Senebetennelse og "The Nature of Reality"

Jeg har senebetennelse. Men det driter vi i:P Det er mye bedre etter en uke med betennelsesdempende og støttebandasje. Det går bra.

OG!! Hvis det ikke går bra og jeg får beskjed om at jeg ikke kan tegne med høyre hånden lenger:

...skal jeg lære meg å tegne med venstre.


The nature of reality.

Iløpet av det siste året har jeg vært på en reise som er vanskelig å forklare. Men jeg prøver:

Det startet med Michael Tsaron og 2012 teorien. Jeg ble uendelig fasinert og leste ALT jeg kom over. Dette førte med seg Illuminati/Frimurere/SecretSociety-greier og jeg begynte å tvile på alt og alle. Jeg ble sint og redd, men fortsatt utrolig fasinert om teorier om hvordan verdenen vår fungerer.

Det var vanskelig, men jeg er kjempe glad for at jeg gikk igjennom den perioden.

Så "møtte" jeg David Icke, en ekstremt selvsikker og flott mann som holder mye foredrag om lignende saker. Han er mest berømt for å si at dronningen av engeland er en firfisle:) Og det syns jeg er morsomt! Jeg viste ikke hva jeg skulle tro på, men alle disse tingene begynte å gli mer inn i "underholdning" for meg:) Jeg tok ingenting alvorlig, jeg lo av hele svineinfluensa vaksine prosjektet, jeg skjønte at journalister OG konspirasjonsteoretikere bare er mennesker, og jeg må velge det jeg skal tro på selv. Folk tar feil. En større følelse av intuisjon brygget i magen på meg:)

Etter jeg begynte å gå til psykolog på grunn av depresjon(pga mange ting, ikke dette), forandret jeg kostholdet mitt: Null aspartam, null fluor. Dette fikk meg til å føle meg bedre:) Og etter at jeg sluttet på ppillene jeg gikk på fikk jeg en helt sinnsyk intuisjon:) Kjempe morro!

I desember i fjor startet jeg å lese rundt på forumer om mer spirituelle(jeg er ikke noe begeistret for dette ordet:P) saker. Hva er gud? Hvem er jeg? osv :) de store spørsmålene skulle bli besvart! Jeg var ekstremt opptatt av logiske teorier om hvorfor vi lever, hva universet er, hvor vi kommer fra, hva som er utenfor det vi vet. Masse morsomme ufo, quantum physics, biologi og filosofi-dukumentarer var favoritt underholdningen min:) Men jeg var nå på et større oppdrag fra nysgjerrigheten min og jeg viste at jeg ikke kunne finne det i noen andres ord, jeg måtte finne det selv. Når folk sier "the truth is inside you" og lignende i filmer osv, så skjønner jeg hva de mener.

Nå skriver jeg ekstremt kort og lite utfyllende, fordi det tekniske er egentlig bare relevant for meg. Grunnen til at jeg skriver dette nå er fordi iløpet av den siste uken har jeg hatt en ny "level up"-opplevelse:) Jeg vet nå at alt dette over, alt det jeg leste meg til, alle timene foran dataskjermen og i meditasjon var forskjellige "lag" jeg måtte gjennom:) Jeg har gått fra 5-sanser-fakta og logikk, til intuisjon og en større forståelse over vår oppgave på jorden og MIN oppgave i livet mitt.

Jeg forstår også at "reisen" min ikke er over. For hvert nye lag jeg gikk igjennom følte jeg at "aha! Dette er svaret!", men nå ser jeg det store bildet:) Jeg er ikke ferdig! Jeg vet hva jeg må gjøre vidre. Og jeg vet også at for hver "aha" opplevelse jeg har kommer en periode med moderat depresjon. Men denne gangen er jeg forberedt på det, og jeg lurer på hvordan det blir denne gangen..


"Infinite consiousness, all that is, all that ever will be or have been" :)

Underholdningen min nå, BTW, er å prøve våken-drømming og Astral Projection! Siden jeg forstår mer av bevisthet skal jeg prøve å pushe grensene:) Hvis noen av leserene mine har noe tips om disse tingene vil jeg veldig gjerne høre de!


PS: jeg begynner å tegne igjen så fort hånden min er bra:) Ikke fortvil, bloggen min er fortsatt en tegneblogg:P

6 kommentarer

mayday

03.09.2010 kl.11:15

Jeg også har senetebennelse! Gjør noe sykt vondt da :b

junetegninger

03.09.2010 kl.11:29

mayday: *facepalm*

Anette

03.09.2010 kl.11:54

Har du prøvd å gå til kiropraktor? Det hjalp for senebetennelsen min, jeg sleit med betennelse fra fingertuppen og langt opp på skulderen, men da jeg begynte hos kiropraktor forsvant den veldig fort!

Renee Louise

03.09.2010 kl.12:03

Hvis du begynner å studere Eckankar, kan du finne mange øvelser for ut-av-kroppen, meditasjon og mye spirituelt og sjelelig (:P)

Aurora

03.09.2010 kl.15:58

off da :( håper armen din snart blir bra da :)

Ticiri :3

06.09.2010 kl.16:09

Huff da. Du får ha god bedring med den armen din!
Gleder meg til å se flere tegninger :D

Skriv en ny kommentar

hits