! Han sitter alltid med noen morsomme skisser i boka si^^

 

Nils og Michel. Designer og Programmerer. Nils er hjelpsomheten selv, og en man alltid kan plage:) Michel har jeg ikke snakket så mye med, men han virker hyggelig. ...jeg er dårlig på å ta bilder...

Her er Nils i full gang med å gjøre Boss Fighten i Cardboardia til et episk stykke spillopplevelse. Legg merke til sverdet ved siden av melken. Kalsium og beskyttelse itillfelle han må krige litt.

 

Og ikke nok med det! Her er et innslag i TV Buskerud der Creative Director Tinka Town forteller om Pippi Langstrømpe til Nintendo DS og hvordan vi jobber:

Se filmen HER!

 

 

 

 

livstegn fra en travel lærling! + tegninger, så klart

 

God aften! Tiden går forrykende fort om dagen. Plutselig har jeg jobbet 3 uker hos Ravn! Jeg storkoser meg fortsatt, og dagene flyr forbi. Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva vi driver med der: Akkuratt nå er det full fres med lansering av Pippi Langstrømpe til Nintendo DS, og det er kjempe spennende å se hvordan et spill kommer ut i butikkhyllene. Det har vært litt presse innom hos oss, NRK og TV Buskerud har allerede vært på kontoret og filmet. Skummelt:P Itillegg til det er det siste innspurt på Pippi Langstrømpe til Nintendo 3DS, pluss mye innsats på Cardboardia.

Bilder fra Pippi:Bilder fra Carboardia:

Dagene mine består for det meste av å få arbeidsoppgaver av Lead Artist Ivan, en super engelskmann som er en veteran i bransjen. Han har jobbet med spill siden 1986, som er utrolig spennende. Han har vært med fra starten... Helt fantastisk! Og han lærer meg masse!

Ting jeg har gjort til nå er: mye graphical user interface-greier(menyer og slikt), en animasjon som skal være i HUD`en (MED alpha channel OG den loop`er. SCORE!), Spell-icons, en pdf presentasjon til potensielle contributors, Logo design, og masse mer! Strengt tatt ikke så mye tegning, men veldig mye ting som faktisk kommer til å syns på skjermen, og det er jo forferdelig gøy! Jeg får liksom jobbe på faktiske ting, noe som får meg til å føle meg nyttig.. Det kan jo hende at mye av det jeg lager trenger litt finpuss av de ordentlig proffesjonelle før det blir satt i bruk, men uansett... Jeg bidrar!!! :D

 

Denne helgen har gått med til litt eget arbeid og tid med kjæresten. Dette kartet er til boken Tufmyl, som jeg lagde forsiden til for et par måneder siden.

 

...og dette er en pen dame ..bare fordi:Nå skal jeg samle krefter til en ny uke med awesomness!

Snakkes!

 

 

 

hits