Tegninger, Ricky Gervais og begravelse

 

 

Mr. Long-nose McStripey-Vest!
Speedpaint! Grrrr!

 

Livet kommer med de store kontrastene innimellom.. Søndag så jeg Ricky Gervais live i Spektrum og på mandag var jeg i Tante Asbjørgs begravelse. Like gærne mennesker begge to:P Det var veldig tungt, men en vakker dag alikevel. Man tenker liksom litt større på sånne dager. 

 

Nå er det noen jobb-uker på gang før eksamen 21 desember. Den skulle egentlig være 10 desember, men lærer-folk er frekke. For meg går det bra, måtte bare omrokkere på jobbdagene, men for andre som reiser langt og kanskje allerede hadde kjøpt tog/fly-billett er det verre! Man burde klage, men jeg har ikke ork:P Jeg skal bare stå i faget.. Mye mere morro på jobb:P Åååååå... 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

HWP

05.12.2012 kl.14:34

Wow! Du er så sykt flink til å tegne! Blir så fascinert av tegningene dine, og de inspirerer med mye til å tegne selv! Kan du legge ut en video der du tegner? Det hadde vært sinnssykt kult! :D

junetegninger

05.12.2012 kl.14:42

HWP: Tusentakk:D Så bra at du blir inspirert^^ Så gøy å høre! Mmmmmja.. jeg har tenkt på å lage video skikkelig lenge nå, men jeg har aldri egentlig tid... Også er det skikkelig skummel:P Kanskje en gang snart:)

HWP

05.12.2012 kl.17:49

hihi :') Det hadde vært sykt gøy om du hadde gjort det! Jeg hadde nok også syntes at det er litt skummelt... :o Håper det!

Skriv en ny kommentar

hits