Om livet akkuratt nå

 

Jeg har fått ønsker om at jeg skal skrive mer om skolen og jobben, og wtf jeg egentlig gjør med livet mitt fortiden. "Ja" sier jeg og gjemmer meg bak tastaturet. Ord er vanskelige.. bilder er lettere^^

Men jeg skal prøve! 

Jeg har akkuratt startet på andre året Virtuell Kunst og DesignHøgskolen i Hedmark. Det betyr at jeg har en liten hybel i Hamar hvor jeg har en seng og en Mac og en pc og en Discworld plakat og Harry Potter skjerfet mitt. Jeg har ikke kjærsten eller Ida´n eller bestemoren min og det er kjipt. Men jeg er her for business og jeg bruker tiden her flittig til forelesninger og egetarbeid for å bli bedre. På skolen har vi forelesning mandag og torsdag. Vi har bare ett fag i år, 3D Kunst, og det virker veldig bra så langt. Jeg går i klasse med masse kule folk, deriblandt Rikke! Vi skal lage en slags filmsnutt der vi bruker 2d film, 2d animasjon, 2.5d og 3d elementer og masse forskjellige special effects for å illustrere en persons indre verden. Filmen må ha en twist, og frembringe en følelse hos publikum. Min ide er å vise den indre verdnen til en veldig voksen person der man ser at på insiden er hun/han egentlig skikkelig barnslig. Bamser, glitter, floopy skyer og vakre blomster. Hvis jeg klarer å modellere Super Mario og Harry potter skal de og bli med^^  Får se hva det blir til..

Mandager skal være teoretisk forelesning mens torsdager blir praktisk arbeid. Veldig greit opplegg. Mine dager ellers går til skolearbeid og research, og hjemmekontor for Ravn Studio, der jeg jobbet i sommer.

Jeg har vært heldig nok til å få jobbe litt mer med de utover høsten, og jeg er kjempe gira for muligheten! Etter sommeren fikk jeg en skikkelig aha opplevelse der jeg så tilbake på alt jeg hadde lært, og jeg kom frem til at jeg tror jeg aldri har lært så mye på så kort tid før! Helt utrolig! Jeg fikk også inntrykk av at dette kontoret er så perfekt for meg som det går ann. Jeg har ambisjon om å bli en allround "potet" for spillfirmaer, og her tror jeg at jeg får muligheten til det. Jeg vil kunne være med på et prosjekt fra preproduksjon til postproduksjon med alt det innebærer. Konseptkunst, 3d, 2d, animasjon, grafisk design og alt muligrart av småting som dukker opp underveis. Jeg vil være nyttig innen mange felt. 

Så nå har jeg altså deltidsjobb der. En dag hjemmekonor og en dag på kontoret i Drammen^^ Helt perfekt! Litt pendling, men tog er noe av det beste jeg vet. 

 

 

Ellers: Sigurd er på besøk! 

Ellers andre ting: jeg har dilla på The Binding of Isaac fortiden <3

 

 

2 kommentarer

Mona

04.09.2012 kl.15:24

Hørtes spennende ut! :)

Ida

14.10.2012 kl.11:43

Flink June! <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits