Oktober - en oppsumering

Oktober var en bra måned for meg og mine tegninger. Jeg startet høsten med å fullføre The Hunter, et maleri jeg brukte overdrevent lang tid på - og som også var første offesielle bildet jeg fullførte med min nye PhotoshopJeg malte et raskt bilde inspirert av The Wheel of Time:og et inspirert av sangen "Universe and U":

Ida dro en modell, Mia, Martine og meg med ut i skogen for å ta bilder i pøsende regn, det så slik ut:Jeg malte et forferdelig lol-bilde av en tynnere versjon av meg selv:Jeg fikk se mye av det grafiske arbeidet mitt på trykk:Vinneren av tegnekonkuransen min fikk et charachterdesign i premie - morro!:Jeg gjorde mye arbeid for kjærsten min - blandt annet litt mer charachter design:Så kom min kjære Line med masse jobb til meg! Jeg malte først søsteren hennes:...og så Line:På jobben fikk jeg male julekort - hurra!:

closeup av øyet:Plutselig fikk jeg min første store freelance jobb! Jeg signerte kontrakt med Ravenous:

Ida min tok bilder av meg:og jeg malte kjærsten min:Det nærmet seg Halloween og jeg ble plutselig en zombie:Den aller siste dagen i oktober ble tilbragt på Huk der Ida, Ina, Maren, Linn, Ragnhild og jeg hadde tidenes beste fotoshoot:Perfekt slutt på en tilnærmet perfekt måned! :)

 

 

7 kommentarer

Isa

02.11.2010 kl.10:36

Wow, du er flink!! :D

junetegninger

02.11.2010 kl.10:57

Isa: takk:D

Aurora

02.11.2010 kl.14:24

så koselig da :D det ble mye tegninger denne måneden ja ^^
Du er heelt villt god på å tegne! JEg begynte å følge deg på bloglovin fordi du er helt amazing på det, som du sikkert allerede vet da! De ser så ekte ut! Nesten som disney filmer bare bedre! Helt sjokkert! Du tegner slik at det ligner helt villt! JEg elsker å bla i arkivet! AMAZING AMAING AMAZING! :D <33

junetegninger

02.11.2010 kl.14:58

Beauty By Ina: ÅÅåååå Ina<3 tusen takk:)

wannabekreativ

02.11.2010 kl.20:11

Fytti så flink du er!!!

Ingvild R

05.11.2010 kl.21:23

Så utrolig flink du er til å tegne! ;D

Skriv en ny kommentar

hits