februar 2010

en uferdig tegning

...det er noe med headphones jeg ikke klarer å legge fra meg..Litt vector-arbeid:)

Denne lille saken er til noe hemmelig. hihiiiii jeg er helt forferdelig til å holde hemmeligheter:P hysj!

Pepper del. 4Mye mere kontrast. den virket litt flat tidligere!

Pepper project tegning del. 3Space´a headphones må til!! 

men ja, dette er så langt jeg har kommet! Håper jeg får tegnet mer i kveld:)

Daffedress på messe!

På lørdag og søndag er det Health and Beauty ScandinaviaLillestrøm! Der skal firmaet(www.saras.no) mitt ha 2 stands, Daffedress og Sara´s Hair.

Jeg skal stå og selge Daffedresser:) Det blir morro. Messer er alltid spennende! Så mye gøy å se på:) Nå holder vi på med forberedelser...jeg skal printe plakater, men så klart er vi tom for plakat papir... jaja.

Tegning til Kis Lab utviklingen:Jeg klarer alltid å snike inn morsomme tegninger i jobben min:P

gode råd til meg selv:)

Jeg fant denne artikkelen, Top Ten Ways to be a Better Artist, linket på en deviantart side. Den er fra bladet ImagineFX som jeg har fått abonnoment på:) Fantastisk blad!!


http://img519.imageshack.us/img519/9573/beabetterartist.jpg


Tegninger:)

Her er 2 remixer, som jeg liker å kalle de:) Begge er gamle, men jeg har tegnet litt vidre på de i Photoshop!

Hurra for ikke jordingsfeil!

Da har tre flotte polakker vært og surra rundt i sikringskapet mitt! Nå får jeg ikke støt av komfyren min lenger, noe jeg setter pris på:P 

Her er en gammel tegning av en badass kriger dame som har altfor lite klær på seg:) denne tegnet jeg i resepsjonen på et hotell i oslo da jeg var med ida på skole intervju! leeeenge siden! Se deviantart siden hennes HER: http://i-ks.deviantart.com/Fortsettelsen på Pepper tegningen:)

Her er neste steg i The Pepper Project:)

det går sakte fremmover:DNoe jeg tegnet i natt:)

Litt superhelter er alltid morsomt:)

Denne er ikke ferdig(så klart...)lol Avatar/X-men crossover!! :D

Skisser

Siden jeg fortsatt ikke har scanner(grrrrrrr...) fortsetter jeg å laste opp litt gamle ting! Morsomt det og! Dette er en morsom liten sak jeg gjorde på vidregående:
<3 Hamlet <3


- June

Daffedress reklame (laget av meg!)

Denne brukes til nett-promo av firmaet jeg jobber hos. Og ja, hun i midten er meg:P De andre er min kusine Sara, og min fetter Fabian<3Gå her: http://www.sarashair.com/Daffedress-63-63-3-d.htm  for å kjøpe Daffedress! 

PS: logoen, websiden, og utvikling av Daffedressen er mitt arbeid:) Morsomt å få lage masse gøy!


- June 

Zombie skisse!

Her er blyant tegningen av zombie-maleriet i et tidligere innlegg:Jeg skal garantert kjøpe scanner neste gang jeg får lønn... som er imorgen!! Hurra!

Tegning av hvordan jeg føler meg:

- June

Gooood morgen!

Her er litt damer for å starte dagen:
Fra FHM


Fra FHM

Enda en tegning:)

Siste for idag, jeg lover:) Jeg vill bare få en flott start på bloggen, og da må litt av det jeg har drevet med før blogging være med:)Litt psykologisk rensning i det bildet der... jeg skulle personifisere angsten:P åååjadda, psykologen trekker inn tegning i terapien:) Funker jo da.. hun virker ikke så skummel alikevel..

Wacom tablet, Photoshop, 4/5 timer

Tattoo design av meg...

Her er begynnelsen på skissen til Ninas blomster tattovering:Her er det ferdige resultatet, utført av fyr fra bergen.. jeg kommer sikkert på navnet snart:P

- June

Britney, Work in progress

Denne er ikke ferdig... og bildet er tatt med min iphone... FAIL!! OG det er feil og kalle henne britney... ja bildet er BASERT på the Brit, men jeg forandret jo trynet TOTALT!!!

Men jeg må dele:) Blogging er gøy!wacom, photoshop, 3timer


- June

Skisser:)

Jeg tenkte jeg skulle laste opp litt arbeider som viser hva som kommer ut av blyanten når jeg ikke følger med:)


Også leker jeg litt med tanken på motedesign innimellom...men det blir ikke så mye mer spennende enn det her:- June02.feb.2010

oi.. dette var effektivt! Jeg forventet ikke kommentarer i det heletatt!! Morsomt:)

Dette er meg:) og Essie, familiehunden:DKanskje jeg skal skrive litt.. sånn at det ikke bar blir tegninger her:)

Mitt navn er June Jenssen og jeg er 22 år gammel. Jeg tegner. ...som dere kanskje ser:P Men når jeg ikke kludrer i photoshop jobber jeg som grafiskdesigner på www.saras.no
Jeg var UTROLIG heldig og fikk den jobben, siden jeg droppet ut av 2.klasse på Grafisk linja på NKF(DRITTSKOLE!!!!!).. Jeg fikk den fordi min tante og onkel er sjefene der:)

Litt fakta:

- Jeg har backpacket et halvt år:) Australia og sørøstasia... Fantastisk opplevelse
- Jeg har hoppet i fallskjerm
- Jeg har gikt
- Utrolig nok er jeg diagnosert med panikk-angst, men slipper heldigvis medisinering:)
- Jeg har en kjærste, Sigurd<3 Vi har vært sammen i 2 år:)
- Jeg jobbet i 2 måneder som tattovør-lærling... bilder:

- Men på grunn av gikten måtte jeg slutte... dritt hele greia.. Jeg vil fortsatt tattovere, det er HELT sinnsykt å tegne permanent inn i huden på folk...med blodet og blekket og smerten og pene ting:)
- Jeg tegner det meste digitalt:) Med dette vidunderet:


....og Photoshop:)

- Jeg har akkuratt fått ny leilighet! Bilder kommer:)
- Jeg ønsker meg en rotte
- Jeg er egentlig blond men nå har jeg brun/rødt hår
- Min drømmemann(utenom sigurd) er Harry Potter, Jeg har vært MÆD fan helt siden starten. Jeg gikk med HP skjerf HELE ungdomskolen. Mobbet ble jeg, men her er jeg nå, fet som faen:D
- Jeg hater PC. Elsker Mac.
- Jeg bruker briller
- Jeg spiller WoW:)
- Jeg har planlagt både en tegneseriestripe og en Graphic Novel i 2 år nå. Burde begynne snart:P
- Det jeg lengter etter akkuratt nå er:...dette FANTASTISKE tegnebordet...*sikl*
- Jeg elsker konspirasjonsteorier(selv om jeg hater selve ordet "konspirasjonsteori"....)
- Jeg er avhengig av: kaffe, snus, sigurd, ida, internett, noe å tegne med og på, puter og mat


Vi avslutter med en litt emo tegning:Jeg trenger virkelig en scanner...orker ikke mere av disse kamera-opplastingene..


- June

Programvare

her kommer info om program/maskinvare

Tutorials

her kommer tutorials

kunstnere <3

her kommer kunstnere jeg elsker

FAQ

::Frequently asked questions::

Kan du tegne meg? - Ja hvis du betaler for det. Jeg har ikke muligheten lenger til å ta gratis oppdrag. Hvis du vil ha noe tegnet send mail til: junetegninger@gmail.com

Når begynte du å tegne? Jeg har vel tegnet litt hele livet, men jeg husker da jeg var 13/14 så ble jeg VILT crazy Harry Potter fan og så mye HP fanart på nettet...og da bestemte jeg meg for at jeg skulle begynne med dette for fult!

Liker du cheese doodles? NÆJ!!!! ...fysjamæj

Hvor lang tid bruker du lang tid på blogging? Eller lang tid på blogg.no i det hele tatt? Ja jeg må si det går en god del tid med til blogging og blogglesing fortiden:) Jeg prøver å oppdatere min væffal 2/3 ganger om dagen. Jeg er fast leser av ca 20 blogger:)


Hvordan har du kommet til den utdanningen du har idag? Hele familien min er i reklamebransjen og jeg har fått design og mac-bruk inn med morsmelken. Da det var tid for å velge utdannelse var jeg i et litt rart humør og tenkte at "nei herregud man kan da ikke bare tegne og leve av det" Så jeg tok The next best thing og noe som alle i familien bled glade for:) "Hurra en til!" tenkte de:P Men nå har alle skjønt at jeg er ingen bra grafisk designer, heller en ganske dårlig en, men at jeg burde satse på freelance illustratør istede:) Der er det ikke graden som teller men portfolioen!

Når begynte du å tegne seriøst? 13/14årsalderen:)

Har du noen gang tegnet manga? (hvis du har det kan du legge ut noen bilder?) Vetduhva jeg var sikker på at jeg hadde en anime/manga-periode, men nå som jeg gikk igjenom ting så ser jeg jo at jeg ikke skjønte hva anime/manga var idetheletatt!!! DETTE er det jeg tror lille June mente var manga:
.....tullete
Hvordan lærte du å tegne så bra? :-)
Takk for at du syns at jeg tegner bra:) Jeg hadde ikke så mange venner på ungdomskolen så jeg satt bare å tegnet:P Så svaret er nok øvelse! Også bruker jeg mye tid på å se på andre kunsteres verk, og prøver å suge opp alt av inspirasjon:)


Hva slags penner bruker du å tegne med? Hvis du bruker penner? Og hva slags skisseark/tegneark. Alt for lenge siden jeg har vært kreativ, og siden jeg har planer om at sommeren skal bli kreativ så benytter jeg meg av anledningen til å finne ut hva slags utstyr du er fornøyd med p bruke.
Jeg tegner nesten bare i photoshop, men hvis jeg tegner på papir så bruker jeg blyanter (HB, 2B og 4B) og hvis jeg bruker blekk så bruker jeg sånne Pilot tusjer(1, 3, 5 og 8) Av papir så bruker jeg nå skisseblokkene som man får kjøpt på Ark, de er altså laget av Ark:) Men de beste tegne arkene jeg noen gang har brukt kjøpte jeg på en kunstbutikk ved akerselva i Oslo...husker ikke hva butikken het, men jeg har tenkt lenge nå at jeg skal dra tilbake for å kjøpe de arkene:) De var helt utrolige!


Hva hadde vært den ultimate jobben for deg? Det hadde vært at jeg var freelancer med stabile oppdrag fra et Barnebok forlag, Funcom, Blizzard og Pixar:) Jeg hadde også hatt en suksessfull tegneserie som gikk i dagbladet. Og et galleri:) Også vil jeg være bonde. På en gård. Med strutser!

Hva slags musikk hører du på? Queen, Muse, MGMT, David Bowie, Radiohead, The Streets, Avenged Sevenfold, Tori Amos, Imogen Heap og Ane Brun :)

Har du andre interesser ved siden av tegning? Kjærsten min, vennene mine, World of Warcraft...mat? det er enkli det:P

Og et spørsmål som er litt annerledes-ish: Kan vi få se en tegning av deg fra "The earlier days"? :D Uff... ja, nå gikk jeg ned i kjelleren for å lete da vettu... Jeg fant 5 digre poser med tegneblokker. Og alt er crap:P Nei det er ikke sant..litt bra greier innimellom de uforståelige skribleriene...

Her er noen eksempler:

Min aller første tusj-tegning (2001, june=14år)


Et av mine første digitale arbeider (2003, June=16år):


Et sugent Hermione portrett (2002 june=15år) :
Dette gjorde jeg mye av!! Små skisser av forskjellige kroppsdeler (2002 june=15år):


Ooooo se hva jeg fant!!! Arwen og Aragorn skisse <3

== Hvilket redigeringsprogram bruker du? :)

Jeg bruker Adobe Photoshop Cs5 til å male og Adobe Illustrator Cs3 til grafisk design== Hva er ditt mest romantiske øyeblikk ? :)

Da Sigurd overasket meg på flytoget klokken 6 om morgenen for å si hade til meg:)

== Hva fikk deg til å blogge?

Jeg begynte å blogge for å generere oppmerksomhet rundt tegningene mine og det at jeg tar oppdrag! Jeg jobber mot å leve av å tegne, og da trenger man en stor kundebase:)

== Er du fornøgd med bloggen din?

Relativt. Jeg er ikke helt fornøyd med blogg.no´s reklame regime, og jeg kunne got tenkt meg et mer brukervennlig design, men jeg er veldig fornøyd med det å drive den og alle menneskene jeg har kommet i kontakt med gjennom den:)


== Likar du å blogge?

Ja det er morro:)
== kunne du tenke deg tengne tvilling gutta mine??

Ja hvis du betaler meg! Send mail til: junetegninger@gmail.com

 


== hvordan går du fram når du starter og tengne noe?

Jeg skisser, finner frem referanse hvis jeg trenger det, og setter på god musikk:)


== hva liker du gjøre når du ikke tengner?

Jeg spiller WoW, er mye sammen med min venninne Ida eller kjærsten min og ellers sover jeg:P== værste du veit?

Navler, ordet leppomade, Voldemort, slemminger, Twilight og "Artblock"

Lolz:D

== har du søsken?

Ja, en lillebror som er dobbelt så høy som meg:P Jonas heter han! (jeg vet, June og Jonas... som om ikke det er nok heter vi Jenssen til etternavn...:P)

== hvordan musikk liker du?

"Teatralsk rock"

Queen, Muse, Avenged Sevenfold

"Alternativ"

Enya, Imogen Heap
== lykke tallet dit?

11:)== har du gått noe skole der du har lært deg og tengne??

Jeg gikk på tegning/form/farge på vidregegående men jeg føler egentlig ikke at jeg lærte sååå mye der. Jeg lærte jo mye veldig grunnleggende konsepter som jeg fortsatt husker og bruker, men jeg føler at mesteparten av mine kunnskaper kommer fra observasjon, "liferdrawing", tutorials og det å se på andre kunstnere.


== favoritt farge??

Varierer veldig med humøret, men akkuratt nå: grønn== favoritt filmer?

Eternal Snunshine of the Spotless Mind, HP, Lotr, Matrix (1ern),

== hvem blogger leser du fast? :)

Jeg leser: www.kissies.se (syyyk!), www.h3idisul.blogg.no, alternativfantasy.blogg.no, camillarose.blogg.no,

www.vivalaida.blogspot.com, www.wictorianart.wordpress.com, http://charliebowater.tumblr.com

== Hvordan lærte du photoshop-teknikkene dine?

Mye har jeg funnet ut på egenhånd, og resten er fra tutorials på deviantart:)


== Hvor lenge har du hatt photoshop?

Oi.. 10 år kanskje? noe sånt:)

== Har du et forbilde når det gjelder tegning?

Charlie Bowater, Wictoria og Degas
== Hvor mange Layers bruker du på et bilde?

Vanligvis 1: bakgrunn, 2: lineart+flate farger og 3: lys/skygger, men det blir ofte fler:)

== Hvilken Brush(er) bruker du og hvor får du tak i dem?

Jeg bruker litt forskjellig, har ikke funnet en favoritt ennå. De er fra pakker fra Deviantart

== Spilt World Of Warcraft? Og hvor lenge?

Jaaaa:D 2 og et halvt år!

== Yrke? Nå? Grafisk Designer.

Drømmeyrke? Freelance illustratør, Concept Designer i et spill firma, og trollmann
== Tror du den drømmen vil gå i oppfyllelse?

Ja:) hvis jeg jobber hardt nok!

== Hvilke bøker er favorittene dine, og hvorfor?

Alice bøkene og HarryPotter bøkene!!

 

== Hvis du var på en øde øy og bare kunne hatt ett måltid hva ville det vært?

hmmm... kylling!

Hvis du var på en øde øy (haha igjen) hvem ville du tatt med deg?

Kunne godt hatt med J.K.Rowling! Så kunne hun skrevet bøker til meg:D

== Hvilken tegning har du brukt lengst tid på og hvor lenge var det?

Sylvanas Windrunner :) tror jeg skrev at det var 10 timer, men det var nok mer


== Når fikk du tegnebrettet ditt?

Akkuratt nå har jeg 2 brett, et "reise-brett" , Wacom Bamboo Pen&Touch, som brukes litt på jobben og mye når jeg er hos kjærsten. Dette fikk jeg til bursdagen min 2010:


...og et Wacom Intuos 4 str M som fungerer mest som "hoved-brettet" mitt:) Denne kjøpte jeg i august 2010:


== Har du lyst å bli noe som har med tegningene dine å gjøre?

Teknisk sett gjør jeg det nå siden jeg jobber som grafisk designer og freelance illustratør på fritiden, så ja :) Jeg håper jo på å kunne leve av å tegne og gjøre andre tegne-ting også etterhvert!

== Hva gir deg inspirasjon til tegningene?

Ting i hodet mitt, musikk, bøker, venner, og andre kunstnere!


hits