Til den det måtte angå.. - et blogginnlegg om blogging

 

Hei, jeg heter June og jeg er den heldigste bloggeren i hele verden.

Jeg tviler på at noen andre på blogg.no får så mye vakre, søte og inspirerende kommentarer som meg, det er helt utrolig! Det er ikke hver dag jeg er like flink til å svare på tilbakemeldingene jeg får fra dere om tegningene mine, men de leses og settes uendelig stor pris på, tro meg.

Iløpet av tiden min her har jeg fått 4/5 stygge kommentarer, som er temmelig fantastisk med tanke på at jeg har holdt på i 10 måneder. De kommentarene har vært fra folk som tror at jeg ikke tegner det jeg tegner, at jeg har stjålet de fra internett eller fra folk som syns at jeg tegner stygt. No biggie:P

I begynnelsen av tiden min som blogger sa jeg til meg selv at jeg skulle svare på ALLE kommentarene jeg fikk og det klarte jeg en god stund. Så etterhvert skjedde det noe litt rart. En psykologisk ting jeg sliter med er at jeg ofte kobler selv-verdet mitt med hvor bra jeg tegner. Mange kunstnere sliter med dette, vet jeg, og det har rare konsekvenser.. Hvis jeg ikke er helt fornøyd med et maleri og får bra kommentarer foreksempel, blir jeg sjenert og vil ikke svare... De mindre bra kommentarene var også litt ekle i begynnelsen. Men det som begynner å bli ganske fint er det at jeg tror jeg har pushet gjennom det værste! Det å fortsette å dele tegningene er som å skrive en dagbok eller hverdags-blogg: dårlige tegninger = dårlig dag, og motsatt:) Jeg har alltid hatt problemer med å fullføre ting - men 10 måndeder med blogging? Eksepsjonellt bra for å være meg:P Så på en måte har jeg drevet med litt selvterapi med denne bloggen:) Jeg har brutt ut av et ganske tullete skall - og nå begynner jeg å se rewarden!

Jeg mener ikke reward som i jobb og penger, men venner og inspirasjon! Og en morsom måte å bli bedre til å tegne. Selv om mesteparten av kommentarene mine er "Fin tegning!" osv får jeg innimellom kjempe bra konstruktiv kritikk og tips. Dette settes også uendelig stor pris på!!! Jeg jobber hele tiden med å bli bedre, og all hjelp jeg kan få er gull verdt.

 

kan det hende at jeg bytter blogg iløpet av de neste månedene... Jeg og Christoffer jobber sammen på Ravenous prosjektet og vi har såvidt snakket om å starte en tegneblogg sammen! Kanskje også med andre kunstnere:) Jeg tror det kan bli kjempe bra, men det er som sagt ikke sikkert ennå og en god stund til.

Uansett hva som skjer fremover vil jeg bare få utrykke min evige takknemmelighet til alle som leser bloggen min. Dere gjør dagene mine og tegneferdighetene mine bedre!

Takk<3
"Art is much less important than life, but what a poor life without it." ~ Robert Motherwell

 

18 kommentarer

Sandra // Crawling

17.11.2010 kl.12:46

Så utrolig bra, STÅ PÅ JUNE :D

Malene

17.11.2010 kl.12:52

Så utrolig flink du er til å tegne!! Stå på!

Hawre - KAOS vs. KOSMOS

17.11.2010 kl.12:52

Det er en grunn til at folk er innom her også :)

Ps, jeg forstår det med å ikke kunne motta komplimenter. Sliter med det samme! :)

junetegninger

17.11.2010 kl.12:57

Sandra // Crawling: Takk sandra<3

junetegninger

17.11.2010 kl.12:58

Hawre: Ja det er vanskelig.. Sikkert litt jantelov-regler som henger over oss! Men det er god terapi å tvinge seg selv til å si takk ofte:)

junetegninger

17.11.2010 kl.12:58

Malene: Tusentakk:D

charlotte gilje

17.11.2010 kl.13:20

Kjempe flink til å tegne :-) !

junetegninger

17.11.2010 kl.13:21

charlotte gilje: takk for det:)

Aranel

17.11.2010 kl.13:47

Du skriver en flott blogg, og jeg liker tegningene dine! Du er dyktig :D Forresten så synes jeg en del av fjesene du har tegnet opp igjennom har en del likhetstrekk med ansiktet ditt :)

junetegninger

17.11.2010 kl.13:51

Aranel: takk så snillt sagt:)

Ja jeg vet.. jeg klarer ikke å ikke ta med noen av mine trekk:P Jeg gjør det automatisk! Det kan jo ha noe med å gjøre at jeg legger så mye av meg selv i tegningene at en del av det fysiske bare henger seg på:P Det er ikke sånn at jeg digger fjeset mitt så mye derfor tegner jeg alle så de ligner litt altså:P hihih

Dagens Outfit

17.11.2010 kl.13:53

hvor hadde dere tenkt å flytte? har dere sett Notre&Co? :)

Emma Cupcake =)

17.11.2010 kl.13:54

Bra skrevet! Og jeg elsker virkelig bloggen din, du er kjempeflink til å tegne og skrive!

junetegninger

17.11.2010 kl.14:46

Emma Cupcake =): Tusen hjertelig takk for det!

Thedrawer/Marita Olsen

17.11.2010 kl.16:31

Jeg kjenner godt til det du mener med dårlig selvtilitt i forhold til tegning!! Jeg hadde en lang periode i begynnelsen av i år og fram til høsten nå hvor jeg nesten ikke tegna noe, eller at det jeg tegna ikke ble noe spesielt bra. Jeg var ganske deprimert utenom tegning også, så det kan faktisk også påvirke tegneriet O__o ihvertfall for min del.., men nå er det ikke meg vi skal snakke om, men DEG.. jeg syns det er bra du er begynt å overse slike stygge kommentarer, det er ikke spesielt morsomt, men man vet jo samtidig at som oftest så kommer slike kommentarer av missunnelighet (; Så det du må tenke når du ser en sånn kommentar, er at du må ta det som et kompliment på en måte x D Viser at noen folk rett og slett ikke klarer å si noe fint når de finner folk som er flinkere enn seg til ting, at de bare MÅ skrive noe styggt for å føle seg bedre (; Jeg syns selv også at du er kjempeflink, og du er en av mine forbilder!!! stå på!!

junetegninger

17.11.2010 kl.16:37

Thedrawer/Marita Olsen: For en hyggelig kommentar! Ja jeg kjenner til hvordan depresjon kan påvirke tegneferdighetene.. suger når ting blir tungt! Men ja sånne råttne kommentarer får jeg jo heldigvis ikke mange av, og jeg klarer for det meste å ignorere eller som du sier tenke at det bare er folk som sliter med et eller annet og tar det ut over andre eller er misunnelige:)

Tusen takk for kompliment og skryt! Jeg syns du er kjempe flink også!! <3

PS: kan jeg få håret ditt? :D

Thedrawer/Marita Olsen

17.11.2010 kl.17:55

aaaaw bare hyggelig du : D og tusen takk for det : D weee.. hahah, hvis jeg hadde en slags kopimaskin som kunne kopiere hår, så kunne du (; men ellers vil jeg gjerne beholde det for meg selv. HAHA x D

Ida Fredrikke

18.11.2010 kl.00:19

Jeg synes du skal fortsette med denne bloggen hvor du poster hvor langt du har kommet, og hva du skal gjøre emdre på dem, og legge ut resultater på den andre bloggen! :D

Du har inspirert meg til å begynne å tegne :D

almighty

18.11.2010 kl.07:43

Du er så flink! Hadde eg hatt et brøkendel av talentet ditt så hadde eg tegnet alt som svirrer i hodet mitt på et papir :) Skriver mye dikt - men det å kunne få beskrive ting med et bilde er bare magiskt mener eg! Fortsett med arbeidet ditt og stå på videre :D !!!!

Skriv en ny kommentar

hits