Jobb

En Ravne-dag i bilder

 

Noen gang lurt på hvordan et spillfirma ser ut? Her kommer et par bilder fra idag! Jeg skal være flinkere til å ta bilder fra hverdagen min fremover, siden jeg har det så morro. Det må foreviges^^

 

Dette er Nick og Peter som jeg deler kontor med. Nick er fra Skottland og jobber som Level Designer, og jeg er evig fasinert av han lange vakre hår. Jeg spurte en dag om jeg fikk lov til å flette det som Pippi sitt hår, og da holdt han nesten på å kaste meg ut a vinduet:) 

Peter er QA (Quality Assurance = kvalitetstester) og er svensk. Han er kjempe flink i jobben sin, og jeg har lært masse om hva som gjør et bra spill bra! Litt dårlig bilde av han da...

Dette er Geir. Han og Nick er egentlig forelsket i hverandre tror jeg.. De har hvertfall et ganske sensuelt forhold til å dele bakevarer med hverandre:) I`d ship that!

 

Her ser vi Peter i gang med testingen! Hans jobb består i å sjekke eventuelle feil i spillet før det gis ut. Ser ganske avslappet ut, men det er nok en intens jobb^^

 

Under her er det en hemmelig ting.

 

Og her har vi min mentor! Ivan Horn! Han er Lead Artist og en ordentlig kjernekar. Bare for å skryte, dette er spillene han har jobbet på:

Labyrinthion (Budgie)
Mega-Bucks (Firebird)
Omega One (Mastertronic)
Athena (Ocean Software)
Combat School (Ocean Software)
Operation Wolf (Ocean Software)
Arkanoid 2 (Ocean Software)
Rambo III (Ocean Software)
Total Recall (Ocean Software)
Operation Thunderbolt (Ocean Software)
Parasol Stars (Ocean Software)
Robocop 2 (Ocean Software)
Lethal Weapon 3 (Ocean Software)
Dennis (Ocean Software)
Pitball (Warner Interactive)
Flesh feast (Ingames)
Flaaklypa Grand Prix (Capricornus)
Rally Championship Xtreme (Warthog)
Rally Championship (Warthog)
Battlestar Galactica (Warthog)
Richard burns Rally (Gizmondo Studios)
Siege - Catapult Assault (Nvidia - a tech demo)

...og jeg får leke med han HVER DAG!!! :D


Lars, enda en svenske. Lars er en riktig kunstner og supersøt! Han sitter alltid med noen morsomme skisser i boka si^^

 

Nils og Michel. Designer og Programmerer. Nils er hjelpsomheten selv, og en man alltid kan plage:) Michel har jeg ikke snakket så mye med, men han virker hyggelig. ...jeg er dårlig på å ta bilder...

Her er Nils i full gang med å gjøre Boss Fighten i Cardboardia til et episk stykke spillopplevelse. Legg merke til sverdet ved siden av melken. Kalsium og beskyttelse itillfelle han må krige litt.

 

Og ikke nok med det! Her er et innslag i TV Buskerud der Creative Director Tinka Town forteller om Pippi Langstrømpe til Nintendo DS og hvordan vi jobber:

Se filmen HER!

 

 

 

 

livstegn fra en travel lærling! + tegninger, så klart

 

God aften! Tiden går forrykende fort om dagen. Plutselig har jeg jobbet 3 uker hos Ravn! Jeg storkoser meg fortsatt, og dagene flyr forbi. Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva vi driver med der: Akkuratt nå er det full fres med lansering av Pippi Langstrømpe til Nintendo DS, og det er kjempe spennende å se hvordan et spill kommer ut i butikkhyllene. Det har vært litt presse innom hos oss, NRK og TV Buskerud har allerede vært på kontoret og filmet. Skummelt:P Itillegg til det er det siste innspurt på Pippi Langstrømpe til Nintendo 3DS, pluss mye innsats på Cardboardia.

Bilder fra Pippi:Bilder fra Carboardia:

Dagene mine består for det meste av å få arbeidsoppgaver av Lead Artist Ivan, en super engelskmann som er en veteran i bransjen. Han har jobbet med spill siden 1986, som er utrolig spennende. Han har vært med fra starten... Helt fantastisk! Og han lærer meg masse!

Ting jeg har gjort til nå er: mye graphical user interface-greier(menyer og slikt), en animasjon som skal være i HUD`en (MED alpha channel OG den loop`er. SCORE!), Spell-icons, en pdf presentasjon til potensielle contributors, Logo design, og masse mer! Strengt tatt ikke så mye tegning, men veldig mye ting som faktisk kommer til å syns på skjermen, og det er jo forferdelig gøy! Jeg får liksom jobbe på faktiske ting, noe som får meg til å føle meg nyttig.. Det kan jo hende at mye av det jeg lager trenger litt finpuss av de ordentlig proffesjonelle før det blir satt i bruk, men uansett... Jeg bidrar!!! :D

 

Denne helgen har gått med til litt eget arbeid og tid med kjæresten. Dette kartet er til boken Tufmyl, som jeg lagde forsiden til for et par måneder siden.

 

...og dette er en pen dame ..bare fordi:Nå skal jeg samle krefter til en ny uke med awesomness!

Snakkes!

 

 

 

LykkeligeJune

 

Når man snakker om solen, så skinner den!

Jeg skal jobbe litt med et spill studio fremover. Dette betyr nok betydelig mindre aktivitet her, og jeg tar ikke lenger oppdrag. 

 

 

(også har jeg eksamener og en splitter ny 3DS.. Ses på nyåret, sier jeg:P)

 

 

 

 

Tegning: Illustrasjon til jobben WiPPhotoshop Cs5 - Wacom Bamboo - 3 timer  :::IKKE FERDIG:::

 

Dette skal brukes i jobbsammenheng - kan fortelle mer senere:) Skal være litt cartoon´y og overdrevent, og fokus på håret.

 

Gøy å jobbe med det jeg er ment for på dag-jobben!

 


EDIT: Nei vettuhva! Dette blir feil!!! Skal gjøre om masse på den - men det får vente til imorgen. 

 

Ting fra trykkeriet!

Da jeg kom på jobb idag hadde Julekortene mine/våre kommet fra trykkeriet!!! Jeg fikk også DM´en min for et par dager siden^^ Mine-ting-på-trykk-GLEDE!Trykksaker er en sunn frokost:nom nom nom!

 

 


 

 

PS: Arbeidsplassen min ser etter ny kontormedarbeider!

Kom og jobb med meg! ^^

 

 

 

Office-face & håret mitt

 

Som noen kanskje har ftt med seg så jobber jeg nå for Sara´s og Fisanti. Der er jeg grafisk designer og det har jeg vært - litt av og på - de siste 2 årene. Jeg tenkte jeg skulle vise litt bilder som er tatt (med mitt awesomme webcam) på kontoret iløpet av min karriere som grafisk designer:)

Da jeg startet der så jeg slik ut (21årgammel):

Jobbene mine på denne tiden var for det meste web-baserte, mye nyhetsbrev og redigering.

Plutselig ble håret mitt svart!! her er jeg 22årgammel:


Og jeg gadd ikke mere langt hår:

Mye Daffedress-designing og morro på denne tiden:)

 

Så pluteselig ble jeg blond igjen!!! 23 år GAMMEL:

Blondfargen førte med seg min aller første publiserte annonse på førstesiden i MAG - bakgrunnen i denne annonsen er håndmalt:)

Plutselig ble jeg SUPERBLOND:

...og mistenksom

...og kaffe-avhengig:

I sommer fikk jeg lage masse trykksaker, deriblandt brosjyre, folder og plakater:

 

Og idag - 4 grafiske greier er nå hos trykkeriet, jeg har designet 5 kjoler som er under produksjon i fabrikken og jeg har en annonse i BogstadMagasinet:

Progresjon FTW! :D

og håret mitt holder på å falle av - jeg behandler det så dårlig fortiden..jaja:P Skallet-june er sikkert fint det!

 

 


Tegnekonkurranse - vinn et gavekort på 1000kr! :)

 


 

 

 

 

*besvim*

Ferdig med første illustrasjon for IMI Ravenous. Jeg har ikke oversikt over hvor mye tid jeg har brukt på den men det er en god del!

Jeg er kokt i hodet av slitenhet! Men veldig stolt og glad for at jeg har pushet meg selv litt:)

 

Jeg har spurt om jeg kan få lov å legge ut maleriet mitt her, så det kommer kanskje en smakebit på mine zombie-skribblerier i løpet av de neste dagene:)

 

*kollaps*

 

 

Mount Coffee, kontoret mitt og bukseløse Erik

 

Jeg tilbringer store deler av dagen i en mursteinskloss med Sara´s skilt på:

 

For å komme meg opp i mursteinsklossen til min lille hule må jeg opp dette spindelvevet av en trapp:Vel fremme i 3dje etasje i mursteinsklossen finner du verdens lengste gang - og en død plante:

...hulen min<3 Her har jeg en diger pult (fnis), en stol og masse rare maskiner:

 

På arbeidsboret mitt finner man masse morsomt:

Jeg har også en skryte-vegg med masse gamle greier... denne "skryte-veggen" burde oppdateres ser jeg..:

Hvis man blir sulten i mursteinsklossen, kan man alltids gå og snike noe digg ut av kjøleskapet. Dette gjør jeg hvertfall 3 ganger i løpet av arbeidsdagen, for lets face it: MAT<3

I en annen hule på kontoret sitter Amela med baby i magen:

Og på lageret finner man som oftest min yngre bror Jonas:

 

Hvis man blir kaffe-tørst på sine vandringer inne i mursteinen kan man klatre litt på Mount Coffee:Min favoritt person på kontoret er Erik. Han er en bukseløs-prøvedukke som tenker dype tanker:

 

Men man skal jo jobbe på jobb, ikke sant june?

lolface..

 

Kaffe.

Min nye jobb som zombie-kunstner:)

Nå må jeg passe på hva jeg sier her:P

Men jeg skal risikere å skrive litt om min super hemmelige nye jobb:

 

Jeg har blitt annsatt hos IMI Game Studios i Canada som illustratør og grafiker! :D Jeg skal ikke flytte dit eller no,  jeg skal jobbe hjemmefra:) Jeg ble kontaktet for et par dager siden av en veldig hyggelig, men stresset fyr som trengte digitale kunstnere til et kortspill de holder på å lage - Ravenous ZCCG: Bio Hazard Level 5 - et Collectible Card Game:)

Så nå har jeg fått tilsendt kontrakt, og så fort den er signert og sendt tilbake begynner jeg på de første maleriene:) Det blir mye gørr og morsomme ting, og jeg gleder meg!

 

Super gammel zombie-tegning:Jeg blir også nødt til å signere en Non-Disclosure Agrrement som betyr at ingen kan se tegningene min før alt er publisert. Så dette kan være slutten på daglige Step-by-step maleriene for denne bloggen.. Jeg skal prøve å få malt så mye som mulig ved siden også, men jeg føler på meg at tiden fremover blir hektisk:) Bra!

- June

 

PS: Vil du være modell i en moteshoot jeg skal være med på?

Sara´s Removable Hair Extensions! Nå også for kunstnere:D

Jeg har ikke så mye å si når det gjelder hår. Jeg bryr meg ikke så mye om disse døde hudcellene som sitter fast på toppen av hodet mitt enkli.. Mitt hår er ikke lett å være glad i:P Jeg har altfor gult, altfor bustete, altfor halvlangt duste-hår.

MEN! Jeg bruker Sara´s Removable Hair Extensions og da blir jeg awesum! Langt hår FTW!

Og neida man behøver ikke se bertete ut, sett på en lue og man får super kunstner-krefter! Syns du ikke jeg ser artsy-fartsy ut?Thumbs up!

 

Jeg blir flinkere til å tegne av det, hehehe. Bare se her:

Med Sara´s hår:


Uten Sara´s hår: 


 

 

Til dere som nå kommer til å skrike "Ææææ det der ble du betalt for å si": Nei. Jeg jobber for Sara´s :D Jeg skryter bare litt av produktene til firmaet mitt:) Vårt hår er best!

 

Ha en god dag:)

- June

 

Tegning: Digitalt malt annonse!
Idag fikk jeg en fin bursdagsgave av min tante som også er min sjef! Hun ville at jeg skulle MALE bakgrunnen til en annonse som snart kommer i MAG :) Så her er altså vidunderet! Første orntlige greia laget med mitt nye tegnebrett også blir den publisert! Det er dobbeltside tilogmed!!! :D jeg er gira!

photoshop CS3, Wacom Bamboo P&T, 3 timer

Jeg fikk også sette sammen en skisse på hele annonsen, men den er ikke lov å se ennå:)
hits