Svar på spørsmål:)

Ja her kommer de altså! Svarene!!!


Når begynte du å tegne?
Jeg har vel tegnet litt hele livet, men jeg husker da jeg var 13/14 så ble jeg VILT crazy Harry Potter fan og så mye HP fanart på nettet...og da bestemte jeg meg for at jeg skulle begynne med dette for fult!

Liker du cheese doodles? NÆJ!!!! ...fysjamæj

Hvor lang tid bruker du lang tid på blogging? Eller lang tid på blogg.no i det hele tatt? Ja jeg må si det går en god del tid med til blogging og blogglesing fortiden:) Jeg prøver å oppdatere min væffal 2/3 ganger om dagen. Jeg er fast leser av ca 20 blogger:)


Hvordan har du kommet til den utdanningen du har idag? Hele familien min er i reklamebransjen og jeg har fått design og mac-bruk inn med morsmelken. Da det var tid for å velge utdannelse var jeg i et litt rart humør og tenkte at "nei herregud man kan da ikke bare tegne og leve av det" Så jeg tok The next best thing og noe som alle i familien bled glade for:) "Hurra en til!" tenkte de:P Men nå har alle skjønt at jeg er ingen bra grafisk designer, heller en ganske dårlig en, men at jeg burde satse på freelance illustratør istede:) Der er det ikke graden som teller men portfolioen!

Når begynte du å tegne seriøst? 13/14årsalderen:)

Har du noen gang tegnet manga? (hvis du har det kan du legge ut noen bilder?) Vetduhva jeg var sikker på at jeg hadde en anime/manga-periode, men nå som jeg gikk igjenom ting så ser jeg jo at jeg ikke skjønte hva anime/manga var idetheletatt!!! DETTE er det jeg tror lille June mente var manga:
.....tullete
Hvordan lærte du å tegne så bra? :-)
Takk for at du syns at jeg tegner bra:) Jeg hadde ikke så mange venner på ungdomskolen så jeg satt bare å tegnet:P Så svaret er nok øvelse! Også bruker jeg mye tid på å se på andre kunsteres verk, og prøver å suge opp alt av inspirasjon:)


Hvor mange innlegg har du skrevet til sammen? 113:) oi det var mange:P Føles ut som om jeg akkuratt har begynt å blogge!


Hva slags penner bruker du å tegne med? Hvis du bruker penner? Og hva slags skisseark/tegneark. Alt for lenge siden jeg har vært kreativ, og siden jeg har planer om at sommeren skal bli kreativ så benytter jeg meg av anledningen til å finne ut hva slags utstyr du er fornøyd med p bruke.
Jeg tegner nesten bare i photoshop, men hvis jeg tegner på papir så bruker jeg blyanter (HB, 2B og 4B) og hvis jeg bruker blekk så bruker jeg sånne Pilot tusjer(1, 3, 5 og 8) Av papir så bruker jeg nå skisseblokkene som man får kjøpt på Ark, de er altså laget av Ark:) Men de beste tegne arkene jeg noen gang har brukt kjøpte jeg på en kunstbutikk ved akerselva i Oslo...husker ikke hva butikken het, men jeg har tenkt lenge nå at jeg skal dra tilbake for å kjøpe de arkene:) De var helt utrolige!


Hva hadde vært den ultimate jobben for deg? Det hadde vært at jeg var freelancer med stabile oppdrag fra et Barnebok forlag, Funcom, Blizzard og Pixar:) Jeg hadde også hatt en suksessfull tegneserie som gikk i dagbladet. Og et galleri:) Også vil jeg være bonde. På en gård. Med strutser!

Hva slags musikk hører du på? Queen, Muse, MGMT, David Bowie, Radiohead, The Streets, Avenged Sevenfold, Tori Amos, Imogen Heap og Ane Brun :)

Har du andre interesser ved siden av tegning? Kjærsten min, vennene mine, World of Warcraft...mat? det er enkli det:P

Og et spørsmål som er litt annerledes-ish: Kan vi få se en tegning av deg fra "The earlier days"? :D Uff... ja, nå gikk jeg ned i kjelleren for å lete da vettu... Jeg fant 5 digre poser med tegneblokker. Og alt er crap:P Nei det er ikke sant..litt bra greier innimellom de uforståelige skribleriene...

Her er noen eksempler:

Min aller første tusj-tegning (2001, june=14år)


Et av mine første digitale arbeider (2003, June=16år):


Et sugent Hermione portrett (2002 june=15år) :
Dette gjorde jeg mye av!! Små skisser av forskjellige kroppsdeler (2002 june=15år):


Ooooo se hva jeg fant!!! Arwen og Aragorn skisse <3

7 kommentarer

MarieeeH The Pokemon :3

04.05.2010 kl.21:56

Takk for svarene på spørsmålene :3. (jeg fikk ihvertfall svar på noe jeg lurte på 8D)

Nguyen L.T.H

04.05.2010 kl.23:33

du er bare HELT SYK!! Elsker de små Skissene.. ^v^ interresant post n_n

junetegninger

04.05.2010 kl.23:37

Nguyen L.T.H: hahaha fortids-June sier takk:)

Catzy Munster

05.05.2010 kl.10:13

okey, den arwen og agaorn skissa forlanger jeg at du gjør ferdig! =P vurderte nesten å ta spørsmålsrunde selv jeg nå fordi jeg får ikke kommet med noe nytt på bloggen på en stund, hehe

junetegninger

05.05.2010 kl.10:26

Catzy Munster: ja den var ikke så dum.. untat at skyggene er linjer som er klusset og ikke gradert:P Jeg skygget alltid så rotete da jeg var mindre:P Men jeg kan jo begynne på den på nytt:) Ja spørsmålsrunder er gøy! Du burde ha! :D

Ida

05.05.2010 kl.17:49

Jeg merker jeg ble litt fornærmet når jeg så at du ikke har nevn hvem du skal bli bonde med :(

Me loves June 16 år! Og fortsatt da selvfølgelig. Tenk så kjipt om jeg likte deg bedre når du var 16. Goes YOU!

Anne Marit

05.05.2010 kl.18:07

Artig at du bruker ark - skisseblokker. Jeg jobber på ark selv, og har faktisk ikke tenkt på å bruke dem til tegning. Erdetmulig liksom :P Men takk for tips. :)

Skriv en ny kommentar

hits