Kunst

June og livet og blogg og Perdytacks og ting...

 

Blogg ja... Det glemmer man! 

 

Jeg logget inn i dag og så at helt utrolig nok har jeg fortsatt et gjenvt anntall daglige sidevisninger på denne greia! Crazy people! :D

 

Regelmessige oppdateringer av denne bloggen er nok ferdig, men jeg er jo aktiv andre steder på interwebsene! 

 

http://junejenssen.deviantart.com

http://junejenssen.tumblr.com

https://www.facebook.com/june.d.jenssen

 

Og ikke minst; 

https://www.facebook.com/Perdytacksgame

Jeg er i siste semester av bachelorgrad, og vi har hovedoppgave i prosjektform. Vi er en gruppe på 6 stk som lager et AWESOME spill sammen, og på denne siden kan du følge utviklingen^^ Vi skal bli flinkere til å poste art, det har vært litt mye som må finnes ut av i startfasen bare:P Men det er bilder, da! :D


 

Men ja... blogg er teit<3

 

 

Min utvikling fra 2003 til 2012! (tegninger)

 

 

Min kjære klassekamerat Rikke(http://kunststudent91.blogg.no) la nettopp ut sin Improvement Meme, og da fikk jeg kjempe lyst til å lage en selv:) 

 

Det er en meme jeg har sett mye på Deviantart, men har aldri helt hatt lysten til å lage en selv.. men idag fikk jeg lyst til å se igjennom gamle ting, så værshego:

 Jeg har ikke skrevet noen descriptions... det burde jeg kanskje! Det store mellomrommet mellom 2005 og 2009 var på grunn av at jeg rett og slett ikke tegnet noe særlig.. og det jeg faktisk tegnet ble ikke arkivert noe sted:(  Lengste art-blocken i historien:P neida.. jeg slet med hva jeg ville gjøre med livet mitt, rettogslett! Man må ta noen valg her på jorden^^

Jeg syns jeg valgte riktig.

 

 

 

Tegning: Bokomslag

Photoshop Cs5 - Wacom Intuos4 - en evighet! :)

 

Bokomslag for en norsk forfatter, snart å se i bokhandler rundtomkring!

 

InOtherNews: Skolen er KRIMINELL fortiden. 3d, kinematografi og actionscript opp til øra! Pluss Russelogo-sesong = stressaJune. 

 

 

PS: jeg skriver kortere og kortere på denne bloggen, gjør jeg ikke? :P

 

 

Art-Dump! MASSE TEGNINGER!!!

 

Omg hai! Jeg har en blogg jeg:P *tørke støv av*

Her sitter jeg tilbake på skolebenken etter en intens juleferie. Jeg har spist altfor mye, jobbet alt for mye og sovet alt for mye! Fin ferie:)

Ifjor startet skolesemesteret overaskende sakte og det var veldig avslappet i begynnelsen. Jeg og mitt naive hode trodde at starten på vårsemesteret skulle gå i samme baner, men der tok jeg feil gitt! Jeg gikk nok i en ganske vanlig felle av å ta på meg for mye, så de siste 3 ukene har jeg vært i koma. Jeg trenger full fokus på skolen fra nå av, og jeg må gi mitt beste. 

Men jeg har jo tegnet en del siden sist da! :D


Denne siste er et sammarbeidsprosjekt mellom Wictoria, Anne og meg. Det var sinnsykt gøy og fantastisk lærerikt å jobbe med så talentfulle kunstnere og ikkeminst søte jenter<3 

 

Nå i tiden fremover blir det som sagt full fokus på skole og jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget. Men jeg skal prøve:)

 

- June

 

 

Tegning: Russelogo skisse-tid

Oppdragene har begynt å renne inn i inbox´en min ang russelogo design og her sitter jeg på en lørdagskveld, første på lenge der jeg ikke har så mye lekser, og jobber:) Gøy!


PinUp Army Girl! Perfekte oppdraget for meg^^

Dette er den beste av en del andre skisser til denne logoen, så jeg håper jeg får jobbe vidre med den:)

 

 

Tegning: Cityscape 2, scifiRocky theme musikken fortsetter! Her har vi en by på en ailien planet. Den har "voks" frem rundt romskipet som landet her for lenge lenge siden. De rikeste bor på toppen, og jo lenger ned man drar jo værre blir forholdene.

 

:D

 

 

Tegning: Cityscape øvingBlah..

Igår hadde jeg besøk vak vakre Anne:) Vi malte masse masse, og jeg fikk låne en bok av henne om landskap og hvordan man tegner byer. Så den har jeg lekt meg med idag og sett på masse tutorials. Jeg føler jeg begynner å få teken på naturlandskap og kan begynne å male med mer selvtillitt, men BYER!! Byer er forfærdelig. Men det blir så sinnsykt bra når man får det til. Rocky Theme Music i bakgrunnen: Jeg skal bli dritgod på byer! :D må bare øve. Øve øve øve:P

 

 

Tegning: McCandyflossElfTulletegning på skolen^^ 

 

 

Tegning: Happy Halloween! ::ferdig maleri::Forfærdelig tidlig ute, men halloween er den beste dagen i året (etter julaften såklart), og dette må feires!

Photoshop Cs5, Wacom Intuos4, ca 6 timer.

 

 

Tegning: Irea og Kendra WiP2jobbe jobbe jobbe! :)

 

 

Tegning: Irea og Kendra WiPDette er bildet som tar mesteparten av tiden min nå om dagen. Det skal bli et bokomslag til en høyst hyggelig forfatter-dame:) 

Jeg bruker ganske lang tid på detaljene her, fordi jeg vet at bokcover er noe som betyr svært mye, spesielt i "Young adult" kategorien. Men jeg koser meg! Dette skal bli perfekt! :D

 

InOtherNews: Idag var jeg og en del folk og svømte! Det var gøy helt til øynene mine bestemte seg for å bli drittsekker og jeg fikk en svært plagsom hodepine som fortsatt sitter. Klage klage. Men det var gøy å plaske rundt! Skikkelig gøy og:D jeg har funnet meg noen søtinger^^

 

 

Får ikke sove: Halloween maleri WiPMigrene på gang, tror jeg.. Vondt å male, vondt å prøve å sove, vondt å høre lyder.. grrrrr... 

 

 

 

 

 

Tegning: AmarantineLitt kvelds-kunst. 

Malt til Enya sin vakre sang: Amarantine.

 

 

 

Tegninger: HarryPotter og PinUp-wipØvelse: 30 minutters portrett.. masse feil, men gøy!PinUp plakaten begynner å komme seg! 

 

InOtherNews: Jeg hadde besøk av Ida min på torsdag og fredag! Det var veldig veldig fantastisk! Det er vanskelig å være så masse borte fra hun.. Men da hun var her gjorde vi det umulige! Vi monterte en komode!! Verktøyene vi brukte var en saks og en sko. You heard me. Saks. Sko. 

Vi er best!

 

 

 

Tegning: Luna Lovegood

<3 Luna!

Hun er en veldig rolig person, selv i kamp, noe som fasinerer meg. Her sparker hun rompene til et par deatheaters^^

 

 

 

Cd cover design Enya - Wip

 

 

I Kunst og Design faget mitt har vi fått 2 nye oppgaver, Cd cover og plakat. 

Jeg ble super-gira, såklart og jeg har allerede skisset mange mange designforslag og jobbet meg frem til dette oppsettet:Dette er design til Enya´s Amarantine cd fra 2005. Hoved inspirasjonen er Art Nouveau. Naturtro-het er lagt til side for å fremme kunst-stilen. Jeg vet at det ikke ligner så mye. Ikke viktig^^

Men nå står jeg altså fast.. Jeg vet at Enya´s cd cover nå fortiden er ganske minimalistiske, og jeg er redd for å legge inn for mange elementer. Hva syns folk? Mere snirkler/blomster/linjer?

 

In other news: Jeg har klart og få meg en mage-basill som har gjort livet mitt litt surt de siste 24 timene, som også gjorde at jeg gikk glipp av Interaktivitets timen idag.. Tok ikke sjangsen på å gå i timen og måtte løpe på do annenhvert minutt, for ikke snakke om å smitte de 69 medstudentene mine. Jeg prøver å la være å stresse meg ihjel med tanker om at nå har jeg gått glipp av så mye info at jeg ikke kommer til å henge med de neste timene, men jeg skal prøve å lese meg til info´en jeg misset. Det ordner seg sikkert! 

In other OTHER news: Jeg hentet Mia´s brulluppsinvitasjoner igår hos Alkopi. Og MÆÆÆÆN de ble bra!!! Jeg har en liten fetisj for å se mine ting i vakkert trykk, men det her er det beste jeg har laget tror jeg. Fantastisk papir-valg! Flinke meg. Håper Mia og Lars blir fornøyde:)

 

Nå skal jeg slafe litt på sofaen min før jeg begynner å skisse litt på Plakat-designet mitt^^ 

 

 

 

Tegninger: Zombie-skisse og Snape&Lily-WiP2

Ok nå er jeg helt ferdig.. Jeg har malt siden kl 15 idag:P

 

Natta!! :D

 

 

Hvordan tegne Leprechaun! Step-by-step^^

 
Migrene og sketchdump!

 

Jeg har akkuratt kommet meg ut av et helvetes migrene-koma som jeg sverger nesten tok livet av meg. Har aldri hatt en værre natt!

Men nå er det heldigvis over og jeg er glad for at jeg lever.

 

SKISSER!omg lol..

 

 

 

KUNST TYV!!!

http://emilietegningar.blogg.no/


Hun legger ut malerier laget av et av mine største forbilder : http://charlie140588.deviantart.com/


Jeg har sagt ifra til Charlie, men fy faen sånt her gjør meg sint...Enda en tegning:)

Siste for idag, jeg lover:) Jeg vill bare få en flott start på bloggen, og da må litt av det jeg har drevet med før blogging være med:)Litt psykologisk rensning i det bildet der... jeg skulle personifisere angsten:P åååjadda, psykologen trekker inn tegning i terapien:) Funker jo da.. hun virker ikke så skummel alikevel..

Wacom tablet, Photoshop, 4/5 timer
hits