Kreativitet

Tanketing og billige Character Busts

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe litt uvanlig for meg, nemlig SKRIVE litt på bloggen min. Jeg er ikke en "mann av ord" som det så mannlig heter. Jeg er en tegne person. 

 

 

Tanker som tenkes:

 

:: Noen ganger er jeg redd for hvor avhengig jeg er av å tegne. Jeg har skrevet om det før, men dette er tanker som stadig popper opp. "Hva hvis jeg mister høyre hånden i en freak accident?" er en gjenganger. Jeg har tenkt at svaret er "Da starter jeg på venstre hånden!", men jeg tror det er lurt å skjerpe seg litt. Jeg er mye mer enn å tegne.

 

:: Jeg er overhvelmende glad for at jeg dro til Hamar. Det har sine minuser såklart, men for det meste tror jeg at dette er det riktigste jeg kunne gjort nå. Jeg har en kreativitet som er helt ubeskrivelig intens, jeg har fått masse nye venner, jeg klarer meg selv økonomisk og på alle andre voksen-måter, jeg har en kommode(!!) og jeg sover godt om nettene. 

 

 

:: Igår hadde vi forelesning om animasjonshistorie, og det var utrolig intressant. Jeg syns det er en skikkelig tankevekker at teknologien vi bruker idag er såpass "ung", de første tegnefilmene kom på begynnelsen av 1900tallet og det er ikke lenge siden. Jeg lurer på om jeg kommer til å se en like stor utvikling i min livstid. Når jeg tenker på at jeg antagligvis var den siste generasjonen som hadde en mobil/internett/dvd-løs barndom, så virker ikke store teknologiske sprang iløpet av de neste tiår så uvirkelig.

 

:: Jeg savner Sigurd. Og jeg håper han kan flytte hit neste år. Men jeg er relativt fornøyd med hvordan vi har det fortiden. Vi snakker lenge på telefonen hver dag, og hver gang vi besøker hverandre er det sommerfugler og fyrverkeri:)

 

 

:: Nå fortiden hører jeg på alle Harry Potter lydbøkene. Min kjærlighet for HP har jeg skrevet om mange ganger, og det er en del av livet mitt jeg aldri ville vært foruten. Jeg tror tillogmed jeg vil tørre å påstå at jeg ville vært en annen person uten Harry. Også er lydbøkene skikkelig inspirerende mens man maler:) 

 

 

:: Jeg er ganske redd for å møte en ArtBlock på min vei. Jeg har vært igjennom et par før, og de er uhyggelige vesner, skal jeg si deg! Så nå har jeg skrevet en liste over ting man kan gjøre for å komme seg ut av en:

 

- Tving deg selv. Sett av et par timer og press ut noe hva-som-helst av tegninger. Dette bør bare foretas EN gang før man tar seg en pause. Hvis man er uheldig kan overdreven pressing føre til enda dårligere selvfølelse. Fin overgang til neste punkt:

- PAUSE! Gjør alt annet enn å tegne et par dager. Filmer, turer, kaffedrikking med vakre personer, skriv brev, skriv tulleting, skriv liste over fine ting i livet ditt.

- Les tutorials.

- Se på andre kunstnere.

- Skiss en ting du VET at du kan, også legg den fra deg.

- Tegn noe skikkelig stygt, med formål at dette skal bli jævlig stygt.

- Hør på musikk.

- Hør på NY musikk.

- Vær litt romantisk hvis du har en kjærste-person.

- Makrame, strikking eller andre Zen-aktiviteter.

- Tren. meh..

- Prøv et annet medium enn du er vant til. Akvarell, olje, tusjer, rare blyanter, osv.

- Syng.

- Skriv dagbok.

- slutt å klage:)

 

Denne listen er mest til meg selv i fremtiden. Alltid beredt, og alt det der..

 

 

Til slutt vil jeg takke alle dere snodige skapninger som leser min blogg-ting. Jeg er fantastisk takknemmelig for all tilbakemelding jeg får her, og selv om jeg er skikkelig dårlig på å svare på ting, så leser jeg alt.

 

 

 


 

 

Super billige oppdrag!

Jeg vil i løpet av de neste dagene ha salg på oppdrag av typen "Character Bust", altså en figur fra brystet og opp. De kommer ikke til å være realistiske, men i min stil (hvis jeg har noen stil:P).

 

Eksempler:

 

  


De vil heller ikke være sååå detaljerte, men fokus på å fange personlighet og uttrykk. Jeg må også understreke at jeg ikke kommer til å ta oppdrag der jeg tegner av et foto, det må jeg ta litt mere penger for, siden det er så tidskrevende og mer jobb. Dette salget gjelder "fantasi personer":)

 

Pris: 150 kr

 

Send en mail til june.jenssen@gmail.com og beskriv det du vil ha. Jeg sender da faktura og bildet så fort som mulig^^

 

 

Salget varer til søndag 2. oktober.

 

 

 

Tegning: superhelt

 

Da har jeg blitt ferdig med del 1 av første lekse på Hihm^^

Oppgaven var å utforske menneskekroppens oppbygning og å design en helt og en monster-slemming. Så dette er min helt!

Denne dama heter Clover og hun har litt magiske evner.. Hu kjitter cløver på folk^^

 

Skolen er kjempe gøy foreløpig. Nå har jeg hatt alle fagene mine og er gira for alle. Spillhistorie virker UTROLIG intressant, design er en selvfølge at jeg liker og interaktivitet var ikke så skummelt alikevel:P Jeg kan faktisk animere littegrann og lage knapper som man kan trykke på :D GØY!!

 

Nå skal jeg male monster! 

 

 

Tegnetips!

 

Jeg leter etter tegne-kunnskap fortiden, jeg har kjøpt masse Digital Arts bøker og tutorials, med intensjon om å suge opp alt av læring. Da jeg browset på CGhub igår fant jeg noen tips som var drit bra:

Bobby's Tips
1. Efficient Brainstorming: Brainstorm in short spurts. Record all your ideas, good or bad -- even the bad ones might have good parts you can use later.
2. Reference: Come up with an idea and some good study sketches, THEN look for reference to support it. Don't look for reference first, or you'll risk becoming reliant on it later.
3. Third Person Perspective: Imagine you didn't paint your image: What would you think of it then? Would you understand what the artist is trying to express?
4. Trust Your Eyes: Perfect perspective, lighting, and structure are all around us in real life everyday, so your eyes instinctively know if something in your image is off. Trust them.
5. Knowledge: The viewer can tell if you draw something you don't understand. Don't just doodle. Know and understand the world you live in and apply that knowledge to your painting.

 

Jeg elsker når jeg finner sånne tekster hvor jeg får aha-opplevelser og ser hull i min egen teknikk:) Derfor ville jeg dele med dere!

Forhåpentligvis kommer det litt kunst jeg kan vise ikveld...Jeg har en deadline i dag og en på søndag.

Male male! :)

 

 

TG11: God morgen!

Etter mye frem-og-tilbake kom vi oss til The Gathering i går kl 1700. Da var det rett i gang med å male på mine konkuransebidrag, men så plutselig ble jeg ekstremt trøtt i 12 tiden, så da gikk jeg og la meg.. Dårlig innsats på første dagen med andre ord.

Men! Nå er jeg på plass og er straks ferdig med maleriet til Themed Concept Art konkuransen^^ Dere får se alle maleriene til compoene på lørdag etter kåringen:)

Til dere som er i Vikingskipet: KOM OG SI HEI!! Trykk på kartet:

<3

 

 

 

TheGathering 2011

 

Nå er det snart klart for TheGathering 2011, og jeg merker sommerfuglene sniker seg på^^

I år blir det antageligvis en intens opplevelse, jeg og my peeps sitter i creative lounge, vi har praktiskt talt ikke begynt å lage Demo´en vår, mine andre bidrag til diverse konkuranser er ikke på langt nær ferdige, og jeg må sette av tid til litt oppdrags-maling. Itillegg til alt dette har jeg store planer om å dinge 85 med min WoW Mage, og jeg skal fylle mine 2 1TB harddisker med serier og filmer. Good times:)

Har jeg noen lesere som skal på TG? Isåfall, kom og si hei!!Jeg elsker å skravle, spesielt med tegne-folk, så ikke vær sjenerte^^

 

TG ifjor var en magisk opplevelse, og utrolig nok endte påsken med en 3dje plass til meg og Demo-teamet:

...med oransj hår, og greier:P

 

Back to work! Idag skal min To Do List massakreres med full vigør og stor ståhei!

- June

 Ting jeg skal lære meg i 2011

 

I 2010 tegnet jeg mye damer. Alt for mye pene damer. Men det lærte meg masse! Jeg gikk fra photoshop-n00b til helt grei og selvsikker med maleteknikker som har kommet godt med i utviklingen min.

Men jeg har store planer for 2011. Her kommer en liste over ting jeg skal jobbe med i år:

 

Tradisjonellt medium(blyant og ark):

- Anatomi skisser, skjellett, muskler og bevegelse

- Kroki / lifedrawing:

------ mennesker

------ dyr

------ interiør/eksteriør

------ planter

- Utforske stiler /linjer /blekk

 

Digitalt medium:

- Landskap

- Arkitektur

- Interiør

- Menn

- Roboter / Mech / Tech

- Character design

- Creature design

- Chibi´er :D

- Linje / vector

- Lyssettinger

 

Programvare / Hardware:

- ArtRage

- CorellPainter

- Cintiq skjerm

 

Dette blir bra:)

 

 

 

Tegning til MEG!!!:::::::IKKE TEGNET AV MEG:::::::

 

En av de mange julegavene til meg selv i år var et oppdragsmaleri fra den talentfulle Wictoria Nordgård.

Og dette er resultatet.. Jeg tror jeg tisser på meg av glede^^ Se på fargene!!! Komposisjonen!! Og Alice<3<3<3 Vakkert gjenomført, og stilfult malt..Jeg er helt forelsket i dette bildet. Har ikke ord...

 

Wictoria har tidligere lært meg å tegne trær - nå er det på tide at hun lærer meg å tegne blader! tihi!

 

*inspirert*

 

Tegninger 2010

 

Heihei! Jeg er friskere, endelig^^ Tusen takk for alle god-bedring-ønsker<3

Ikke helt kommet i gang med hverken tegning på oppdrag eller gaver - jeg har ikke fått spillt Cataclysm i mer enn et par minutter - og jeg har ikke fått sendt ut premiene fra konkuransene. Jeg lover å få sendt de ut så fort jeg klarer.

Men jeg tok meg tid til å plukke ut et maleri fra hver måned av 2010 for å se om jeg ser noe progressjon. Og det gjør jeg:) Fra å ikke tegne regelmessig i det heletatt i januar - til nå hvor jeg tegner konstant! Ganske fint år:) Jeg har lært masse masse og jeg håper 2011 bringer like mye awesumness!
(litt tidlig for et nyttårsinnlegg, jeg vet, men jeg tenkte at siden de neste ukene er fylt med mere aktiviteter og ting som må gjøres enn jeg tror jeg får plass i til i hodet mitt: tar jeg det nå! :))

 

Ugh.. jeg spiste alt for mye pizza.. Tid for godis for å dempe pizza-romlingen:D

 

 

Vinnere av tegnekonkuransen!

 

Helt villt. Så ekstremt mange bidrag!! crazy people! Og jeg beklager sterkt på forhånd for jeg VET at jeg har mistet noens tegninger.. Det var skikkelig vanskelig å holde styr på alle de forskjellige blogginnleggene og mailene og alle måtene som folk sendte inn på, men det er bare å gi meg en kommentar så skal jeg rette opp hvis jeg har glemt/mistet deg..

Men det måtte jo bli 3 vinnere! Vi starter med tredjeplassen:

3dje plassen: Camillaingrid!

Gratulerer! Du vinner en tegnepakke med min favoritte skissebok + favoritt blyanter og litt ekstra tegnekos:)

Wow-fanart FTW!!!


 


 

 

2dre plassen: Dina!

Gratulerer! Du vinner mine 3 siste ImagineFX blader + de tilhørende tutorial dvd´ene. Kjempeflotte til digital fantasy kunst inspirasjon:) Og mange timer med fantastiske video-tutorials og photoshop brushes og morro:)

Dina tegnet også en helt awesum tegning av meg som koser med en zombie-HarryPotter og en zombie Hermione<3 Gå og se!!

 

 


 

 

Vinneren av Sara´s gavekort på 1000 kr: verdens beste - CamillaRose


En verdig første plass. Fantastisk tegning!! Du har blyant-skills uten like^^ Og herreminhatt så pen du gjorde meg:D Du vinner som sagt gavekortet til bruk hos www.saras.no hvor du kan bruke det på Sara´s hår eller en Daffedress eller noe annet morro! <3


 


 

 

Her kommer resten av alle de awesome bidragene folk sendte inn! Det må sies at det var EKSTREMT vanskelig å velge blandt alt det fine dere sendte inn. Sinnsykt med talent ute og går^^

Trykk på tegningen så kommer dere til kunstnerens side eller blogg:) Til de av dere som sendte flere bidrag måtte jeg dessverre vise bare et av de.. Det ble for ville mengder tegninger:P

^^ Se så mye flott:

 

 

http://img843.imageshack.us/img843/4789/fairyzombie2.jpg

 

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c9f03925df1b97&attid=0.2&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c98c93bff1ea5b&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_gh3nwl621&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c93db995604571&attid=0.3&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c93f3b327d33dc&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c93ab42582e13d&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gh28kxp00&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c901d5967d761f&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c8421a182146a4&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c75cc73e3aa6fd&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c72b28d468748f&attid=0.2&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c6ec5adc22b68a&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c6bb4e4cb03d1d&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c6b664365be97f&attid=0.2&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c64cbc049dc1e6&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c647ca69b42bc0&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c5b819e35f7b29&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c5a98f2a3daf80&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_ggmemqvd0&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c5a7330b7455c3&attid=0.1&disp=inline&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=dd0c01ab6e&view=att&th=12c5a0c4a194ee87&attid=0.1&disp=inline&zw

 

 

Tusen takk til alle som ble med! :) Utrolig morsomt å samle masse masse tegninger^^ Det blir litt magisk!

<3


OMG! Bildeopplastnings-fail!! Skal fikse snart:)

Vinneren av Wacom konkuransen!

Trukket helt tilfeldig(etter sortering av gode grunner) - Gratulerer:

 

 

Mewtwo!!!  ^^

 

 

Jeg er sikker på at min lille grå venn får et godt hjem hos Mewtwo! Takk til alle som deltok:)

Fortvil ikke det er fortsatt mulighet til å bli med på Tegnekonkurranse - vinn et gavekort på 1000kr! :)

 

 


 

Edit: Noen har lurt på hvorfor jeg ba dere skrive hvorfor dere ville ha tegnebrettet, når jeg trakk tilfeldig vinner - dette var for å være sikker på at de jeg valgte ut for å bli randomly selceted faktisk kom til å bruke det. Etter disse var lagret og nummerert - trakk jeg en tilfeldig vinner. Ergo: alle som skrev at de kom til å tegne masse var med i en tilfeldig trekkning. Fair enough?

En annen grunn var for å få masse linker:) Jeg liker jo å få masse lesere jeg og!

 

Skisse + vil noen ha den gamle Wacom´en min?random chick og Harry<3 Jeg har bestemt meg for å legge ut mere lol-tegninger. Prepare for sketch-dump! ^^

Idag kom nye patchen av WoW og jeg har vært klistret til dataskjermen og siklet på nye Orgrimmar og et ødelagt Barrens. Litt trist er det - men vi får forhåpentligvis mye nytt å kose oss med:D

 

 


 

In Other News: SE hva jeg skal få av Wictoria!! Er hun ikke det søteste i heleverden? <3 på hun ^^

In Other OTHER News: Jeg har en gammel Wacom Bamboo som ligger og samler støv. Noen intressert? Jeg vil gi det til noen som kommer til å bruke det.. Sånn ser den ut:Hva syns dere? Wacom konkuranse? Den er helt lol og gammel og kommer ikke til å leve mer enn kanskje et år til. Men jeg vil se flere digitale kunstere fra norge! :D (Hvis folk er intressert lager jeg et eget innlegg om det)

 

Tegnekonkurranse - vinn et gavekort på 1000kr! :)

Vinn gavekort på 1000kr! OBS! ny dato!

 

Jeg klarte SELFØLGELIG å skrive feil dato i forrige innlegg:P Her er riktige dato for innlevering: onsdag 1. desember.

 

 

Tegn en tegning til meg - og vinn et gavekort på 1000kr i nettbutikken www.saras.no !

Du kan bruke det på hva du vil der inne - ClickOn-ClickOff, stylingprodukter, Daffedresser og masse fantastisk!

 

Dette må du gjøre (det er ganske enkelt):

- Tegn en tegning, hva som helst, i hvilken teknikk du vil! Tegn gjerne zombier eller HarryPotter eller fine alver eller noe annet jeg liker:) og gjerne litt morsomt!! :D Overask meg!!

- Legg den ut på bloggen din eller send den i en email til meg:   junetegninger@gmail.com

- Vent i spenning på at jeg annonserer vinneren om 2 uker - onsdag 1. desember.

 

OBS: Nei man må ikke være verdensmester i å tegne!! Jeg mener egentlig at alle kan tegne - til en viss grad væffal:) Dette kåres ikke BARE etter evne eller skillz. Det kåres etter magi og humør og følelse:)

 

Høres det greit ut? START Å TEGNE!!! :D

Vinn et gavekort på 1000kr her på bloggen min!

 

Denne bloggen er til for at jeg skal kunne dele tegningene mine med "verden".. Nå er det deres tur! :D

 

Tegn en tegning til meg - og vinn et gavekort på 1000kr i nettbutikken www.saras.no !

Du kan bruke det på hva du vil der inne - ClickOn-ClickOff, stylingprodukter, Daffedresser og masse fantastisk!

 

Dette må du gjøre (det er ganske enkelt):

- Tegn en tegning, hva som helst, i hvilken teknikk du vil! Tegn gjerne zombier eller HarryPotter eller fine alver eller noe annet jeg liker:) og gjerne litt morsomt!! :D Overask meg!!

- Legg den ut på bloggen din eller send den i en email til meg:   junetegninger@gmail.com

- Vent i spenning på at jeg annonserer vinneren om 2 uker - onsdag 1. desember.

 

OBS: Nei man må ikke være verdensmester i å tegne!! Jeg mener egentlig at alle kan tegne - til en viss grad væffal:) Dette kåres ikke BARE etter evne eller skillz. Det kåres etter magi og humør og følelse:)

 

Høres det greit ut? START Å TEGNE!!! :D

 

 

Jeg har blitt intervjuet

Den super søte Chipmasta stilte meg et par spørsmål og jeg svarte så godt jeg kunne:

 Hvordan er ditt forhold til tegning, har du holdt på lenge med det?

Jeg elsker å tegne! Jeg jobber hele tiden med å bli flinkere og det er noe som gjør livet mitt litt mer "mitt" hvis du skjønner. Jeg bestemte meg for å bli flink til å tegne da jeg var 13/14 på grunn av Harry Potter fanart på deviantart.com! Den perioden satt jeg konstant og skisset figurer eller scener fra bøkene.. Helst i skolebøkene mine, og lærerene syns at jeg var så flink at de lot meg gjøre det! Noen av lærerene ga meg tilogmed lov til å illustrere feks norsk og engelsk oppgaver istede for å skrive så mye. morsom tid!

Så for å svare på spørsmålet ditt: 10 år har jeg tegnet ...surrehue idag : p

Hehe, ok.
Så Harry Potter er en av dine inspirasjoner? Har du flere ting som inspirer deg til å tegne?

Harry potter startet det hele. Så ble det mye alver og feer, ringenes herre og mye fantasy. Nå fortiden lar jeg meg inspirere mye av musikk og foto. Jeg bruker mye tid hver dag på å bla igjennom kunst på internett og plukker opp ideer til malerier. Nå fortiden gjør jeg jo mye freelance jobber - som betyr at jeg får en forklaring på hva jeg skal tegne. Da gå all tiden til å finne referanse og fargeinspirasjon.

Du får en del tegne jobber, hva syns du om det?

Jeg elsker det! Utolig at noen vil betale meg for å tegne!
Men det er veldig skummelt.. Jeg får litt prestasjonsagst innimellom men det går somregel greit.
Nå kommer jeg til å ta en pause fra portrettoppdragene en stund for å jobbe for et spillfirma jeg har begynt å jobbe med. Det er et zombie-kortspill der jeg skal male en god del illustrasjoner! Kjempe gøy! Men jeg må vie en god del tid til det, og siden jeg jobber fulltid ved siden av all denne tegnejobbingen - må jeg kutte ned på oppdragene fra privatpersoner.

Skjønner. Blir det ikke kjedelig å sitte så mye med sånt? Har du noe til å motivere deg for det? Kaffe eller noe??

Heheh, nei, jeg elsker å sitte timer av gangen og bare forsvinne inn i maleriet. Når jeg maler har jeg alltid på en lydbok, HP, Lotr eller Discwrold, også har jeg te eller kaffe elelr brus å drikke, også snuser jeg...altfor mye.. forferdelig vane, men det har blitt nødvendig, desverre.. Motivasjonen kommer vel av at jeg er så glad i hele prosessen.

Aha! Jeg drikker opptil flere iskaffe om dagen og snuser, så jeg ser den!
Bruker du lang tid når du først er i gang?

Iskaffe er nam!!
Hvor lang tid jeg bruker varierer veldig. Noen malerier kan ta 5/6 timer mens andre opp til 20. Over flere dager så klart. Noen ganger får jeg behov for å bare male noe raskt og rotete, og det er deilig det og.. Skisser som ikke skal bli noe, er ofte morsomt.

Får du tid til andre ting da? Det høres jo ut som du bruker ganske mye tid på det..

Jada. Som sagt jobber jeg fulltid - 9-5 som grafisk designer - også spiller jeg WoW<3
Også har jeg venner, og en kjærste som jeg er masse sammen med!
Jeg er også mye innvolvert i min venninne Ida sine fotoprosjekter, som assistent! Da kommer jeg meg litt ut, får det blir jo en del data-sitting..

Aiight. Har du noen tips til andre som vil bli bedre til å tegne og sånt?

 

Ja! Øving! Alltid øving.
Og observasjon: det er kjempe viktig å kunne se og få inn informasjon når man skal tegne. En kjempe bra øvelse er å prøve å tegne noe du ser - uten å se på arket! Hold øynene på objektet og bare føl deg frem på papiret! Det blir ofte drit stygt, men da lærer man hjernen og armen til å samarbeide. En annen god øvelse er å se på andre kunstnere og prøve å forestille seg prosessen deres - hvordan bygget de opp anatomien her osv. Noe jeg også ofte sier når jeg får dette spørsmålet er at man burde prøve å ikke sette seg fast i en stil, typ manga eller disney.
Hvis man vil bli flink til å tegne generellt er realistisk det man lærer mest av. Når man har lært seg reglene, kan man begynne å bryte de og prøve å finne stilen sin. Alle stiler blir ofte bedre med en solid realisme-bakgrunn innabords! Men ja, øving, tegne så ofte og så masse man kan! Jeg gikk et halvt år uten å tegne en gang fordi jeg var og backpacket rundt i verden - og jeg brukte vel tilsvarende et halvt år å komme meg tilbake til det nivået jeg var på før jeg dro. Øving FTW!

Ja øving gjør mester, er det ikke det de sier?

Er du noe på cosplay da?
Kan tenke meg du er interessert i sånt og, eller tar jeg feil?

Jeg er ikke så cosplayete egentlig..
Men jeg hadde stand på Desucon i år og der var jeg utkledd som Alice ene dagen. Jeg elsker å kle meg ut, men jeg er ikke så hardbanka som mange andre i anime-miljøet..

Hmm.. Har du noe mer du vil legge til for leserne?

Ja:
Hallo! Takk for at så mange leser bloggen min! :)
Leser er vel litt feil ord - siden jeg nesten ikke skriver, men legger ut tegninger.
Takk for at dere ser på tegningene mine:D Jeg setter utrolig stor pris på feedbacken jeg får, og de fine ordene. <3

Live long and prosper!

Tegnekonkuranse! Vinn en tegning:)Lol jeg skrev "kolasj" ...hah. Men dere skjønner:)

Jeg kommer med et eksempel på hvordan jeg ville ha løst denne oppgaven snart:) Jeg må jo "delta" jeg og:)

 

Ida, du må også bli med! :D

Mandags inspirasjon

 

Siden mandag er inspirasjonens dag her på Junetegninger, skal jeg i dag skrive om og anbefale:

 

Bao Pham - eller Thienbao som han også kaller seg:)

Dette er deviantarten hans:..og dette er bloggen hans:


Det fins ikke så mye info om livet hans - men han er en aktiv bruker av deviantart og flink til å oppdatere bloggen med ymse morsomheter:)

Han maler digitalt, akvarell og mange andre teknikker, og er sabla god i alle! :) Det er derfor jeg elsker verkene hans, kvaliteten er på topp og det er alltid mye følelse i bildene.

 

Litt eksempler på hans malerier:


Og her er 2 av hans step-by-step:

 

Jeg håper du tar deg tid til å besøke sidene hans! Han fortjener masse ros i min mening:)

 

Min konkuranse der du kan vinne en Daffedress

- June

Tutorial Tuesday!

Siden jeg er et lol-face har jeg ennå ikke laget en tutorial om hvordan jeg jobber - men det kommer! Enellerannengang:P

Foreløpig skal jeg hver tirsdag vise de tutorialsene som har hulpet meg!

Aller først: Dianae

Trykk her eller på bildet for å komme til tutorialen!Dette er kremen av digitale tutorials. *sikle*

--------------------------------------------------------------

Hvis du har litt penger å bruke anbefaler jeg Massive Black´s digitale tutorials. Man velger hvilken kunstner man vil lære fra, betaler og laster ned! Super løsning:)

 

Har du noen bra tutorials innen tegning og maling? Gi meg link:D

- June

June´s Inspirasjon - Yumedust

 

Idag skal jeg skrive om en dame som inspirerer meg stort. Det er Katie DeSousa eller Yumedust som hun også kaller seg:) Jeg fant henne gjennom Livestream da jeg begynte å se mye på male-filmer for ca et år siden. Hun har en ganske spesiell måte å male på syns jeg, hun bruker feks som oftest bare ETT LAG når hun maler!!! Det syns jeg er temmelig fasinerende og imponerende:D

Jeg er ekstra glad i hvordan hun lyssetter bildene sine - skikkelig teatralsk! Og teksturene hennes er nydelige:)

Hun er fra Canada og er kjempe hyggelig:) Hun svarer på mail og kommentarer, og er veldig flink til å bidra til Deviantart-samfunnet.

 

 

Litt utdrag fra hennes kunst:

Og neida hun maler ikke bare damer:

 

Dette er hennes Deviantart galleri:

http://yumedust.deviantart.com/
Hun har Livestream der man kan se henne male live eller på opptak:

http://www.livestream.com/katiedesousa

 

Dette er Brush-pakken hennes for Photoshop - den har masse godsaker som jeg ofte bruker og noen veldig fine basic brusher:) :Hun har ingen tutorials - som jeg vet om - men hun har et nydelig steg-for-steg bilde:

 

 

Jeg håper dere tar dere tid til å se litt på denne frøkna´s arbeid:) Det er viktig å dele på inspirasjonen!! :D

 

 

- JuneQ&A Aurora

spørsmål jeg fikk fra Aurora

Hei (:
Jeg bare lurte på noen ting siden du er så flink på photoshop og sånt d: jeg har akkurat fått meg photoshop CS3 og skal snart kjøpe meg tegnebrett og sånt, men jeg trenger bare litt hjelp når det gjelder å tegne på photoshop. Hva er det du gjør når du lager lys og skygge på hud? Du er så flink til å få den til å se så ekte ut :D
Tar du flere forskjellige fargenyanser veldig etter hverandre eller bare "smører" du fargene for å få den til å se så "hel" ut? :)
Også lurte jeg også på hva du gjør for å få den vanlige brushen, den sorte litt tykke, til å få den til å bli tynn på kantene og tjukk på midten som når man tegner en strek? Den skal da egentlig se ut som om man tegner med penn (:

Btw, hadde du giddet å lage en youtube-film eller noe sånt der du viser helt fra starten hvordan du tegner hud med skygge og lys? Det hadde vært til ganske stor hjelp :D

Hilsen Aurora :)

 

Mitt svar!

Hei Aurora:) Takk for hyggelig mail! Utrolig morro at du har fått photoshop og at du skal skaffe tegnebrett:)

Lys og skygge: Jeg maler først en basefarge, den er mørk men ikke helt som de aller mørkeste skyggefargene kommer til å være. Så bygger jeg opp form ved hjelp av lysere og lysere farger. Jeg bruker ikke smudge-tool idetheletatt - det er skikkelig vanskelig å få riktig:P Etter at formen er ca bygget opp begynner jeg å leke med fargene i huden, svak lilla rundt øynene, blå higligths, varmeskygger osv:)

For å stille inn brushen går du på Window - Brush her kan man krysse av masse bokser med morro instillinger. Jeg anbefaler deg å prøve ut alt av innstillinger for det hjelper utrolig å kunne tilpasse brushen:)

Mine brush-instillinger er oftest: Spacing - mellom 5 og 15% , Other Dynamics -  Pen pressure

Hvis du skal gjøre den vanlige runde brushen til en brush-tip med spisse kanter gjør du sånn her: Window - Brushes - Shape Dynamics - og setter den øverste boksen på Pen Pressure Hvis ingen andre bokser er krysset av vil brushen være helt smooth og "pennete" :)

Jeg har ikke laget noe film eller tutorial ennå, men det kommer:) Imellomtiden fins det jo realtime-filmer av at jeg maler på JuneArt Livestreamen min

Jeg anbefaler deg også å se på min favoritt kunstners video tutorial her: Charlie Bowater

 

-----------------------------------------

 

Denne helgen har vært migrene`te, mensen´ete og photoshop-klikk´ete.. Nå får det gå oppover igjenn litt syns jeg!

 

 

June´s skolegang: TheArtDepartment Discovery

Jeg sov 11 timer inatt!!! 0.o Og kom forsent på jobb... ugh jeg er lei av å komme forsent. Og jeg har ikke tegnet noe siden landskapet! Men det er egentlig greit for jeg har "begynt på skole" :PDette er en genial greie laget av folka fra Massive Black, Conceptart.org og The Art Department. De hadde et nettstudie i februar i år der man hadde timer, foredrag, oppgaver og masse morro! Nå er den OnDemand, som betyr at man laster ned "videoer" av hele opplegget. Og det funker veldig bra! Det er flotte lærere med mye bra å si:)

Jeg håper jeg lærer masse. Jeg er foreløpig på Foundations, og de går igjennom masse som jeg vet fra før, men det er veldig bra å friske opp i kunnskapene! Og iforhold til tidligere kurs og ting jeg har gått på er dette for folk som allerede kan tegne, ikke helt nybegynnere, noe som jeg liker. Det er faktisk mye vanskelig info og nye ting å ta med seg:) Hurra!

-----------

List of Classes

Foundations

Process with John English, Brent Watkinson, Sterling Hundley

Figure Drawing with Mark English

Linear Perspective with Mike Bierek

Intro to Media with George Pratt, Coro

Head Rendering with Anita Kunz, Coro


Illustration

Assignment: Sketches, Beginning the Process
with Sterling Hundley, George Pratt

Research & Reference with Brent Watkinson

History of Illustration with Terry Brown

Picture Books with Gary Kelley & CF Payne

Critique Assignment with instructor group


Drawing & Painting

Cast Drawing with Carl Dobsky

Still Life Painting with Carl Dobsky

Landscape Painting with Mark English, John English

Process & Composition with Gary Kelley, Jon Foster

Process & Composition with Carl Dobsky


Entertainment Art

Environments with Whit Brachna

Storyboards with Coro

Vehicles/Technical Design
with Kemp Remillard, Rich Doble, Sam Brown

Graphic Design with Kemp Remillard

Character Design with Wes Burt, Jason Chan


Portfolio Review

--------------

For dere som vurderer dette: det koster 2000 kr :P  En investering for tegnekunskapene altså:)

In other news:


JEG HAR BESTILLT EN WACOM INTUOS 4 (medium) !!!!

Jeg har jo egentlig akkuratt fått et nytt tegnebrett, men jeg har merket nødvendigheten av å ha 2, siden jeg nå bruker wacomen mye på jobben i klesdesign og webdesign.  Jeg har også hatt lyst på en som er enda mer følsom, og denne (intuos 4) er 4 ganger mer følsom!!!! 0.o Dette blir sweet! ...og litt vanskeli:P


Nå skal det bli andre boller! Jeg skal få opp base-kunnskapene, lære av gamle mestere, bruke tid på teknikk og bli AWESUM!!! :D

- June


PS: jeg fikk en kommentar fra Henning Ludvigsen, en av de få norske konseptkunstnerene/illustratørene som har klart seg på det internasjonale markedet:D

Dette sa han:
Tusen takk for besøk og for hyggelige ord :thanks:
Du har et supert galleri, forresten!*fangirl-squee*

Tegning: Character design

jeg driver og ser på tutorials fra Massive Black, og jeg lærer masse masse!!

Fra en av character design timene:super rotete og fælt, men det er morro å tegne litt konseptete!


Foto galleri

Jeg leker fotograf!!

http://jooviephoto.deviantart.com/Idag var jeg assistenten til Ida på en shoot for Bonea:D Morro!! Jeg hadde også med kameraet til sig og prøvde å ta litt bilder selv:P Halvhjertet-foto-gøy:D

Modell: Maren - Vibe International


om kreativ forstoppelse og hårbleking..

Jeg vil ikke at dette skal være et "Beklager-søte-leserene-mine-for-at-jeg-ikke-har-blogget"-innlegg. Jeg irriterer meg over sånt:P Men her er jeg altså, på jobben, med kaffen i hånda og har ting som må gjøres. Og alt jeg vil er å sitte å tegne. Det føles som om det er en hær av bilder som vil ut av de såre hendene mine, og jeg kan ikke holde følge med hodet mitt når ideer begynner å surre. Det er litt ut av kontroll, og eneste måten jeg har taklet det på er å ha pause fra tegnebrettet. Det ble for mye, men det som er værst er skyldfølelsen.

Jeg blir redd for å miste kunnskaper hvis ikke jeg øver. Jeg blir redd for å glemme gode ideer hvs jeg ikke skisser de ned. Jeg er hele tiden redd for at jeg ikke er flink nok til å nå målet mitt: det å kunne leve av å tegne.


Jeg vil, jeg vil, men får ikke til. Jeg har en plan: jobbe litt til, spare penger, freelance hver dag, flytte ut av huset til bestemor(oh yes), sende portfolioen min til gud-og-en-hver-mann og leve av dette monsteret i magen min som jeg både elsker og hater.

Dette er kanskje grunnen til at det noen ganger sier stopp. Jeg har aldri villet noe annet enn å tegne, illustrere, male, tattovere, animere og designe, og når jeg presser meg på denne måten blir det noen ganger til at jeg gir opp et par dager. Usikkerheten blir for mye.

Har jeg selvdisiplin nok til å jobbe som freelancer? Har jeg nok utdannelse til at et firma vil ansette meg? Er jeg kreativ nok?

Jeg vil si at jeg er et kreativt menneske. Men jeg har et stort problem med å filtrere, være kritisk, sortere å manøvrere ting gode og dårlige ideer. Og dette er kanskje egenskaper man må ha hvis man skal klare seg som illustratør?


*emo* jeg må innrømme at dette er i bunn og grunn et luksus problem:P Jeg har FOR mye ideer, og ikke nok tid til å utrette dem fordi jeg har en fantastisk jobb, flotte venner og kjærste, og et liv å leve:)


In other news: Jeg har bleket håret mitt platina-blondt:D jeg ser AWESUM ut!!!


In other OTHER news: Sigur(kjærst) skal skrive barnebok, og jeg skal illustrere den! Fra fredag av har jeg 2 uker ferie og da skal vi jobbe på den:D Gleder meeeeg!


Konkuransen kåres i kveld:) Jeg må sortere bidragene først.. har fått SINNSYKT mange!! :) Takk til alle som ble med! Uff det blir ikke lett å bestemme hvem som skal vinne... alle er så flinke:D


- June

Fargeleggings konkuranse!!


Bli med på å farge denne lekre PinUp damen og vinn en tegning laget av meg!!Relativt crappy lineart, men det går vel greit når det kommer farge på:)

1. Fargelegg damen! Alt er lov!
2. Legg den ut på bloggen din med link til min blogg, og skriv en kommentar til meg om at den er ferdig:) eller send den til meg: junetegninger@gmail.com
3. Vinner trekkes om 1 uke, altså 28. juli klokken 1800

Vinn et tegning! :DHappy painting!

- June

Mine top 10 favoritt bilder!

Jeg ble spurt om jeg kunne legge ut de 10 beste, i min mening, bildene mine, so here we go!

nr. 10
"Dawg"

Denne liker jeg fordi det er det eneste dyreportrettet jeg noen sinne har laget og det ble ganske så fint:) Dyr er vaaaanskelig:P


nr. 9
"Crowlee"

Min elskede Wow karakter:) på den tiden jeg lagde den var dette det mest detaljerte bildet jeg noen gang hadde laget!

nr. 8
"Gold&Acid"

Fine farger.. jeg ville gjort håret veeeeldig anderledes nå:P

nr. 7
"Heidi"

Vakre Heidi som vant en av konkuransene mine her på bloggen:) Beste tennene jeg har tegnet!

nr. 6
"Susan and the Death of Rats"

Jeg er veldig glad i de gråe fargene på denne:)

Nr. 5
"Fleur Delacour"

ganske glad i huden på frøken Delacour:)

nr. 4
"Arwen Undomiel"

På denne liker jeg huden hennes og trærne i bakgrunnen:)

nr. 3
"Breeze"

Jeg liker denne så mye antagligvis fordi jeg akkuatt har laget den:P

nr. 2
" Butterfly"

Sommerfugler!!!

aaaaaand the all time favourite:

Nr. 1
"Sylvanas Windrunner"


Uansett hvor mye jeg prøver så er dette fortsatt det bildet jeg er mest fornøyd med, selv om det er lenge siden jeg malte det. Jeg fikke en utrolig "Level up!" følelse da den var ferdig:) Elsker detaljene og fargekomposisjonen!

hmm.. dette var en utfordring jeg fikk litt bedre selvfølese av:P Det å tvinge seg selv til å rangere og vurdere sine egne ting er en bra aktivitet innimellom:)

- June

Øvelse gjør mester, og jeg har bevis!

Jeg har klart å bli syk, smart som jeg er, og ligger i sengen og leser. Jeg har også gått igjennom en del av de gamle tegningene mine, noe som er veldi gøy og litt fælt:P

Jeg føler ofte at jeg ikke har noe fremgang i tegneferdighetene mine, men her ser man jo at det er feil!Også det siste året har ting skjedd!Øve, øve, øve! :D Det funker!


Tegnere hører ofte:


"Jeg kan ikke tegne STREKMENN en gang, jeg! Høhhøhøhøhø!"


June = *facepalm*
Fra nå av skal jeg TELLE hver gang jeg hører det. Skrive liste og greier! :D


PS: Hva i alledager skal man svare når noen sier det? "Strekmenn er vanskelige saker.. det finnes kurs man kan ta!"?

Test av nytt tegne-program! ArtRage
Siden jeg er så rik (ikke enkli:P) så kjøpte jeg en liten gave til meg selv idag:):D

Det er et litt mer lekete program iforhold til Photoshop som jeg alltid maler i. Førsteinntrykket da jeg åpnet det var litt "barne-program", men det fins masse masse gøy der:D Jeg har jo PS til de avanserte tingene, jeg kommer til å bruke ArtRage for kosetegning og morro:)

Det beste jeg har opplevd med programmet så langt (hakke prøvd alt ennå) er hvordan fargene oppfører seg med Oil Brushen! Helt utrolig!!


Første bildet:Lol-face-tegning.. Men!! Se på hvordan det ser skikkeli ut som oljemaling!!! *Art-geek-squee*

Ja hun er gul, sue me!


Ok, prøve mer så kan jeg skrive mer om det senere:D

Tutorial - ??

Folk har spurt meg om jeg kan lage en tutorial, altså en gjenomgang av mine teknikker og hvordan jeg maler. Og nå som Desucon er ferdig tenkte jeg å så smått begynne på en.

Ting jeg skal ta med:

- Fil manøvrering - formater, oppløsning osv.
- Photoshop instillinger
- Skissing
- Bruk av referanse
- Selve malingen:
     - Fargevalg
     - Lys
- Ferdigstilling
- Publisering - web vs. print


Så er spørsmålet: Er det noe du har spesielt lyst til å se i en tutorial laget av meg?

Jeg må understreke at jeg er en n00b. Min tutorial kommer ikke til å bli noe særlig imponerende eller lærerik, men jeg vet at det er gøy å se hvordan andre tegner og hva de bruker for å lage malerier, så jeg gjør det fordet:P


Beste video-tutorialen EVER: Charlie

22.jun.2010

Gratulerer Kristine! :D

alternativefantasy.blogg.noBegrunnelse: Teknisk bra! Men det som er mest imponerende er personligheten og temaet. Stili med to forskjellige øyne og ikke minst tegningen som flyter ut av pennen din:D elsker sånt! Jeg får en følelse av at jeg kjenner deg!


Special notice:
Ida er en mester i portretter, det her er helt vilt! Hud tekstur er noe jeg sliter med, men det her imponerte stort!

http://vivavictoria.blogg.no/1277126375_happy_up_here.html

Kjempe søte! For noen øyne:D

www.chipmasta.blogg.no 

Litt trist bilde enkli, men veldi bra blyantteknikk:)

http://h3idisul.blogg.no/1276849021_jeg_er_med_i_en_konku.html


Helt ubeskrivelig vakkert! det er så myyyyykt!
http://angelicamanke.blogg.no/1277109000_er_med_i_en_konk.html

Super-søt!! :Dhttp://vivalaida.blogspot.com/

Ida<3

http://calicoolness.blogspot.com/

Denne har siri vectorisert! Det er SINNSYKT vanskelig!! Skillz Siri! <3

Monica:

En av mine mål for livet er å kunne male sånn her:


Bård:

Bård<3 du har enkli ikke sånn panne, men du er best:)

http://blyantogfarger.blogg.no/

Flink med penn! Og stli med bare farge på leppene! :)


http://nordavind.blogg.no/

Utrolig fin ramme med ting som beskriver deg, jeg elsker det! :) Nydelig portrett!


Bmk.blogg.no 

Litt dårlig bilde, men av det jeg kan se: bra skyggefølelse og kjempe søte øyne!http://mcti.blogg.no/

Inmari søt! Jeg vil og ha rosa/lilla hår! :D


Sånn, da er denne konken over! :D

InOtherNews:

Imorgen er den store dagen. Orker ikke å tenke på det.. jeg må bare komme meg dit så skal alt går bra:) uff lite søvn inatt tror jeg:P


Tid for 20 spørsmål med ida! :D

Tegnekonkuranse! Vinn en Daffedress!

Jeg lager et nytt innlegg om tegnekonkuransen så flere folk får muligheten til å bli med:) Allerede har 10 folk blitt med, men the more, the merrier!


Dette må du gjøre:

- Tegn/mal et stk bilde av deg selv! Vi snakker hardbanka selvportrett i hvilken som helst stil, behøver ikke være realistisk idetheletatt :)
- Last kunstverket opp på bloggen din, med link til min blogg, eller send den på mail - junetegninger@gmail.com -
- Skriv her i kommentarfeltet: "nå er tegningen min ferdig, LINK"

...OG VINN DENNE:


Den blir sendt hjem i posten til deg, og kommer selvfølgelig i din spesifiserte størrelse!

Tegn slik du ser deg! Det kan være etter et bilde, eller fra fantasien:) Vinneren blir kåret på grunnlag av kreativitet, teknikk og helhetsinntrykk.

Flere bidrag er lov:)

Deadline: fredag 25 juni klokken 20.00 :)


Det er gøy å tegne seg selv! Jeg tenkte jeg skulle vise et par av mine selvportrett (selvportrett-skisser...ingen av dem er ferdige:P):
Og den beste av alle:Yes i did..


Håper mange blir med på den awesum´e konkuransen min! Daffedressene er suuuuuper digge! Spesielt den grønne<3 den er best siden fargen er så fin:)

Vil du ha en Daffedress?

(uff nå er jeg masete:) )

Siden jeg er så heldig å få jobbe som GrafiskDesigner/WebDesigner/KlesDesigner hos Daffedress, tenkte jeg å dele ut en vakker Daffedress Summer (designet av meg, hihi) til en konkuransevinner :D

Dette må du gjøre:

- Tegn/mal et stk bilde av deg selv! Vi snakker hardbanka selvportrett i hvilken som helst stil, behøver ikke være realistisk idetheletatt :)
- Last kunstverket opp på bloggen din, med link til min blogg, eller send den på mail - junetegninger@gmail.com -
- Skriv her i kommentarfeltet: "nå er tegningen min ferdig, LINK"

...OG VINN DENNE:


Den blir sendt hjem i posten til deg, og kommer selvfølgelig i din spesifiserte størrelse!

Tegn slik du ser deg! Det kan være etter et bilde, eller fra fantasien:) Vinneren blir kåret på grunnlag av kreativitet, teknikk og helhetsinntrykk.


Deadline: fredag 25 juni klokken 20.00 :)

PS: trynet ditt er vakkert, tegn det!

KONKURANSE! Vinn en Daffedress :)

Siden jeg er så heldig å få jobbe som GrafiskDesigner/WebDesigner/KlesDesigner hos Daffedress, tenkte jeg å dele ut en vakker Daffedress Summer (designet av meg, hihi) til en konkuransevinner :D

Dette må du gjøre:

- Tegn/mal et stk bilde av deg selv! Vi snakker hardbanka selvportrett i hvilken som helst stil, behøver ikke være realistisk idetheletatt :)
- Last kunstverket opp på bloggen din, med link til min blogg, eller send den på mail - junetegninger@gmail.com -
- Skriv her i kommentarfeltet: "nå er tegningen min ferdig, LINK"

...OG VINN DENNE:


Den blir sendt hjem i posten til deg, og kommer selvfølgelig i din spesifiserte størrelse!

Tegn slik du ser deg! Det kan være etter et bilde, eller fra fantasien:) Vinneren blir kåret på grunnlag av kreativitet, teknikk og helhetsinntrykk.


Deadline: fredag 25 juni klokken 20.00 :)

PS: trynet ditt er vakkert, tegn det!

Guddommelig inspirasjon

Jason Chan

mitt nye idol... han er fabuløs (hihih awesom ord!)

TRYKK:Desucon, oppdrag og jobb, oh my! +tegning

Jeg har i skrivende stund 3 oppdrag som må gjøres ferdig så fort som mulig, pluss forberedelser til Desucon som nærmer seg med stormskritt, derfor tar jeg ikke imot nye oppdrag på en stund fremover.

Jeg ELSKER å gjøre oppdragsarbeid:) Det er helt ubeskrivelig at folk vil betale meg for å tegne, og jeg hopper av glede hver gang jeg får en bestilling eller når jeg leverer det ferdige arbeidet og kunden blir fornøyd:D Super morro!! Så derfor er det litt trist å ta en pause, men for at disse intense 2 dagene på Desu skal bli en grei opplevelse vil jeg være så forberedt som mulig.. Og de betyr at jeg må lage ting som selger:P Jeg kommer til å selge mye som er lagt ut her og på Deviantart siden min, men jeg kommer også til å lage 2 eller 3 fanart malerier som ikke blir lagt ut her før ETTER desu:) Bare for å være mysisk og hemmelighetsfull:P ...nei, mest fordi mange som leser bloggen min kommer dit og jeg vil bidra med noe de ikke har sett før, enkelt og greit.

Itillegg til min heltidsjobb og kliniske depresjon så har jeg litt å surre med, for å si det sånn! *klage klage* Nei jeg må bare blir flinkere til å ha 1 ting i hodet istede for 249 som det vaneligvis er:P Surrehue til de grader fortiden...


On other news:....det er sol. Folk ser huden min... oh joy

Photoshop tutorials

uff jeg har ikke tegnet NOE denne helgen!!! Vet ikke hva som skjer:P Jeg har bare surret rundt med kjærsten og Jeppe(ikke spør...), vært på fest med Ida og feiret min kusines bursdag.. og sett på Lost:) FINALE IDAG!!! og jeg VET at jeg kommer til å bli skuffet. Kan ikke forestille meg at jeg får ro i sjela etter dette.. blir sikkert en Sopranos-aktig avsluttning.

Men jeg har samlet litt tegne-godsaker som jeg vil dele! Dette er tutorials som har hjulpet meg opp gjennom tidene. Jeg fant ikke alle jeg ville ha med, men syns fortssatt alle er verdt en titt:


Farger og tekstur:

Dinae
Navate
Calaymo
Edana

Video tutorial:

Charlie Bowater

Anatomi:

coelasquid
cedarseed
odduckoasis

Awesum:

Naruto tut:)


Min egen tutorial kommer snart:) Jeg må bare få selvtillitten:P

Hva vil dere se i en tutorial laget av meg? Kom med forslag hvis du har!! :)

FUCK DEVIANTART!

De slettet Lille Havfruen.

"Your deviation The little mermaid was reported for Underage Erotica"


WFT?????????????

Min utvikling. Få deg en latter:PJeg har utviklet meg, selv om det tilstadighet føles som om jeg ikke klarer noe. Den første tegningen der ble malt i photoshop med et GIGANTISK tegnebrett som var super high-tech på den tiden:) Pappa hadde tatt den med hjem fra jobb og jeg fikk den.. Jeg husker at jeg brukte ca 1000 lag for jeg var så redd for å gjøre feil:P Og jeg malte aldri over linearten:D også brukte jeg bare airbrushen!! Rørte ikke noen av de andre:P


Hun er GRETTEN hun dama der ass! :D  LoL @ 15 år gamle June:D hun var kul:P

tegningene som sitter fast!

Jeg har falt litt ut av den fantastiske tegne-grooven min:( Jeg tror det er fordi min kjærste har invadert huset mitt og da føler jeg at jeg må underholde han og kommer liksom ikke inn i transen som jeg er i når jeg maler... Greit å ha en Sigur å skylde på! :D

Men ikveld skal Alice konkuransen kåres, vinneren skal males og jeg skal tegne ferdig MIN alice:)


Når jeg ikke vet hva jeg skal tegne, tegner jeg meg selv(...har blitt en del selvportretter nå:P):Uansett hva jeg gjør så ser jeg ut som en uteligger:P

TEGNEKONKURANSE!!!
Større bilde: HER


Konkuranse:

1. Fargelegg bildet! På hvilken som helst måte du kan tenke deg:D
2. Skriv her i kommentarfeltet "hei nå har jeg fargelagt bildet ditt, kom og se!" med link til bildet i blogg eller på hjemmeside!

PREMIE: Portrett av deg, laget av meg:)


Dette blir morro! Tegningen skal jeg og fargelegge siden enkli så er det skissen til et Desucon maleri:P Men jeg tenkte det ville være gøy å se hva andre folk ville gjort med det! :D

Linearten er rotete siden dette er sånn jeg skisser og siden jeg maler OVER linearten så pleier rotete linjer å gå fint:)


Deadline: onsdag klokken 20.00:)
Mal pent!

Lol @ verden + skisse + Desucon

Det er søndag og jeg har vært på jobb.

"Så usexy!" hører jeg dere rope i avsky, og ja jeg er enig, men det var bare en super kjapp tur ned på kontoret for å lage et dokument og sende det til print så det var fort gjort:)

Resten av dagen skal jeg jobbe med oppdrag! 3 blyant portretter (skal vise når de er ferdige) og starte på konkuranse vinner portrettet! :)

Jeg fant også en gammel skisse jeg har skikkelig lyst til å male:

bewbies!

Desucon-art update:

Prints:
- Sakura CHECK
- Sasuke CHECK
- Chobits CHECK
- Star Trek CHECK
- Sylvanas CHECK
- Thrall ...
- Naruto ...
- Howls Moving Castle ...
- Vampire Knights ...
- Hellsing ...
- Totoro ...
- HP ...
- Lotr: Arwen-Portrett ...
- Death Note ...

Merchendise:
- Buttons
- Kopper
- Nøkkelringer
- Tskjorter?

Flere forslag?

Markedsføring på høyt nivå

heheheheh lol jeg har fått meg facebook page:P
...uff


Alle må bli med!!!! :D

LINKTEGNEKONKURANSE!! :D Vinn portrett!

Det var veldi gøy med den forrige konkuransen, så jeg slenger ut en ny! :D

Hva må man gjøre?
1. Fargelegg tegningen under! Du kan gjøre det på hvilken som helst måte du måtte ønske, photoshop, paint, fargeblyanter, maling, ...sminke? Hva som helst!
2. Post tegningen i bloggen din, eller send den til meg ( junetegninger@gmail.com ) hvis du ikke har blogg
3. Legg igjen en kommentar her på min blogg! "Hei nå er min fargelagte tegning på bloggen min!" med link:)


Større versjon HER

Vinneren får et portrett av ansiktet sitt malt av meg:)

Vinner kåres lørdag:)..og ja det skal forestille meg som tråkker på trynet til Edward Cullen.  Deal with it!

Jeg skal ha stand på Desucon:)
www.desu.no

Desucon er en årlig messe som holdes på Oslo Kongressenter 26. og 27. juni hvor det fokuseres på japansk kultur, science-fiction og fantasy.


Der skal jeg ha artstand! :D

Kan ikke helt tro at jeg turte men jeg søkte om plass, og fikk det!!! Jeg fikk inspirasjonen til å prøve meg på dette av Wictoria, og ble nærmest tvunget av onkelen min da jeg fortalte han om det:P Omg nerver... Det er altså en con for kule folk som liker kule ting.. jeg skal printe ut fine prints av tegningene mine og selge de for en billig penge:)

Har dere noen ideer til ting jeg kan male til Desucon??

- Naruto
- HP
- Lotr
- Deathnote
- Chobbits
- Hellsing
- Alice <3

Flere forslag?

Pleier dere å dra på Desucon eller lignende messer?


...kanke tro jeg prøver på dette:P

Kom til Game Camp på NITH imorgen!

Imorgen er en stor dag på NITH, skolen til kjærsten min:) Da kan man nemlig komme (gratis!) og være med på masse gøy!

Wictoria skal ha speedpaint session klokken 20.00! Det blir nok driiiit bra og jeg gleder meg masse, for jeg fikk ikke sett speedpainten hennes på TG...fordi jeg sov... jadda, så kul er jeg:P

Det skal også være masse foredrag om spill utvikling som vi må få med oss:)


NITH
PS: Vinneren av konkuransen kåres klokken 18.00 idag! Det er fortsatt mulighet til å bli med:) Meld deg på HER

Konkuranse er morro! + tegning

Jeg vil annonsere at vinneren blir kåret NÅR DERE MINST VENTER DET!!! MUAHAHAHAH! :D


neida blir nok imorgen en gang:)Og siden dette er en tegneblogg: en tegning som er gamel, men awesum!...nå tror jeg alt av gammelt ræl er lastet opp...det betyr bare nye ting fremover:D
Natta! :D

KONKURANSE!!! Vinn et tegnet portrett:)Hva må man gjøre for å delta?

1. Skriv i kommentarfeltet at du er med (med link til bloggen din)
2. Lag et innlegg i bloggen din om at du er med i konkuransen (med link til bloggen min)


Premie:

Et portrett av trynet ditt, tegnet av meg:)Hooray! :D

Tegneblogger jeg følger:)

Jeg fortsetter med listene! Her er en liste over tegneblogger jeg følger nøye med på! Alle er absolutt verdt et besøk eller to:)

Vi tegne-smurfer er en skjelden rase innen bloggverdenen, og her er kremen av kremen:


Hodet Mitt - har vel blitt mer en slanke-blogg, men hun er kjempe flink til portretter, og tar commishes<3
Catzy Munster - denne jenta har STIL! Oldschool horror tegninger i blekk <3 gå og gi elsk til hun!
Camilla Rose - veeeldig flink jente på 16 år som poster mye blyant tegninger!
Wictoria - ekstreme photoshop skills! Og hun er rå på livestreamer: link
Hege´s skisseblogg - Inspiasjon i lange baner er resultatet av å besøke denne bloggen:) mye blyant og malerier:)
Ida Vaag - både malerier maling og digitalt:) Dama har en måte å male hud på som er fantastisk!
Nguyen - Fantastiske streker og farger! Og ikke minst: NARUTO<3!!
FridaPetrine - Denne dama er flink på å tegne MENN noe jeg beundrer stort!! :)
Denoyellesartworld - Proffen selv! Malerier og tegninger og illustrasjoner og alt av høy høy kvalitet! *beundr*


Dette er altså de norske bloggene.. Burde nok lage en liste over de engelske og! Der er det mye spess:P
havfru!

lol @ bettie page:)
Min kjære Bettie Page som lever på armen min fikk bart og goatie idag!!! Vi skal på konsert og da må man pynte seg:)

...JA snurrebarter er pynt:)

Tattoo av Kai på Leading Light Tattoo Sandvika(der jeg jobbet før..sukk)

Hvordan jeg tegner:)

Dette er elementene som trengs for å lage tegningene og maleriene mine:

Photoshop CS3 !  ...ulovlig versjon, men hallo! prislappen på CS5 er ikke akkuratt lekker:Phttp://www.adobe.com/no/


Mitt digitale tegnebrett <3 Må desverre snart byttes ut... Sliten og stakkarslig har det blitt idet siste:( Men jeg gleder meg jo til å kjøpe en ny etterhvert! Da skal jeg få meg en med hurtigknapper:Dhttp://www.wacom.com/index.htmlLitt bensin til kropp og sjel: Kaffe! Men ikke for mye for da begynner jeg å skjelve:P ...da blir det rotete tegninger!http://no.wikipedia.org/wiki/Kaffe


My vice: snus. Fungerer desverre ikke uten.. føkk avhengighet... men.. <3 Nick & Johnny <3 !


http://no.wikipedia.org/wiki/SnusMusikk til arbeidet:Favoritter:

- Queen
- Muse
- MGMT
- Enya
- Tori Amos
- Avenged Sevenfold
- Band of Horses (SOM JEG SKAL SE IKVELD!!!)
- Coldplay
- Radiohead
- Susanne Sundfør
- David Bowie

Viktig å ha fin musikk som kan bidra med inspirasjon og stemning til når du maler et bilde! Sinna musikk = sinna bilde osv :)
http://no.wikipedia.org/wiki/MusikkDeviantart, til inspirasjon og lærdom! Denne databasen har den største samlingen kunst of fanart og foto og design og enkli alt grafisk!!! :) Jeg bruker mange tutorials, brushes og plug-ins herfra<3www.deviantart.com


Og tolmodighet så klart.. Prøver å lære meg å ta ting sakte og rolig og nøye, men det er ikke så lett! Før i tiden pleide jeg å over-arbeide ting!!! Nå er det motsatt:P Må være flink til å ta pauser, se på en film eller ta seg litt mat innimellom:)


Toodles! :)

ugh.. MÅ JEG??

Kreative mål for neste uke:

- Tegne bakgrunner (øve masse!)
- Starte på Sylvanas fragene på nytt (det ble bare feil feil feil)
- Kalibrere alle skjermer, slik at denne "alt for lys"-feilen ikke gjentar seg
- Male en mann. Som ser mannete ut.. Ikke feminin! MANLY THOUGHTS!!!!! 
- Jobbe vidre på junejenssen.com


Orntli-verden-unødvendig-tull-som-må-gjøres iløpet av neste uke:

- Flytte (...)
- Bli bra på jobben og slutte å irritere sjefene...sukk
- Vaske klær
- Få orden i penge-greier


sette seg mål osv... åjadda:PDenne meldingen er sponset av Asker Psykologiske Senter :)

Jeg er forelsket!!!

...i Bob Ross<3 !!!
Se video: 

http://www.youtube.com/watch?v=MghiBW3r65M&feature=related


ihihihihih han er så GLAD!!!! Han må være høy konstant han fyren der...JEG ELSKER HAN!!! Han maler skikkelig kitch-y og litt dårlig(men så klart imponerende når han bruker så lite verktøy og tid og jada jada), men når han snakker om ting han gjør i maleriet så omtaler han alt som "oh a happy little tree" eller "lets make a happy cloud, and lets give him a friend, everybody needs friends" :D 

MANNEN ER FET!!! 

WebDesign: V A N S K E L I G ! ! !

jeg er forferdelig surrete når det kommer til webdesign.. 

www.junejenssen.com

åååjadda:P dette er så langt jeg orker idag.. blir altfor html´ete i hodet!

screenshot:
Noen som kan tipse om gode tutorials eller resources som er AWESOME? ...trenger hjelp..

Demo: Headphones by ThinkTank

VÅR AWARD WINNING DEMO ER PÅ YOUTUBE!!!!!!!!

Demo:)


...jeg vet det ser jævli ut, men husk at hver eneste bevegelse er SKREVET! Helt sykt egentlig:P

Codes: Zochwar
Music: Proinsias (sigur, min kjærst)
Graphics: Joovie (meg!!)

Bilder fra prisutdelingen TG10

Jeg fant bilder fra da vi mottok prisen for Demokonkuransen!! De er fra http://pr0n.sesse.net/ :)Se så redd jeg er(Sigurd er bare fornøyd han!!):3d animasjon

Jeg og Demo-teamet mitt, ThinkTank, vant 3dje plassen på Tg:) Det var awesom, siden bidraget vårt sugde men var morsomt:P 

Her er sigurd med GIGANTISKE sjekken vi fikk:


Men nå har vi begynt å tenke på neste år!! Vi er fulle av motivasjon og er ganske ambisiøse... 

Jeg skal lære meg 3d animasjon....åjadda..


Hvordan gjør jeg det? Noen forslag? Noen 3d´ere der ute? Jeg trenger anbefalning av prgramvare, tutorials og tips... Dette er litt skummelt men mest gøy!! Jeg gleder meg.. :D


In other news: jeg skal flytte ut av leiligheten min og inn til min kjærst:) Det kan bli spennende:) Jeg tror det blir bra jeg! Der kan jeg tegne MASSE!!! :D Idag er det tegne-pause, for jeg er fortsatt veldig sliten etter TG... Får komme emd noe imorgen! :)

Mine inspirasjonskilder

Jeg tenkte jeg skulle lage en oversikt over gallerier og sider jeg besøker for å få inspirasjon:)


Livestreams:

Katie de Sousa: http://www.livestream.com/katiedesousa
Bakenkonei: http://www.livestream.com/fingerpaintingwithnei
http://www.livestream.com/sayda
http://www.livestream.com/fuckinartwithmrdelicious
http://www.livestream.com/zatransis


Kunstsider: 

Imagine FX: http://www.imaginefx.com/
Art Renewal Center: artrenewal.org/


Deviantart:

ArtGerm:http://artgerm.deviantart.com/
indi1288: http://indi1288.deviantart.com/
sashas: http://sashas.deviantart.com/
Azurelle: http://azurelle.deviantart.com/
Wictoria: http://eroticatyphon.deviantart.com/
Ida: http://i-ks.deviantart.com/
http://benheine.deviantart.com/
http://photonica.deviantart.com/
http://daekazu.deviantart.com/
http://almanegra.deviantart.com/
http://janey-jane.deviantart.com/
http://targete.deviantart.com/
http://papaninja.deviantart.com/


In other news: jeg og Demo teamet mitt(Thor, Sigurd og jeg:P) fikk bestukket (4 redbulls til demo-sjefen:P)oss til å levere bidraget vårt selv om deadlinen var for lengst forbi, og vi er nå med i demo konkuransen hurra!! ...demoen vår suger:P vi stressa skikkelig og den ble altfor kort, så da hev vi inn ganske mange av tegningene mine for å fylle opp tid... åjada... flere av mine tegninger på storskjerm.. MAN KAN FÅR HJERTEINFARKT AV SLIKT!!!!!! 

TG creative<3

Nå har jeg akkuratt vært borte på Creative Lounge på TG og snakket med vakre Wictoria:) Hun er en utrolig kunster og veldig veldig hyggelig! Hun ga meg råd om forbedringer og tips til teksturer og vi skravlet masse masse:) Vi snakket om tegne-samfunnet i norge som er relativt Non-existent:P Men hun mente at dette begynner å forandre seg, spesielt siden det er så veldig mange flere flinke tegnere på tg i år en tidligere! Det er jo skikkelig bra, for hun og jeg hadde tilfelles at vi egentlig alltid har følt oss alene...:( men hurra jeg la henne til på Dev, og skal følge medpå alt hun gjør:) *stalker*

http://eroticatyphon.deviantart.com/

Besøk dev´en hennes!! 

...og hennes blogg:

http://wictorianart.wordpress.com/


Idag begynner stemmingen på freestyle graphics...igår hadde jeg skikkelig lyst til å vinne, men nå vil jeg heller at etter kåringen er gjort så kan alle tegnerene sette seg sammen og skravle:) det hadde vært en fantastisk premie:D

The Gathering 10

I dag stod jeg opp klokken 4. :) det var ikke særlig morsomt, men NÅ har jeg det ufattelig morsomt! Jeg har tegnet driiiit masse på mitt bidrag til FreestyleGraphics konkuransen, men jeg får ikke legge det ut på internett:( så den må få lov til å vente, men det ble kjempe bra væffal:) JEG TEGNET BAKGRUNN!!!!! Omg hva skjeeeer med verden?? 

Konkuransen kåres på lørdag, og etter det skal jeg jo såklart legge "vidunderet" ut på bloggen:) JEg deltok også i en logo konkuranse, der man skulle putte noe PENT inni "rammen" til en stor V som da var logoen til Ventelo:) Siden jeg bare tegner damer, nesten så puttet jeg masse pene damer inni logoen, jeg:) Ganske passende syns jeg.


Men ja, her er det mangel på søvn, og vi har ikke hotellrom før midt på dagen imorgen:P Vi snakker altså ca 30 timer våken. Vi får se hvordan det går... Vi, kjærsten, Jeppe og Thor, har STORE mengder redbull så vi får helle inpå:)


Nei, det var ekstremt merkelig å blogge uten å legge ut noen tegninger, syns jeg... Det må gjøres noe med!!!! Gi meg en time så skal jeg ha noe å vise! Dette er jo tross alt en tegne-blogg, ikke en "dette-har-jeg-gjort-idag"-blogg! 


<3 TG10 <3

gode råd til meg selv:)

Jeg fant denne artikkelen, Top Ten Ways to be a Better Artist, linket på en deviantart side. Den er fra bladet ImagineFX som jeg har fått abonnoment på:) Fantastisk blad!!


http://img519.imageshack.us/img519/9573/beabetterartist.jpg


02.feb.2010

oi.. dette var effektivt! Jeg forventet ikke kommentarer i det heletatt!! Morsomt:)

Dette er meg:) og Essie, familiehunden:DKanskje jeg skal skrive litt.. sånn at det ikke bar blir tegninger her:)

Mitt navn er June Jenssen og jeg er 22 år gammel. Jeg tegner. ...som dere kanskje ser:P Men når jeg ikke kludrer i photoshop jobber jeg som grafiskdesigner på www.saras.no
Jeg var UTROLIG heldig og fikk den jobben, siden jeg droppet ut av 2.klasse på Grafisk linja på NKF(DRITTSKOLE!!!!!).. Jeg fikk den fordi min tante og onkel er sjefene der:)

Litt fakta:

- Jeg har backpacket et halvt år:) Australia og sørøstasia... Fantastisk opplevelse
- Jeg har hoppet i fallskjerm
- Jeg har gikt
- Utrolig nok er jeg diagnosert med panikk-angst, men slipper heldigvis medisinering:)
- Jeg har en kjærste, Sigurd<3 Vi har vært sammen i 2 år:)
- Jeg jobbet i 2 måneder som tattovør-lærling... bilder:

- Men på grunn av gikten måtte jeg slutte... dritt hele greia.. Jeg vil fortsatt tattovere, det er HELT sinnsykt å tegne permanent inn i huden på folk...med blodet og blekket og smerten og pene ting:)
- Jeg tegner det meste digitalt:) Med dette vidunderet:


....og Photoshop:)

- Jeg har akkuratt fått ny leilighet! Bilder kommer:)
- Jeg ønsker meg en rotte
- Jeg er egentlig blond men nå har jeg brun/rødt hår
- Min drømmemann(utenom sigurd) er Harry Potter, Jeg har vært MÆD fan helt siden starten. Jeg gikk med HP skjerf HELE ungdomskolen. Mobbet ble jeg, men her er jeg nå, fet som faen:D
- Jeg hater PC. Elsker Mac.
- Jeg bruker briller
- Jeg spiller WoW:)
- Jeg har planlagt både en tegneseriestripe og en Graphic Novel i 2 år nå. Burde begynne snart:P
- Det jeg lengter etter akkuratt nå er:...dette FANTASTISKE tegnebordet...*sikl*
- Jeg elsker konspirasjonsteorier(selv om jeg hater selve ordet "konspirasjonsteori"....)
- Jeg er avhengig av: kaffe, snus, sigurd, ida, internett, noe å tegne med og på, puter og mat


Vi avslutter med en litt emo tegning:Jeg trenger virkelig en scanner...orker ikke mere av disse kamera-opplastingene..


- June
hits