Tegning: Mrs MafiaPhotoshop Cs5 - Wacom Intuos 4 - tegnet innimellom andre ting over flere dager^^

 

 

 

7 kommentarer

Konkurranseoversikten

01.11.2011 kl.02:01

Hei, jeg ville bare legge igjen en liten kommentar for å fortelle deg at jeg liker bloggen din! Lykke til videre med den ;)

Hilsen konkurranseoversikten - delta i konkurranser på nett enkelt!

Karoline - Tegneserieblogg

01.11.2011 kl.09:38

WOW! åÅÅhh! Jeg blir alltid så ufattelig målløs når jeg ser bildene dine! Skjønner ikke at det går ann å bli så flink! :-D

Stig

01.11.2011 kl.14:08

Stilig!

Imperfection is beauty

02.11.2011 kl.10:17

Veldig stilig tegning! :)

Ingrid with hat

03.11.2011 kl.21:24

Denne var stilig! Særlig med skygger i ansiktet.

13.11.2011 kl.08:06

Du har nok av brukere som duller og daller, så tenkte jeg skulle prøve å gi en konstruktiv tilbakemelding til en forandring. Håper ikke du tar deg nær av det. Jeg sier bare hva som kan forbedres, så du kan vokse som illustratør :)

Det er absolutt mye bra som skjer her! Ansiktet er strukturert (dog uten noen som helst følelse), hun har en fin definert lyskilde fra sin høyre og høyrehånden synes jeg er tegnet veldig troverdig med måten hun holder pistolen (pistolen trenger mer arbeid!).

To hovedproblemer med anatomien. Hennes høyre, vår venstre hånd er for liten og skulderen litt for stor. Fortsett å studere anatomi fra bunn og opp i form av Loomis, bridgeman, vilppu etc.

Lyskildene er litt udefinert. Det ut som ansiktet og kroppen har hver sin lyskilde med forskjellig styrke, ansiktet er mer opplyst, som gjør at det ser litt ut som en maske. En fin måte å sjekke verdiene sine på, er å bare gjøre hele bildet sort hvitt innimellom mens du maler.

2 ting om utseendet som en helhet: En helt flat farget bakgrunn gjør automatisk ting litt kjedelig, prøv å ha noen random brush strokes der om ikke annet, for å piffe opp litt. Posituren hennes ser litt stiv ut. Prøv å innta stillingen du tegner selv, gjerne foran et speil for å finne en interessant stilling som også er behagelig å stå i. Det er kanskje litt rart i starten, men funker veldig bra ! :D

Du har som regel tegna damer og portrett fra referanse så fremst jeg kan se. Bra at du har begynt å prøve deg på den mannlige figuren også! Husk å legg inn tid til studier så ofte du kan, helst hver dag, og kun på ting du IKKE kan tegne bra fra før av ;)

junetegninger

13.11.2011 kl.09:13

Anonym: Takk for tilbakemelding, en skjelden vare blandt rosabloggerene^^ Jeg må innrømme at alt du sier er ting jeg er fullstendig klar over og du må ikke tro at jeg ikke jobber med hvert eneste punkt. Mitt ønske om å bli en illustratør og konseptkunstner er så stor at all min tid mellom måltider, søvn og en sjelden forelesning nå er viet til å utvikle meg, og selv om man alltid kan jobbe mer, syns jeg jeg ligger på det rette sporet når man tenker på at jeg for ett og et halvt år siden tegnet slik: http://joovie.deviantart.com/gallery/?offset=120#/d2mpdso

Ett punkt du tar feil: Jeg bruker nesten aldri referanse, noe jeg burde begynne med syns jeg, og bruker heller speil eller å utføre bevegelsen selv. Jeg ønsker meg sårt et akt-tilbud her i Hamar, men for nå tar jeg til takke med å sitte på kafe og tegne forbipasserende.

Men du, mystiske kunstviter: Hvem er du? Du er anonym i kommentarfeltet her, er du illustratør? Har du webgalleri? Jeg er nysgjerrig og intressert i å se dine verk i såfall:)

Skriv en ny kommentar

hits