mars 2010

Tegning, OBS nakenhet

En rask skisse:) 

Alle er så søte:)

Jeg får UTROLIG masse fine kommentarer, men i annenhver kommentar står det: "Har du tegnet den?", og jeg svarer jo! Menne....kanskje hvert blogg innlegg skal hete "DENNE HAR JEG TEGNET" :P


En gang for alle: Jeg har tegnet alt som publiseres på bloggen min. Hvis jeg har brukt referanse fotografi eller stock-photos skriver jeg det:) 

Jeg bruker Photoshop CS3, og tegner med min vakre Wacom Bamboo(som desverre synger på siste verset merker jeg...uff)


<3


Tegning av søt TG jente:)

Denne er inspirert av alle søte nørde-jenter som tusler rundt her på TG idag:) hurra!The Gathering 10

I dag stod jeg opp klokken 4. :) det var ikke særlig morsomt, men NÅ har jeg det ufattelig morsomt! Jeg har tegnet driiiit masse på mitt bidrag til FreestyleGraphics konkuransen, men jeg får ikke legge det ut på internett:( så den må få lov til å vente, men det ble kjempe bra væffal:) JEG TEGNET BAKGRUNN!!!!! Omg hva skjeeeer med verden?? 

Konkuransen kåres på lørdag, og etter det skal jeg jo såklart legge "vidunderet" ut på bloggen:) JEg deltok også i en logo konkuranse, der man skulle putte noe PENT inni "rammen" til en stor V som da var logoen til Ventelo:) Siden jeg bare tegner damer, nesten så puttet jeg masse pene damer inni logoen, jeg:) Ganske passende syns jeg.


Men ja, her er det mangel på søvn, og vi har ikke hotellrom før midt på dagen imorgen:P Vi snakker altså ca 30 timer våken. Vi får se hvordan det går... Vi, kjærsten, Jeppe og Thor, har STORE mengder redbull så vi får helle inpå:)


Nei, det var ekstremt merkelig å blogge uten å legge ut noen tegninger, syns jeg... Det må gjøres noe med!!!! Gi meg en time så skal jeg ha noe å vise! Dette er jo tross alt en tegne-blogg, ikke en "dette-har-jeg-gjort-idag"-blogg! 


<3 TG10 <3

ZombieTegning, OBS! nakenhet

omg håper ikke dett er ulovelig! men...Hun har jo ikke brystvorter en gang!!! ..zombier har ikke brystvorter:P

PS: dette motivet og stilen er sterkt inspirert av en tutorial der de bruker nesten samme motivet og tegne stilen, derfor vil jeg ikke si at dette er så mitt som alt annet. Jeg lærte mye da! Å være løsere med airbrushen og å blande mer rotete:)
Gold&Acid Tegningen

Denne tegningen var også laget litt fortere enn jeg ville likt, men jeg har merket at når jeg gjør ting raskt så er sjansen større for at jeg gjør de ferdige!! litt slurv..men dog ferdig!
blogglovin:) Follow my blog with bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1513772/junetegninger?claim=5x7ufjfk6jc">Follow my blog with bloglovin</a>

tegning av Monika<3rask liten greia av vakre Moni min som er i australia og flinker seg!

redigert portrett

syns portrettet ble myyyye finere sånn!Portrett skisse photoshop:)

Nå nærmer det seg TG(the gathering) og jeg har bestemt meg for å vinne Tegnekonkuransen i år. Jadda... så nå snik-øver jeg på jobb:P sjefene er på bissniss-tripp og alt er for første gang litt rolig på kontoret mitt:) 

her er en liten bekymret frøken:
så klart uferdig, men sånn er min verden:)  
hits