Tanketing og billige Character Busts

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe litt uvanlig for meg, nemlig SKRIVE litt på bloggen min. Jeg er ikke en "mann av ord" som det så mannlig heter. Jeg er en tegne person. 

 

 

Tanker som tenkes:

 

:: Noen ganger er jeg redd for hvor avhengig jeg er av å tegne. Jeg har skrevet om det før, men dette er tanker som stadig popper opp. "Hva hvis jeg mister høyre hånden i en freak accident?" er en gjenganger. Jeg har tenkt at svaret er "Da starter jeg på venstre hånden!", men jeg tror det er lurt å skjerpe seg litt. Jeg er mye mer enn å tegne.

 

:: Jeg er overhvelmende glad for at jeg dro til Hamar. Det har sine minuser såklart, men for det meste tror jeg at dette er det riktigste jeg kunne gjort nå. Jeg har en kreativitet som er helt ubeskrivelig intens, jeg har fått masse nye venner, jeg klarer meg selv økonomisk og på alle andre voksen-måter, jeg har en kommode(!!) og jeg sover godt om nettene. 

 

 

:: Igår hadde vi forelesning om animasjonshistorie, og det var utrolig intressant. Jeg syns det er en skikkelig tankevekker at teknologien vi bruker idag er såpass "ung", de første tegnefilmene kom på begynnelsen av 1900tallet og det er ikke lenge siden. Jeg lurer på om jeg kommer til å se en like stor utvikling i min livstid. Når jeg tenker på at jeg antagligvis var den siste generasjonen som hadde en mobil/internett/dvd-løs barndom, så virker ikke store teknologiske sprang iløpet av de neste tiår så uvirkelig.

 

:: Jeg savner Sigurd. Og jeg håper han kan flytte hit neste år. Men jeg er relativt fornøyd med hvordan vi har det fortiden. Vi snakker lenge på telefonen hver dag, og hver gang vi besøker hverandre er det sommerfugler og fyrverkeri:)

 

 

:: Nå fortiden hører jeg på alle Harry Potter lydbøkene. Min kjærlighet for HP har jeg skrevet om mange ganger, og det er en del av livet mitt jeg aldri ville vært foruten. Jeg tror tillogmed jeg vil tørre å påstå at jeg ville vært en annen person uten Harry. Også er lydbøkene skikkelig inspirerende mens man maler:) 

 

 

:: Jeg er ganske redd for å møte en ArtBlock på min vei. Jeg har vært igjennom et par før, og de er uhyggelige vesner, skal jeg si deg! Så nå har jeg skrevet en liste over ting man kan gjøre for å komme seg ut av en:

 

- Tving deg selv. Sett av et par timer og press ut noe hva-som-helst av tegninger. Dette bør bare foretas EN gang før man tar seg en pause. Hvis man er uheldig kan overdreven pressing føre til enda dårligere selvfølelse. Fin overgang til neste punkt:

- PAUSE! Gjør alt annet enn å tegne et par dager. Filmer, turer, kaffedrikking med vakre personer, skriv brev, skriv tulleting, skriv liste over fine ting i livet ditt.

- Les tutorials.

- Se på andre kunstnere.

- Skiss en ting du VET at du kan, også legg den fra deg.

- Tegn noe skikkelig stygt, med formål at dette skal bli jævlig stygt.

- Hør på musikk.

- Hør på NY musikk.

- Vær litt romantisk hvis du har en kjærste-person.

- Makrame, strikking eller andre Zen-aktiviteter.

- Tren. meh..

- Prøv et annet medium enn du er vant til. Akvarell, olje, tusjer, rare blyanter, osv.

- Syng.

- Skriv dagbok.

- slutt å klage:)

 

Denne listen er mest til meg selv i fremtiden. Alltid beredt, og alt det der..

 

 

Til slutt vil jeg takke alle dere snodige skapninger som leser min blogg-ting. Jeg er fantastisk takknemmelig for all tilbakemelding jeg får her, og selv om jeg er skikkelig dårlig på å svare på ting, så leser jeg alt.

 

 

 


 

 

Super billige oppdrag!

Jeg vil i løpet av de neste dagene ha salg på oppdrag av typen "Character Bust", altså en figur fra brystet og opp. De kommer ikke til å være realistiske, men i min stil (hvis jeg har noen stil:P).

 

Eksempler:

 

  


De vil heller ikke være sååå detaljerte, men fokus på å fange personlighet og uttrykk. Jeg må også understreke at jeg ikke kommer til å ta oppdrag der jeg tegner av et foto, det må jeg ta litt mere penger for, siden det er så tidskrevende og mer jobb. Dette salget gjelder "fantasi personer":)

 

Pris: 150 kr

 

Send en mail til june.jenssen@gmail.com og beskriv det du vil ha. Jeg sender da faktura og bildet så fort som mulig^^

 

 

Salget varer til søndag 2. oktober.

 

 

 

10 kommentarer

Siw

27.09.2011 kl.21:37

Like! Kanksje jeg bestiller en.. :p
fyfaen du er flink til å tegne :)

MusicElsker

27.09.2011 kl.22:12

likte bildene :D

-VILDERYEN

27.09.2011 kl.22:35

sykt !! kommentar tilbake ! <3

Carnivora

28.09.2011 kl.02:02

Åh, så bra du trives her i Hamar. Nei, nu må vi ta en tegnekveld/stund i lag en gang i nær framtid. Blir jo så inspirert av alle bildan du lægg ut, selv om det bare e WIPs. Kan jo høre lydbok i lag mens vi tegne! :) E major HP fan sjøl! What say you?

junetegninger

28.09.2011 kl.07:42

Carnivora: Jeg er med!! ^^ Jeg har planer om å gjøre ferdig et par ting iløpet av fredag og lørdag, ninja style, så det kan bli blodige saker, men det hadde vært koselig å tegne litt sammen^^ Oooo også kan du kanskje hjelpe meg med en bakgrunn som er djevelens verk og bare ikke vil bli fin? :D

Hege

28.09.2011 kl.18:38

Har du lært mye om digital tegning av ImagineFX-bladene? Oo Lurer på om jeg bør investere i ett abonnement xD

junetegninger

29.09.2011 kl.21:13

Hege: En del ja:) Jeg ELKSER ImagineFX:) Genialt blad!!

Hege

29.09.2011 kl.21:24

Hehe, kanskje jeg må vurdere det enda litt mer :D Det var jo ikke sååå dyrt heller akkurat :) Om jeg ikke regna feil da xD

junetegninger

30.09.2011 kl.12:34

Hege: hehe^^ Kjør på! Det er ekstremt billig og dette kommer ikke til å skje ofte. Jeg pleier å ta 600 for disse type oppdrag, så det er kjempe salg^^

Skriv en ny kommentar

hits